Novoroční párty 2015 (29.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sand0kan

sand0kan Pisálek fóra

Akci plním po třetí úkol včetně, dál mě odměny nemotivují, ale ty předtím jsou slušné (TS, SK,...). Stonek prakticky přestávám používat, jeho odklikávání zabírá už příííííliš času.

k.vitek a skalara.v tohle ocenili.
  2. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Jde to, ale dře to :music: Jestli si nikdo myslí, že tím neustálým mletím v akcích mne donutí kupovat turbomlýn, tak to je teda omyl. Je to otravné jak se to vleče a zdržuje to, ale spíš přestanu část akcí plnit, než že bych ještě vrážela peníze do zrychlení mlýna.

Nechávám si tajemné blbiny na nový rok - no a podle pořekadla "jak na nový rok, tak po celý rok" se pak zařídím - jestli budou samé blbiny, nevrazím do nákupu tajemností v příštím roce ani vindru. Jestli se něco hezkého povede (třeba lokvát co nemám;)), tak bych se mohla někdy utrhnout....:pxD

3. extasy666

extasy666 Zelenáč fóra

Sme práve v dosť náročnej úlohe, neviem či sa pre krátkosť času podarí. Bude aj Baby boom? Alebo to musíme zvládnuť bez pomôcky?
    ;)

4. mousicka

mousicka Guest

Ahoj extasy666,

či bude babyboom my nevieme, nie sme realizačný team. Treba sledovať oficiálne oznamy. Myslím, že by bodol viacerým. Peknú hru.

5. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Já ani BB neočekávám - příští akce je šlechtící, to bude BB spíš. Mně osobně by stejně moc nepomohl - akorát bych ušetřila za základní zvířata, můj nejčastější výsledek v BB je šlechtěnec plus základní zvířata nazpět.
    Kdo dělá jen první tři úkoly, ani moc BB nepotřebuje - za SK z prvních úkolů vyšlechtí krocany, splní druhý a třetí úkol a tím končí, má tajemnice, kombajn a volno až do příští akce. Že já hloupá plnička neumím zabrzdit a zase plním vše.......xD:p

6. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    akce pro mne patří mezi zajímavější a to i tím v jaké době je. Tentokrát mi to nějak nevychází s časem, abych udělal 2 otočky přes dat s akčními, takže je musím dát na noc a tím méně vypadávátek. Takže tentokrát jsem zvolil větší přípravu a dal karafiáty což normálně nedělám. Taky už jsem dal mlít první dávku raket - nemám turbomlýn, takže 3,5 dne. Zatím vypadlo od každého vypadávátka cca 250, tak si myslím, že to v pohodě zvládnu. Myslím, že BB nebude. Příští týden je šlechtící akce a nevěřím, že by RT dalo BB 2 týdny po sobě. Já jsem šlechtil v sobotu a docela spokojenost - měl jsem jen 7 přeskoků.
    Přeji všem, aby jim hra šla a hodně štěstí do nového roku nejen zde na farmě

k.vitek a nona2222 tohle ocenili.
  7. zuziiiiiik

zuziiiiiik Pisálek fóra

tak to bylo vždycky, prošel si tím každý.prostě nemužeš mít hned vše, to by tě snad ani nebavilo..hraj dýl a pak budeš moct plnit úkoly celé.

8. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

Čauky farmáři, akci jedu v poklidu, protože nemám ibišek a svět se nezboří když akci celou nesplním ;) , dneska ráno jsem odkryla TS ty potěšili napůl sakura-strom (ten jsem neměla), javor japonský, kdoule XXL a datlovník XXL :D.

k.vitek, skalara.v a jaji tohle ocenili.
  9. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Já mám taky pouze genetiku a zpět,proto jsem měla z minulého BB přes 100 emu i očkoryb a nějakýho krocana a všechno jsem krásně (výhodně - emu i za 36000k) prodala, sehnala přes milión BBZ a za tři dny udělala 7 levlů na baha.- mohu plnit až dokonce - pokud vyskáčou předměty:p
    Jo,díky RT,že nám dali zavčasu vědět,co v akci bude

Naposledy upraveno: 30/12/14
  10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte z mojich sadeníc vyšli: xl dula,xxl baza,xl pomarančovník a xl dub.Čo k tomu dodať?Len to že všetko išlo do lišty a stajne?Zatiaľ mám odkryté 2 a totálna katastrofa oranž.kozy a žlté myši.Žiadna sláva však lišta takých blbostí unesie :(:( .

11. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

rozpěstováno - došlechťuji poslední kusy krocanů
    jedu na pohodu. Vypadávátka nic moc, ale času je dost.
    uvidíme :)

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem nakoupil levny emu, jen za 32 000, coz je uzasna cena :)
    sice nic nenasetrim, ale chybi mi jen jediny kus a ten doslechtim, i kdyz to bude nejspis 5-6 pokusu (budou preskakovat, zname), ale to je vse... pestovani jde 3* za den a vypadavatek plno...
    Melu hned a tolik, abych byl u toho az to domele a mohl dat dalsi davku z toho co mezitim vypadlo, takze tech 90 hodin v pohode umelu, kdo ma bonusy ze stonku tak ma i rezervu, ale kdo nezacal, ten by fakt nemel na nic cekat!

