Novoroční párty (29.12. - 3.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Akce slušná,stonek nechci ale dekorky se mi líbí,tak půjdu po nich-KFC.

2. zajic08

zajic08 Rádoby autor

Tedy odměny nic moc. Raději doplním stavy zvířat a zásoby plodin.:)

3. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

keď som do teraz robila skoro všetky akcie,tak už sa pustím do toho

4. milostivas

milostivas Znalec fóra

co jinýho dělat... do akce jdu,ostatně jako do všech :)

5. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

počkám až vystřízlivím třeba mi to pak dojde......

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No potreboval bych spis doplnit volne dekorky po tech co mi sebrali od Kubika do minulych stonku, ale neva, kazdy bodik se hodi a casem uvidime zda do parku (a hrbitova) neco lepsiho zase dostanu...
    Neni treba priprava ale je tu dilema, zda mam prales vytrhat, protoze prekvapive v (pra)lese mam 100% stromu, ze?
    Celkem to vychazi na cistyho casu 60 hodin, ovsem rozpestovani tentokrat bude pomalejsi kvuli poctu 5 kusu dlouhodobky a jen tak na noc nevystaci na vsechna pole... nebo kratkodobku rozpestovat a pak SH na pohopole na noc?
    Tak snad zitra nebudou pokracovat ty nahodny vypadky z poslednich dni, precejen tu clovek nebude v nekterych obdobich dost dlouho :)

7. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne všem, budu se opakovat, akce má stonek, což se mi líbí, tak velká spokojenost. Navíc celkově se mi akce taky líbí. V čem, to už tady napsala většina z vás, tak zítra hurá na akci. Krásnou hru všem.

8. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

A já jsem zase ráda, že tam jsou hvězdičky a banány - pořád bojuju o každý kus. Tolik toho potřebuju otevřít na Baharamě a na Živoucím stromě, že mám velkou radost z toho počtu, co můžu získat v téhle akci.

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Marně si lámu hlavu a probírám se pamětí, kdy naposledy byly fakt hodně hodnotné a kvalitní odměny.
    To už se vážně budeme honit jen kvůli hvězdičkám a nějaké vánočce kterých je na trhu 6 půlek a ani nejsou moc drahé ?
    Pár BZ a nějaký ten banán (za který si stejně nic neaktivuješ) + pár BBZ ?
    Tak to ne. Akci vynechávám.
    Volných zatočení mám k dispozici tolik že to nechávám propadávat.
    A kvůli "náhodě" co se týká těch pár bezvýznamných tajemných "xyz" tak si taky nenechám kazit náladu (lišta je sice bezedná ale už mě to prostě nebere jako dřív)

Takže najíždím na relaxační farmaření - co nejdelší kytky na pohopole a na farmu jednou za den kvůli dárkům a kalendáři.
    Čabas příští rok farmáři a farmářky.

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný a tys mě zastavil, abych o tom taky přemýšlela ;) musíme plnit každou akci? a stojí ty odměny vůbec za námahu? Zatím jsem byla ráda, že nebudu muset posílat dárky, jako už celý týden a nakonec, budu o tom ještě silně přemýšlet. Od minulé středy mám zavirovaného celého člověka a každá námaha mne zmáhá. A proč vlastně bourat bahamu, když je tak krásně zastromovaná?

11. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

super akcička,tak si to všichni hezky užijte a přeji všem hezký farmářský Nový rok 2018 ahoj

12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

To já se na ni vyloženě těším, aspoň bude pár dnů co dělat. Tohle nicnedělání jen ráno a večer sklidit mě nebaví, už to trvá nějak dlouho. Vždyť já přitom zapomínám i poslat dárky, čímž se sousedům omlouvám. Divokou a mýtinu nechám jak je, ale Bahamu vykácím celou. Odměny neřeším, hlavně že bude do čeho píchnout :)

13. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak u mne trochu rozčarování,neb se zase dodává toliko rostlin, zvířat a plodů, takto nemohu nikdy dodělat úkoly v družstvu, když je pokaždé nahážu do akcí, a navíc v půlce ledna bude zase recyklomat, to je další vyprázdnění stodoly, raději si budu nyní pěstovat vše do družstva na úkoly,stonek dává sice dost bodů, ale zase až po 31.13 hodinách, tedy skoro za dva dny, a to mi ani moc nevyhovuje, kdo do této akce jde, přeji hodně úspěchu.

14. kytka50

kytka50 Expert fóra

Také mě stonek nenadchnul, doba sklizně je prapodivná,ale akční kviti je za slušný počet BZ.
    Neni potřeba zase takové množství a na zkráceni pošmumurnych dni ... parada.

15. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

No potěš koště to bude ve stodole průvan.... Nevím, jestli toho budu mít dost, možná budu muset akci odpískat.... To pěstování by samo o sobě tak náročné nebylo...

16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky,obdivuji všechny,co mají již domácnost opečovanou a nemají do čeho píchnout.Klobouk dolů.Upřímně,nestíhám:sleepy:

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

ajta krajta, do akce půjdu, jako vždy, ale nevím jak to zařídím, abych měla 1.1. téměř hotovo xD, 2.1. budu na cestách a pak na školení :cry:. a to bych chtěla aspoň trochu slavit i konec roku :p

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Stromy vykácené, 4 plochy připravené. Rozhodla jsem se koupit malý košík, abych nemusela rozpěstovávat a rušit bonusy kvůli vánočce a nevinnosti. 120 SH padne jako při rozpěstovávání, ale na noc už budu moct dát všude dlouhou. Stejně si musím koupit PSC na pomocníky, tak zbytek použiji na košík. Prostě si při poslední akci roku udělám radost. Ráda bych během dvou dnů byla hotová a pak začne odpočítávání stovky :p:D

19. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

Jak říká "coneznam", že ...je na nás RT vlastně moooooc hodné... :sleepy: To na mě byl hodný Jéžíšek, protože sem dostal od svýho nejmladšího děťátka dálniční znímku!!!:D:p;) He kujóóóóóni?

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Akci pojedu, i kdyz nadsenim do stropu neskacu (neslane, nemastne, jako kazda novorocni akce). Pobouram par vyroben na hlavni, abych mela volne 4 plochy a +1 z kalendare si schovam v klidu na desivku (to uz budu mit doskladanou 2000 historickou mapu a mozna i naladu na farmu, ktera je ted na vedlejsi koleji) a snad se u rysu dockam nejake lepsi zabavy i tady.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.