Novoroční párty 2015 (29.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lenka2007

lenka2007 Rádoby autor

Zdravím Twinky a Lucyi :inlove: a i další šílence ;)
    Dopadla jsem jako Lucye, začátek jsem stihla, první rozpěstování na velká políčka, vše, jak má být a pak jsem to pohnojila tím, že jsem na další sklizeň zapomněla sníst MJS :D. Kolik čeho vypadlo nevím, ale už melu a vínko mele se mnou :p
    P.S. Šlechtěnce nemám, budu muset došlechtit, od těch vydřiduchů trhovců se nenechám sedřít z kůže ;):)

Naposledy upraveno: 29/12/14
  2. slootr

slootr Baron fóra

Jako Lucye jsem se i já pustil do vínka. Venku mrzne až praští, několik milimetrů čehosi bílého vzbuzuje iluzi zimy. Na farmě mám po rozpěstování zasetu první velkou dávku, tedy všude, kde mám pole. Tentokrát je jich méně, na hlavní farmě mám 5 chlívů a výroben, kterými usilovně doplňuji prodané. Tím pádem mám o 20 pidipolí méně, ale snad to klapne i tak. Hned po začátku jsem dal mlít 6 raket, aby bylo do úkolu. Až se to domrská, dám další várku přes noc, a pak průběžně. Čekat nebudu, mele se to dlouho.

Uvidíme, jak to půjde dál.

3. Kaacenka

Kaacenka Zelenáč fóra

Zdravím farmáře a farmářky;) Ibišek a Aloe také nemám, takže se opět nechytám :eek: Pokusím se aspoň splnit to co půjde at nazbírám BZ na baharamu a nějaké ty hvězdičky ;) S vypadaváním občas problém mám :cry:, že někdy musím dokupovat ale tak ted to asi ani potřebovat nebudu :) Jinak tedy všem přeji super zábavu při plnění úkolů a hezký nový rok ;):p Kaacenka

Lvl 78, baharama 75, trh AU

evca190, alexandrakerulova00 a Lyzarka tohle ocenili.
  4. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

koukám, že jsme na tom všichni stejně...i já se pustila do vínka, rozpěstováno mám, vyjma divošky vše na políčkách 1x1..., divoška ještě rozpěstovává poslední várku. Na všech plochách ještě cca 7 chlévů, do půlnoci bude zlikvidováno a pak hurá do pěstování. Úkol by se měl dát zvládnout bez problémů s MJS cca za 3-4 dny vpohodě, bez honičky. Tak všem hezký večer... dobré vínečko na doladění pohody a pokud zítra a ve středu jdete do práce jako já, tak příjemný pracovní den:D;)

5. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

no nic tady se jede ve vínečku tak jsem si taky nalila vzhledem k to mu že jsem po dvou velice výživných nočních tak mám strach že to bude rychlý......
    sklízím za hodku a půl jen abych vydržela a nesklízela až ráno

6. minnie30

minnie30 Stálice fóra

úlohy nerobím všetky, okrem šľachtencov spravím všetko, tých totiž do akcií tohto typu nedodávam, trvá dlho, kým niečo vyšľachtím a žiadne úlohy nemám urobené, neviem prečo ich sem dávate. táto hra ma prestáva baviť, som tu tri roky. . . načase odísť. .

7. Čonkin

Čonkin Rádoby autor

No to asi není tím kdo ma jaky level na baha ..... ja mam ibyšek už dlouho asi 6 levelu ale to si to chce aktivovat v opičím chramu a né syslit zlaté banany ......

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pro dnešek končím, farma předělána na malá políčka 1x1, zaseta všude akční plodina s vodou.
    Zatím: plodina 6086 ks, myší maska 442 ks, klacek 462 ks a písek 456 ks :)

9. Čonkin

Čonkin Rádoby autor

přesně 61 je jich třeba a to je dost porce na mlýn celkem 4 dny nepřetržitého mletí

Bagíra77 tohle ocenil(a).
  10. kenedz123

kenedz123 Zelenáč fóra

Farma se mi načítá i 5 minut,pak nasadím.pohnojím,zaleju,farma mi zamrzne,po odhlášení a opětovném přihlášení zjistím,že mohu sít nanovo.