Vypadavat ma 11 namletych raket/den, v tuto chvili ma byt 9 ([2.ukol]+0 ) nebo chybet 52, mam 24 (chybi 37 ), mam 39% hotovo.
    Stav pyrokytek : idealne 2332 kusu (2667/den, [3.ukol]+632 kusu ), mam 1794 z 16000 (11% ).
    Zatim uplynulo 14% casu, zbyva 123 hodin.
    Nezapomenout na rakety BAHA mlyn, chce jich 61 po 90 minutach (podle runy) at pak neni problem! (celkem 91,5 hodin mlyna)

13. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Krásné dopoledne...no teda já ani nevím jestli to zvládnu...obdivuji farmáře který melou celou várku...docela to nechápu...na první sebrání jsem měla stromy+obr+ výrobny hrnců+růžové chlívky a na hlavní karafiáty...přesto mi to padá a nepadá....včera jsem dala namlet 17 raket a dnes jsem jich mohla pustit v mlýnu jen 20 tak až se to umele tak jich budu mít pouhých 37 a to proto,že nejsou padátka...klacek je na tom nejhůř...no uvidíme bud mi bude přáno nebo ne:sleepy:
    Pyrokvět:2571+zasázeno
    Dřevěný klacek:11
    Myší maska:104
    Třpytívý písek:56
    Myší raketa:ve 21,45h jich bude 37 namleto
    Jsem tentokrát ráda,že se to mele v mlýně na Baha a nemusíme zastavovat mlýn na farmě,protože ten mele opravdu v kuse:music:

14. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Takže nedávno jsem vyplňovala anketu a už je to tady.Opět hra jen pro někoho:( kdo má například ibišek,já ho ještě nemám takže opět ať se snažím jakkoli úkol celý neudělám.Není to fér:cry:.Jinak Všem přeji do Nového roku hodně zdraví,štěstí,lásky a příjemnou hru.;)

15. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Prý jen dvacet .Nebreč.To je dohromady 37 tak už jenom 24ks.Já budu mít za hoďku 20kousků a na dalších 41 si budu muset počkat až vyskáčou ingredience

jaji a Mersi7 tohle ocenili.
  16. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

maja.rada
    Neboj nebrečím vím,že se to dá zvládnout a na jednu stranu je mi to jedno...už tolik nefrčím za koncem akce jako vždy,protože toho je docela dost,ale jen obdivuju farmáře který mají umleto a věř,že tu jsou,ale jakým zbůsobem to umelu já tak je mi to jedno...je ještě dost času a dá se to zvládnout a jen jsem napsala kolik toho mám a ,že jsem napsala jen 20 tak to proto,že to ještě není vše...

17. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

Ahojky farmáři. Co si pořád stěžujete. Když je akce lehká tak je tu tolik příspěvků jak mám splněno a kolik čeho vypadlo pomalu druhý den. Ale jak je něco trošku složitějšího, jejda to je řečí. Že to nejde, zdržuje, že nemám to a tamto. A pro nováčky, nemůžou mít hned vše, též každý z nás začínal a postupně začal plnit vše nebo aspoň část aby získal něco co by pomohlo k postupu. BB je zbytečný je to první šlechtěnec.

mam pyrokvět 6380 + zaseto všude, myší raketa hotovo 12 + 24 se mele

18. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Tak já mám umleto zatím 25 raket.Něco dodám do úkolů a ze zbytků pomalu melu.Vyhovuje mě,že se mele na baha.Nezatěžuje to normální mlýn a můžu mlít dál SK.Za půl hoďky sklízím,zas něco vypadne.Zatím mám stříbrné úkoly,první tedy celý,a nejdřív vyzvednu tajemničky,pak dekorku na baha a pak ten zbytek.Toť můj plán.

19. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Děkuji za včerejší radu,večer jsem křížila a povedlo se u všech zvířat a ještě jsem něco prodala.Dnes jsem se ale rozhodla prodat všechny našlechtěné okáče,protože ten stonek je fakt o ničem.Navíc,když si tam nemůžu dát co chci.Končím 3.úkol diamant.LV91.Tak snad to půjde tak dál.Mám turbo mlýn,tak to mletí není tak dlouhé.Přeji všem hodně vypadávátek a pohodu.

k.vitek, Petka03 a Monča*** tohle ocenili.
  20. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No já jsem po ránu dodělal 4 úkol :Da teď čekám na akční rostlinky, ty jdou bez sh pomalu, :p rakety už taky skoro budou namleté:)takže celkem pohodička8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.