Novoroční párty (29.12. - 3.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pavca67

pavca67 Expert fóra

Ať se v novém roce máte jako v nejkrásnějším snu, najdete vše, co hledáte, užijete si 365 šťastných dnů.

2. malanek70

malanek70 Expert fóra

Uběhlo 55.4% času: hledík: Mám 9692. Ideální stav 5263. Plním na 184,2% Hotovo 102%
    korálice: Mám 6338. Ideální stav 3462. Plním na 183,1% Hotovo 101,4% Jak na Nový rok, tak po celý rok, sotva vstanu, už je splněno :) Přeji všem hodně farmářských úspěchů v novém roce ;)

3. rybka123

rybka123 Rádoby autor

V novom roku všetkým prajem veľa zdravíčka a plný batoh splnených prianí, nech sa Vám v živote i na farme darí.

4. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tož jsem tak průběžně pěstoval a myslel jsem, že ráno doházím a finito. Jó, tůdlec. Chybělo mi 68 korálice! Popohnal jsem ji SHáčkem.
    Akce mne teda nebrala nijak za srdce, natož za ruce. Nezboural jsem nic, přidal jsem pět želvích výběhů - vždycky zapomenu vyndat z výrobny skaty a tak je želv jen pomálu(na můj vkus).
    Včera jsem byl na procházce - a nevěřil jsem vlastním očím, kolik bylo lidí na silnici. Také bohužel auta - jsem měl dojem, že je den pracovního klidu. Jediné co jsem neviděl, byla sestřenka a kočky.
    Dnes je sluníčko, tak to vidím na další procházku. Aspoň vypudím nějakou energii.
    Tak, milí hříšníci, přeji vám, aby jste na vahách nejvyšší spravedlnosti prošli a neoctli se v mém kotli!!!!!
    Víte, jak jsem kolikrát udřený?

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A víš, ty čerte, že ti za tu námahu stojíme? Taková fóglová polívka s česnekem a bazalkou....

6. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Lidičky hotovo,přeji vám všem vše nej do nového roku!:)

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak moc pekny prvni den, ja si sklidil dlouhou a pak vse hodil do ukolu... no a kdyz se nepocita presne, tak to pak kapanek prebyva :)

Stav kukatek : idealne 5486 kusu (1900/den ), mam 11175 z 9500 (117% ).
    Stav koralku : idealne 3609 kusu (1250/den ), mam 6996 z 6250 (111% ).
    Zatim uplynulo 57% casu, zbyva 50 hodin.

8. iDavis

iDavis Baron fóra

Akcia hotová, stonek stonkuje. Išlo to hladko ako po masle.. :p

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak už vím proč jsem tak pomalej já stará trubka jsem si za dobu akce nevšiml že se dá pěstovat i na bahamce :oops:njn příště si líp přečtu ofiko:music:takže hlásím hotovo plus[​IMG] xDxDxDjsem tam;)

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

tak za par minut sklidím poslední hledíky a pak na noc korálici... ráno poslední sklizeň, pak budu točit seno, kamzíci jsou pěkně nenažraní. Vše nej v novém roce. :)
    PetaM2001: Gratulka, já to snad zvládnu letos. chybí mi 30mega do levelu 99.

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

O 22:00 mi treba pozbierať korálicu a ešte 1 x ju zasadiť a ráno budem mať konečne hotovo aj keď som o 1 deň začal s oneskorením.Gratulujem všetkým čo sú už za vodouxDxDčiže majú akciu hotovú.

12. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Mám hotovo a bez velkého honění.... Stonek už funguje. Pro všechny dobré lidi: Krásný nový rok 2018 a ať se vám splní vše po čem toužíte. A nezapomeňte na nejdůležitější poučku: neberte život příliš vážně, stejně z nevyváznete živí....

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

a ja že budem posledná:music:
    petaM2001, veľká gratulka k 100 a oslavuj s mierou;);)

14. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Peto - vítej mezi námi veterány. Jasně, my na začátku dvoustovky jsme stejně jen mírně staří,ale časem se to jistě zlepší.
    Pechfóglová a ty už jsi vraní polívku papala? Já tedy raději bramboračku od mojí Plajznerky...

15. Rije

Rije Pisálek fóra

Tak to vyšlo a hotovo :D

myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  16. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Taky hlásím hotovo. Doufám, že se mi podaří trošku doplnit stodolu i když pracovní proces mě dost zdržuje.

myš59, bursuk59 a mariejosefa tohle ocenili.
  17. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Já měla náročný prac. víkend,tak silvestr šel tak nějak mimo mě, jen ten rachot o půlnoci mě vzbudil Na net jsem se dostala jen ráno a večer, tak se plácám ve 4 a 5 úkolu, snad to taky stihnu;) Takže do nového roku všem zdravíčko a zas zdravíčko přeji

18. hullk1

hullk1 Stálice fóra

akce nic moc jdeto ztuha8)8)8)8)

19. myš59

myš59 Vévoda fóra

počítám,že budu dnes taky hotová, už jen poslední část zlatého a diamantového úkolu..;) Přes víkend v práci jsem se na net nedostala a tak dodatečně Zdravíčko, lásku ,štěstí v celém novém roce

Xenie6161 a -Kuteno- tohle ocenili.
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Trepifajksl: Nepapala, nejsem kanibal. Ale mustr na to mám, je v kuchařce Nero Wolfa.
    Jinak akci mám hotovou od Nového roku, jak jsem si předsevzala, předposlední úkol Křišťálů taky, teď jedu poslední s plavkama, čímž splním svá novoroční předsevzetí a zbytek roku se budu flákat, jak budu chtít.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.