Novoroční párty 2015 (29.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

tak jsem jela akci v klidu stromky jsem nechala na mýtině i divoké louce uklidila jsem jen chlívky ai na bahamě zůstali stromky a včera ráno bylo hotovo
    z TCH byli čápi, křeček, červená kotlárna a oranžové krávy,
    z TS vajíčkovník XXL, 2 kozí stromky a třešeň XL

2. Adelinka888

Adelinka888 Zelenáč fóra

• Off Topic, príspevok mimo témy vlákna
    Ahoj,
    proč mi nejde koupit slivoň trnitou plod?
    Děkuji

3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky,tak po odkrytí chlívků jedno velké fiasko,vše šlo do lišty,akorát co stálo za to byla jedna sazenička stromů, Sakura, ostatní šly též do lišty,doufám,že bude brzy šlechtění zvířat a stromů ve vlaku,už toho máme asi v lištách všichni dost,doufám že budete mít více štěstí než já.

švestinka, Hrnkajda a Bagíra77 tohle ocenili.
  4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Z TCH i TS všechno do lišty :(:(:(

Farmerama 95+ *** Bahamarama 215+
    faramařím od 5.10.2010

5. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

stonka je konečne aktivovaná, ale ešte nevraciam farmu do pôvodného stavu, využívam darovaný kombajn a stále pretrvávajúcu MJS, tak aspoň napchám stodolu. Tým, čo sa ešte naháňajú za splnením úlohy prajem rýchle ukončenie

6. šebejda

šebejda Baron fóra

Tahle akce se mi líbila. Nebyla ani příliš jednoduchá, ale ani nehratelná. Chválím a po několika nezajímavých akcích dávám palec nahoru:)

7. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Tak akce úspěšně dokončena, krom úkolu se stonkem, ten mě tolik nenadchnul, radši jsem si tentokrát dekorky nechal :D
    Co se týče TCH všechny šli do lišty a TS 2x javor japonský, to potěšilo :)

lacrima a ezzra tohle ocenili.
  8. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Tak zrovna ty máš takovouhle smůlu už hodně dlouho, takže se ti ani nedivím, že si občas zanadáváš. Co jiného v téhle hře člověk taky může. TS nekupuju už dávno. Tolikrát jsem se kvůli nim naštvala, že už radši tyhle akce vzdávám, abych se zbytečně nerozčilovala. Jedu jen na TS, co dostanu za odměnu, a občas mívám i štěstí. Ale s takovou smůlou, co máš ty, jsem se ještě nesetkala, takže klidně nadávej. Když se někomu nelíbí, že si občas nějaký hráč postěžuje, tak ať to hold nečte, od toho to fórum je :)
    Tebe zdravím, a doufám, že i tobě se snad letos někdy poštěstí :)

A abych nebyla off topic, tak akci už mám hotovou. V poklidu a bez stresu jsem ji dodělala dneska ráno :)

9. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ahojte,tak aj ja som ráno ukončila akciu. Všetko v pohodičke, dokonca som urobila aj úlohy, ktoré som pôvodne spraviť neplánovala a to som ešte prijala a obslúžila pár Novoročných návštev.Takéto pokojné akcie by som uvítala vždy. TCH a TS ešte nemám odtajnené.Dávam si ich po dvoch a robím si tak ďalšie Vianoce - teším sa na ne ako na darčeky. A ak sa nevydaria - nevadí, veď v živote sme ako darček dostali dosť hlúpostí a prežili sme to, ba dokonca sme sa poďakovali.:)

10. Marie54195454

Marie54195454 Rádoby autor

Moc pěkná akce a vůbec všechny akce v listopadu,prosinci.Dostaly jsme spoustu dárečků a proto velký dík.Přeji všem farmářům v novém roce štěstí a zdraví.

11. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Ani ň neříkám a ani ň jsem nikdy neříkala. Za čápi jsem ráda, mám už 7 kousků. S těma myšákama to je mazec. Já vlastním "pouze" 12 kusanců. I když s jinou havětí bych mohla tapetovat. Jinak akce moc fajn a už se těším na další.

skalara.v a LubicaKrakova tohle ocenili.
  12. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Adelinka888, kedže je to novinka, tak sa na trhu objaví až za pár dní.
    Podobné otázky smeruj prosím do sekcii Všeobecné dotazy alebo Nováčci, ďakujem.

Hrnkajda a lacrima tohle ocenili.
  13. jaji

jaji Vévoda fóra

tak jsem nakonec udělala i ten stonek... i když relativně asi zbytečně, protože kvůli ibišku nemám poslední dekorku, ale co, třeba se někdy při OD poštěstí ;)
    mějte se všichni moc hezky

skalara.v, lacrima a švestinka tohle ocenili.
  14. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Tak mám akci, krom úkolu se stonkem, který jsem neudělala záměrně, hotovou :). Dekorky už se mi vyjímají v prku a Tajemné sazeničky se stájema na ploše. Uvidíme co se z nich vyklube ;).

skalara.v a lacrima tohle ocenili.
  15. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahoj,nikomu nejdou koupit,protože ještě nejsou dané na trhu.

Jinak akce skončena na všech farmách,ze stájí a stromků nic,co bych už neměla.Ale docela spokojenost.

Naposledy upraveno: 2/1/15
    lacrima tohle ocenil(a).
  16. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj,tak mám hotovo. Do stonku jsem nešla - nestojí za tolik šlechtěnců,proto jsem úkoly na jejich dodání neudělala. Čekám co se mi vyklube ze stájí.

lacrima tohle ocenil(a).
  17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Akce hotová:D, t.sazeničky vyrostly a nic z novinek a ani z minulýcho_O, t. stáje zatím nedávám určitě zase jako obvykle samé oranžové chlívy:cry:

18. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Já už mám odtajněno a jako pokaždé klasika.Nic nového,všechno šlo do lišty.

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  19. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Teď jsem také odtajnila a mám velkou radost-byl tam kohoutekxDxD

20. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Hezký večer všem. akci mám nakonec splněnou komplet, i když jsem postupovala na přeskáčku s tím, že se uvidí. TS a TCh jsou zatím v liště, ještě využívám aktivovanou MJS. Všem přeju ať se co nejvíc zadaří.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.