Novoroční párty (29.12. - 3.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Všem "nespokojencům": Chápu, že pro někoho, kdo je ve 200. levelu, nepřináší řádek ve stonku (dávající násobky levelu BZ) vlastně nic zajímavého, nicméně pro nás s levelem <200 je každý takový řádek požehnáním.

Do akce pochopitelně jdu. Od jisté doby (naposledy snad někdy před 5 lety?) plním z krátkodobých akcí prostě vše, protože jeden nikdy neví, kdy se mu tahle někdy zdánlivě zbytečná aktivita a snaha vše dokončit nebude hodit.

Všem přeji nejen krásnou Novoroční akci, ale především
    Hodně štěstí a zdraví v novém roce 2018!:)

2. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

matlafous123
    Pochopila jsem dobře, že musím bonus z kalendáře +1 odkliknout nejpozději 31.12 ve 23:59 (radši asi o pár minut dřív)? Ale děsivka začíná až 2.1 asi ve 14:00 a to mi ale bonus skončí 2 hodiny před tím? Nebo jsem to blbě pochopila? Jak to mám teda udělat, aby vyšel na děsivku?

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahojte všem, do akce jdu, velký odjeli 27., malej jede dneska v pět, zůstane doma mimino (má jiného otce, než ti 3kluci -ti maj jednoho, malá druhýho tátu), takže, co dělat. Svátky s nimi mega náročný, luxovalo se i 3x za den.... Štedrý den byl celkem v poho, hrozně se těšili na "bambulčiny" první Vánoce... Nakonec po mne zabíračka na nervy, neb prostřední se zhroutil a skoro hodinu mi brečel na rameni, že mu chybí děda (zemřel letos na Velikonoce).... Takže farmu jsem sklidila ráno, párkrát i večer... Do toho odešel zdroj k wifi.... Komp se nehorázně seká, farma vykopávala... dařilo se. Tož snad příští rok bude lépe.
    Ještě poděkování za krásná přání Kubíkpytlík a Matlafous123 (u něj i ukápla slza, fakt nádherný)...
    Takže přeji všem, ať se v novém roce daří a hlavně zdraví! (ostatní si lze koupit, včetně lásky - kupte si psa:)
    )

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zahradnice4 - bonus je na 36 hodin (a lze otevřít 31.12. do půlnoci, takže by ti skončil 2.1. v poledne, jestli dobře počítám ;))

5. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Hele ty, nemáš to blbě spočítaný? Děsivka je 2.1. od 15.00 a bonus musíš vybrat 31.12. do půlnoci. takže ti skončí 2.1. kolem oběda.... ale třeba se pletu a u vás jdou hodiny jinak nebo obědváte večer :p

6. malanek70

malanek70 Expert fóra

Moc by mě zajímalo, proč jsou v akci jako odměna hvězdičky, když už pěkně dlouho za ně nic nejde na stromě pořídit? Navíc padají na kole štěstí jako nechtěné dárky sloužící k naštvání:p, tak proč je cpou ještě do akcí???

Naposledy upraveno: 29/12/17
  7. Skali

bbowling - myslím, že by nesklidila při děsivce s tímto bonusem vůbec - vyprchá dřív než začneme děsit o_O

Edit: spustí ho 31.12. cca 23:45...+24 hod je 1.1. 23:45 + 12 hod je 2.1. 11:45
    Ale už jste mě tak zblbli, že nevím, čí jsem

8. iDavis

iDavis Baron fóra

@malanek70 skôr mi príde že sú tam len ako tradičná súčasť strieborných, zlatých a diamantových úloh v hale, nič viac. ;)

9. Skali

malanek70 - některá slova zde nepoužíváme - zvláště ta vulgárnější. Uprav si svůj příspěvek. Děkuji
    A na vysvětlení, proč jsou v odměnách hvězdičky - třeba proto, že "služebně mladším" farmářům chybí ? Že nehrají tak dlouho, tudíž jsou za každou hvězdičku vděční, protože nemají ještě na stromě moudrosti otevřeno zdaleka všechno ?

