Novoroční párty 2015 (29.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Zdravím všechny...já akci dodělala dnes odpoledne...vyhodila jsem TS stromky na plochu,ale nový rok mi přinesl velikánskou sklerozu...pamatuji si jen dvě TS a to je 2x vajíčkovník xxl a ty dvě sazeničky si vůbec nepamatuju:oops:Přála jsem si lokvát a ten na 100% nemám a tak jsem to takovou rychlovkou sundala do lišty,že si za boha nevzpomenu na ty dvě zbylé sazeničky,ale co bylo to do lišty tak je to fuk...TS stáje ještě nevím ty dám na plochu až budu mít víc času:sleepy:;)
    Tak držím palečky ještě těm co dodělávají akci a držím palečky at jim vypadne to co si přejou;)

2. Martina12345

Martina12345 Pisálek fóra

Ahoj, akce hotová,ze stromů mám mišpuli-moji první,pak kamen.pinii,jedle xl,kdoule xxl-ostatní do lišty,ze zvířat krtek,červ.pštros,čáp,oranž.ryby,vše do lišty,o kohoutovi a vlkovi si nechám jenom zdát.

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak dnes přišly na řadu tajemné sazeničky a stejně jako včera tajemné chlévy nezklamaly ;). Nějaké sazenice použiji, nějaké ne, ale celkově jsem spokojený ;).

vajíčkovník xxl
    kozí strom

citronovník xl
    mandle xl

Jinak, co se týče vypadávátek, tak mám zhruba 250-300 od každého navíc :).

pyrokvět: 16 107 / 16 000 ( chybí 0 )
    dřevěný klacek: 848 / 547 ( chybí 0 )
    třpytivý písek: 841 / 583 ( chybí 0 )
    myší maska: 837 / 572 ( chybí 0 )

- vypadávátka počítám všechny (včetně potřebných na rakety - 61 ks)

myší rakety: 61 / 61 ( chybí 0 )

4. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Abys v tom nebyla sama tak já mám chlívky: opět křečka a to 2x,krocana a koně.Špica!Opět nic a tolik práce.Přestává mě to bavit jak si z nás dělají srandu.Takže opět to šlo do lišty.

5. evca190

evca190 Vážený autor

jana151049: nenaděláme nic...někdo hold má a někdo nemá štěstí... někdo má růžové chlívky a někdo oranžové koně.. :wuerg:
    Mají dát jako odměnu konkrétní chlívek, nebo na výběr třeba ze tří chlívků a bylo by ;) Takhle je to fakt nespravedlivé :cry:

6. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Tak pokud se na nás zasměje štěstí, tak dají báječnou akci Šlechtění stájí aneb San Gigantika Expres :)
    tam budeme moct nacpat všechna přebytečná zvířata z lišky ;)

7. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak jsem si to ráno krásně spočítala, teď jsem sklidila a mám krásně napěstováno 15999 kousků pyrokvětů. No nejsem já šikulka?Jinak vypadávátek mám už dost (pomohli růžičky co jsem sadila taky ráno).Počkám si až si dopěstuji tu jednu květinku a jdu splnit úkoly, takže ráno budu vědět jaké "růžové" stáje získám. :p;):wuerg:

8. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

Tak pro mně tento úkol splněm, kromě 7 úkolu do kterého nemám ibišek, ale nevadí :D
    u tajemných chlévů jsem se novinek nedočkala no nevadí, třeba příště ;)

9. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

tak já akci budu mít zítra komplet hotovou zbývají poslední 4 rakety jinak z párty zatočení nic extra ze stromu také žádná novinka,ale padly xxl stromy ty potěšily a z tajemných chlévu vše do lišty.Aspon magický stonek potěší.Jinak akce mě celkem bavila.Tak snad příště se na mě taky usměje štěstí a padne něco z novinek.

Hrnkajda, lacrima a marcelina0007 tohle ocenili.
  10. .mama789.

.mama789. Rádoby autor

Akciu mam hotovu, stala ma vela SK :cry:,,, lebo som nemala šlachtence, z TS mam citronovnik xxl,baza xxl,mišpulu, dula xl,zo stajni vykukli myšky2x,škrečok a orly...nič moc , ale mohlo to byť aj horšie :)

11. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Hlásím že se smůla unavila a štěstí sedlo i na ...mám kohouty,sláva:D.Jinak dva orli,myš,ze sazenic citron xxl,vajíčkovník xxl,broskev xl a kdoule xxl.