11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Koukám, tady je to co farmář...to vinař :p Do nalévací party se tentokrát nepřidám...za prvé není zdroj a za druhé...je zaseto a tím pádem odchod do peřin.
    Nejvíc mě při pěstování kytek štve, že mi skončilo Prémium a tím nekonečná voda. Dřív jsem zalévala i mrkev a teď si to rozmýšlím pěkně dlouho než kliknu na modré kapky xD:cry: (vtip)
    Pyrokvět - nula
    Písek, Myš, Klacek - nevím

12. Ria30.

Ria30. Guest

lacrima tohle ocenil(a).
  13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak také já se zapsala do již zmiňovaného zájmového kroužku a to již v brzkém odpoledni, bo jsem děsivě nachcípaná a nic jiného nezabírá o_O. Zvolila jsem ovšem horkou verzi, karmínově červenou odrůdu lehce kořeněnou skořicí, hřebíčkem a badyánem. A to se to pak pěstí samo :D. Tak jen doufám, že na něco při té sklizni nezapomenu :p

Naposledy upraveno: 29/12/14
  14. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

tak jsem dlouze premyslela, zda akci delat - prece jen mi prijde, ze ten stonek nedava nic moc a navic pri me aktivite sberu stonku bych tech 30 minut stejne nevyuzila :) za ta SK mi to nestoji...
    takze cilene budu delat ukoly pro dekorky (ta na Baha sice nic moc, ale treba se bude hodit pri OaD na vymenu treba za dekorky z RobinHoodi akce) a SK... a zbytek se uvidi :))
    (mimochodem, tenhle muj novy pristup se mi libi) :)

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No vidim ze nekdo ma SH, jinej vinko, ale vsichni priserne moc :)
    ja dal jen prvnich 10 s urychlenim a plnou davkou, tech 90 jsem dal jen s vodou - na velky pole... to na noc bude stacit na vsechny uvolneny policka... no dal jsem si z darku cokoladovy soudek s likerem do ty zimy :)
    A mam trochu namleto, takze dobry, podle vseho nebudu zachranovat Lucyi, v pohode to stiha!

Vypadavat ma 11 namletych raket/den, v tuto chvili ma byt 4 ([1.ukol]+0 ) nebo chybet 57, mam 14 (chybi 47 ), mam 22% hotovo.
    Stav pyrokytek : idealne 900 kusu (2667/den, [2.ukol]+200 kusu ), mam 0 z 16000 (0% ).
    Zatim uplynulo 5% casu, zbyva 135 hodin.
    Nezapomenout na rakety BAHA mlyn, chce jich 61 po 90 minutach (podle runy) at pak neni problem! (celkem 91,5 hodin mlyna)

16. Simík21

Simík21 Znalec fóra

tak já první bouchající květinky budu sklízet až za hoďku a půl, tedy jestli neusnu ;) po celým dnu na naší úúžasný poště nepotřebuju ani vínko jako uspávací prostředek xD to si radši dám něco irskýho na dobrou náladu... jinak melu už taky 15 rakeťáků a ve stodole mám ještě 5 dřevítek, 9 písků a 37 myšomasek... zdá se, že myším se u mně líbí nejvíc, tak jen aby se mi nepustily do zásob ve stodole, zatímco budu spinkat :p

17. lenka2007

lenka2007 Rádoby autor

Se tu stále dokola přetřásá stonek, tož jsem si šla na 1. stránku konečně přečíst, co mi dá, noooooo, to je teda sláva;), uvidím, jestli vůbec něco vyšlechtím, je málo času a pojedu pryčo_O
    Twinky - já byla tak ujetá, že jsem zalévala i salát xD

18. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak pro dnešek už končím :). Dneska jsem stihl vše podle plánu, takže super. Na noc dávám akční na hlavní louku, na divokou louku a baha. Na mýtině to jistí růže ;). Uvidím zítra, jak na tom budu s vypadávátky a podle toho se rozmyslím, co budu dávat na noc. Rakety se vyrábějí a momentálně jich mám vyrobených 5, další 11 se zrovna mele :p.

pyrokvět: 1953 / 16 000 ( chybí 14 047 ) + zaseto na hlavní louce, divoké louce a baha
    dřevěný klacek: 218 / 547 ( chybí 329 )
    třpytivý písek: 202 / 583 ( chybí 381 )
    myší maska: 208 / 572 ( chybí 364 )

- vypadávátka počítám všechny (včetně potřebných na rakety - 16 ks)

myší rakety: 5 / 61 ( chybí 56 ) - ve mlýně zadáno 16 ks na výrobu

19. laumars

laumars Aktivní autor

Mily Moderatory , bolo by ozaj dobre aby ste reportovali RT, aby uz konecne padalo aj naradie na BAHA (v kazdej vyrobni na Baha ho od nas ziadaju) a nie len produkty remesiel, ked uz nam RT nadelilo taky skveli bonus do stonky xD aj ked ma velmi smiesne vyuzitie +5% na 30min. vypadavanie a este raz za 48 Hod. o_O ( To mi jeden Noky Citron da to iste a na kazdy zber ;))
    Inak akcia pohodova. Prepacte , zabudol som ,a este +2015 BS a 2015 BBS.
    S pozdravom laumars

-Kuteno- a Feris1 tohle ocenili.
  20. notes72

notes72 Perspektivní autor

co je olivovka

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.