Edit: Děkuji za pochopení.

10. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Po přečtení oznámení o akci jsem okamžitě svěsil uši.
    Vyhlížel jsem, nevím proč, zábavnější akci. Nikdy se nepoučím.
    Mohu se aspoň bujaře veselit celého Silvestra a dobře, že mám
    do čeho píchnout i bez akce.
    :DxD

11. malanek70

malanek70 Expert fóra

[QUOTE="Skali, některá slova zde nepoužíváme - zvláště ta vulgárnější. No vulgarity si představuji jinak, ale budiž ;)

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Pomoc,pomoc,pomoc-celý dny až do prvého včetně jsem v práci,páč rekreánti chtějí papat(myslí si,že po novém roce nebude co)nebo že bude konec světa:oops::D

)

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nakonec do akce také půjdu, jdu si připravit polnosti, můžu sklidit už teď, což je výhoda. Pěstování je fakt malounko, tak to půjde docela rychle a jelikož jsem taky už trochu zpohodlněla, tak si koupím ten nejmenší košík, 5 plodin je fakt maličko a jedno rozpěstování ušetřím ;) díky Májo

14. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Já si myslím, že hráči, kteří začali hrát poměrně nedávno (moc nových asi nebude, ale určitě tací budou), naopak hvězdičky v odměnách jistě ocení. Ne každý je na tom tak, jak my - staří matadoři (sám mám momentálně 3959 neuplatnitelných hvězdiček /tedy 35 bych jich mohl dát za mód dovolené, ale nechci/ - a víš ty co? - Naprosto mi to nevadí. Mně ty přebytečné hvězdičky neuškodí a jiným jistě pomohou.).

15. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak jsem otevřela přístup ke všem ,,Novoročním párty" a jdeme rozpěstovávat. Vypadá to, že všeho je ve stodole dost, tak snad to dám jen ze svých zásob.

16. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Bez vypadávátek je to nuda .... -.- aspoň basy s pivama mohly lítat :)

17. malanek70

malanek70 Expert fóra

[QUOTE="jan.svatek ale, jo chápu. Já spíš tajně čekal, že někdo odpoví, že se třeba chystá nějaké příjemné překvapení ve stromě :). Ono když máš rozdělaných několik úkolů a řad ve stonku a odevšad ti padají věci, kterých máš na skladě hromady a to, co potřebuješ ne a ne, někdy i dlouhé měsíce, tak je to takové nějaké demotivující 8)

18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

pro bbowling:
    A kdo se tomu pak má uhejbat... a těch střepů kolem... Raději vstoupím do nového roku bez boulí.

pro malanek70:
    Neboj, jistě zase přijdou s nápadem na další zvíře, které bude možno šlechtit... a hned budeme mít možnost malé množství hvězdiček pověsit na nějakou tu větev.

19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak nasázeno, počkáme až vyroste a ještě jednou otočím s SH, pak dám už jen vodu a hnůj. Tu delší nějak nevím jak nakombinovat... no což dneska nejspíš jen rozpěstuji... možno tu kratší ještě sklidím. Jdu si chystat na silvestra bowli ( nee bouli), stejně nejspíš odpadnu, jak předevčírem... Malá spala a já se nějak sesunula na gauč a chrněla do 21:30! (Malá už hodinu a půl lítala po bytě střežená ostřížím zrakem tatínka), žel bohu pak měla energie do 1ráno a já bych táááááááák spala....-.- Je to nespavec. Holt v tomhle po mně není, jinak by chrněla 12h v kuse ...

20. Rije

Rije Pisálek fóra

Abych pravdu řekla na akce se vždycky těším, i když někdy se mi stane,že mi to nevyjde a nestihnu ji dokončit....takže teď znovu šup do toho a uvidíme jak to dopadne :p
    A všem Farmářkám a Farmářům přeji hodně úspěchů a štěstíčka do nového roku 2018....užijte si Silvestr :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.