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Třeba stačí se 3 měsíce nepřihlásit. Poslední novinka, která mně z TS padla byli medvědi a pak to byl jen sešup dolů, jak při sazeničkách, stájích, BB a pod. Teď jsem jen tak nakoukla, trochu zapěstovala a mám lokvát,sakuru,javor a planiku, ze stájí 2x čápy a růžové prasátka, čtvrtá stáj byly oranžové ovečky - asi nějaký omyl. ;)

13. hanči55

hanči55 Pisálek fóra

No já mám mandle xl,kozí,broskev xl a pinie,chlívky jsem ani nepsala,šly hned do lišty.Chybí mi kohout a žabka,tak snad příště.

Hrnkajda a lacrima tohle ocenili.
  14. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak hlásím splněno. A letím na kutě - zítra už jdu do práce.
    Všem co ještě dopěstovávají držím palečky ať jim to výjde.

skalara.v a karolinka120484 tohle ocenili.
  15. zuzana.73

zuzana.73 Rádoby autor

ahojky, tak ja uz mam akci hotovou od vcerejska a dneska jsem vysadila tajne staje a sazenicky.
    musim rict, ze se na me tentokrat aspon trochu usmalo stesti :)
    ze sazenic stoji za rec sakura (nemela jsem) a ze staji se vyklubala cervena kotlarna :D (jupiiii).
    takze u me spokojenost a doufam, ze to takhle zustane po cely rok a ze se vzdycky najde aspon nejake to male,
    malilinkate prekvapenicko :)

skalara.v a Simík21 tohle ocenili.
  16. bebga

bebga Rádoby autor

Krásné ráno všem, akci mám taky dodělanou, zvířátka z TS šly hned do lišty, ale ze stromů mám sakuru a lokvát - ty jsem ještě neměla. Růžová stáj by sice potěšila, ale ani ve snu mě nenapadlo, že by taky mohla z TS vypadnout, v liště mám dost přeoranžováno. Přeji všem hlavně zdravíčko v novém roce ;)

zuziiiiiik, Simík21 a karolinka120484 tohle ocenili.
  17. karolinka120484

karolinka120484 Perspektivní autor

Právě se mi mele posledních 5 myších raket a budu mít také akci splněnou,jupí,z TS jsem dostala lišky,krtka,ježka a červenou kotlárnu,jinak akce se mi hodně moc líbila.:)

18. Simík21

Simík21 Znalec fóra

ještě jednu sklizeň a budu mít taky hotovo a to i se stonkem i když ho zatím asi nepoužiju... z tajemných sazenic žádný zázrak, ale zase tak špatné taky nee... citroník XL, pomeranč XL, jedle XXL a javor XXL :) vzhledem k tomu, že jsem za to nemusela dát reálné peníze, mi to jako dárek připadá dost dobrý... i když využiju jen ten javor ;) vypadávátek budu mít určitě přebytek a to jsem záměrně nepoužila žádný produkt na body, bo si myslím, že to na ně nemá vliv a na postup je lepší je použít, když je ještě nějaká jiná bodyzvyšující akce :p fšem co ještě plní držím palce, ať dodělají to co chtěli :) akce se mi líbila, žádná honička, plnila jsem jak jsem chtěla a co jsem chtěla a stihnu to celé i když jsem si musela rozpěstovávat znovu xD díky

Edit: a ještě chci pochválit RT za to že do prvního a druhého úkolu dali za odměnu SK a pomocníky xD

Naposledy upraveno: 3/1/15
    Bagíra77 a karolinka120484 tohle ocenili.
  19. bedoini

bedoini Pisálek fóra

ake konečně hotová z ts holubník,krtek,červený pštros, prahové peří,javor japonský, mandlovník xxl,jablon xxl ,javor cukrový xxl zase žáby a ježek nic, alespon jsem získal za párty lístek 2x body na baharamu, co nadělám jinak at nám to v novém roce padá všem lépe

20. -Pandrhola-

-Pandrhola- Zelenáč fóra

Z novoroční párty jsem zklamaný. Mám level 33 a nejdou mi šlechtit ryby ani pštrosy a přitom se v oficiální zprávě píše, že na splnění diamantových úkolů stačí level 21. A o rostlinách Z Baharamy se raději nepíše vůbec. Myslel jsem, že je to akce pro všechny hráče, ale dle zjištění jde o hráče, co mají level aspoň 55 a na Baharamě level aspoň 100. :((

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.