Novoroční párty 2015 (29.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Akce hotová i přes spoustu mých chyb.Moc se mi líbila.Po dlouhé době slušná akceI odměny byly pěkné i když nic nového se mi nevyklubalo

k.vitek a lacrima tohle ocenili.
  2. akyraa

akyraa Aktivní autor

Ahoj akce ukončena a i já se musím dojít pochlubit. ze stájí 2x křeček(ti se mě nějak drží), oranžová výrobna angorské vlny a ježek ten vážně potěšil:) ze stromů 2x mišpule, bez xxl a kdoule xl takže taky spokojenost :)

k.vitek, nona2222 a lacrima tohle ocenili.
  3. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Zdravím;)
    Jsem v šoku...
    Z "tajemných" jsem získal mimo jiné....HOLUBNÍK a LOKVÁT:D:D
    Že by se ono "magické číslo" pravděpodobnosti zisku pořádné výhry změnilo???
    Zatím jsem téměř vše házel do lišty a teď doufám v lepší časy:p:p
    Vám,kteří čekáte na odtajnění,přeji ať získáte to co si přejete;)

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Buď pozdraven sousede v novém roce.
    Také jsem v šoku. Z podivuhodných rovnou dva mývaly, jako by jeden nestačil.
    Už mám celou farmu vygruntovanou a pět si jich hoví v liště. A k tomu ještě oranžová kráva no a pak nejásej!
    Budu s tebou doufat v lepší časy.
    :D:D

5. Grillus

Grillus Pisálek fóra

Řadím se k těm, pro které je tahle akce zklamáním.... Dát Ibišek je podpásovka. Sama jsem level na Baha 150, ale aktivovaný ho nemám, co takhle myslet na lidi, kteří teprve začínají..... To samý ta Slivoň trnitá v jiné akci...

6. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Počítám,že opět ztroskotám na vypadávatkách,mám sotva na rakety,na noc nasadím něco většího a až přijdu ráno z práce,tak doufám,že už mi to napadá,jinak ze sazenic se mi vyklubal bez XXL,javor japonský,mišpule a ještě cosi,ale měla jsem radost,ptž jsem je ještě neměla,stáje si nechám na jindy:)

skalara.v tohle ocenil(a).
  7. slootr

slootr Baron fóra

Hmmm, takže z TS se vyklubalo

javor japonský
    XXL pomeranč
    XXL fík
    XXL citrón

pochopitelně o lokvátu a mišpuli si mohu nechat i nadále zdát. Ale zas takový průšvih to nebyl.

Zato TCH - to je asi nějaká provokace, jako ostatně pokaždé. Měl jsem schované i 4 z minule, takže jsem jich hodil na plochu osm.

3 x myš - to si ze mne asi RT dělá srandu
    krtek
    orel
    oranžové kozy
    oranžové krávy
    žlutý vraní úkryt

Takže jen tak dál, pokud mi tohle bude skákat z odměn v akci, opravdu si RT myslí, že si nějaké TCH či TS koupím? Abych byl stejně rozladěný za reálný prašule? Nemyslím.

Naposledy upraveno: 2/1/15
  8. janmil

janmil Perspektivní autor

akcia hotová, z tajomných stajní orly, stajne pre medvedíka, rybník žltý a holubník tomu sa veľmi teším

lacrima tohle ocenil(a).
  9. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Jaká podpásovka ????? >:(.... prostě je to tak dané a začatečník hold nesplní ... nebo dokončí za floreny, každý jsme někdy začínal ;) A to že jsou v úkolu (nikoliv v akci) novinky z TS, je jen dobře .... hold si každý musí počkat až ten strom bude mít a urodí se mu na něm to co je potřeba ... anebo´nakoupit plody (až budou).

Opravdu nechápu tohle brečení až nadávaní, že se akce nedá splnit, protože to co v ní chtějí nemám... tak když nemám, tak opatřím anebo hold nesplním ;)

10. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak jsem neodolala a akci dodelavam. jeste jednu otocku a bude hotovo

skalara.v, Hrnkajda a lacrima tohle ocenili.
  11. Grillus

Grillus Pisálek fóra

To nebylo brečení. Já si to klidně opatřím, ale ono to nejde, když to není aktivované nebo není ten strom.... Já se bez toho obejdu, i když mě mrzí, že nesplním, ale co opravdu začátečníci?

12. 55mil

55mil Pisálek fóra

A já kurník na výrobnu vajec. Ha Ha A to jsem v 92 LVL

13. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Zdravím již v Novém roce,
    všem ať se splní přáníčka,
    hodně zdravíčka, štěstíčka
    a i ta pohodička.

Jinak akci sem dokončila,
    dekorky umístěné v nebíčku,
    tak a šup na další prácičku,
    těším se dál na budoucí akcičku.
    Z TS na Baha jsem byla mile překvapená,
    konečně mi padnul alespoň jeden papouščí strom,
    ostatní už klasika, která šla do lišty.

14. Jurisa

Jurisa Pisálek fóra

úspešný nový rok prajem, u mňa začína nádejne, z TS sakura (huráááá, moja prvá), a 3 xxl stromy : mandelovník, jedľa a aby som nespyšnela katalpa, ale tá sakura, to ma teda potešilo. Prajem aj vám ostatným úspešné odtajnenia

Naposledy upraveno: 2/1/15
    skalara.v, Hrnkajda a nona2222 tohle ocenili.
  15. myš59

myš59 Vévoda fóra

p.f 2015 tak já domelu pár kousků a měla bych taky hotovo až na 6ks klaunů :-( došly krejcary, prošla jsem úkoly a dodělala některé, většina úkolů je s věcmi ,které ještě nevlastním, tak velkého smolíka mám a už fakt nevím, kde sehnat peníze, mohla bych něco dát do trhu, ale kdo mi to ted koupí,když je každý zaměřený na akci? ach jo :-(

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  16. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

kazdy ukol jde splnit .... kdyz je nouze největší tak za floreny přímo o ukolu .... a není nutné mít aktivováno ....
    a co se týče dodávek do stálých úkolů ... kdo si počká tak se dočká a pokud bude pilný dostane se i k tomu co teď nemá ... postupně ....
    přece není možné, aby level 2 měl uplně stejné podmínky jako level 100 ;) to se na mně nezlob, ale je potřeba si všechno zasloužit

frybka, skalara.v a Laca-25 tohle ocenili.
  17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak rano sklizen vcetne pekne ulezenych TS... no koukal jsem, nektery neznamy tvary a tak je to takhle :
    krecek, !jezek!, angorska oranzova, !kohout! - super, dvakrat zasah!
    citronXL, citronXL, jedleXXL, citronXXL - moooc kysely, zadna pouzitelna...
    Skvele, dva chybejici doma, akorat najit misto kam je dat :)
    Kouknul jsem na vypadavatka, nemel by byt problem s mletim i dodavanim do ukolu, prebyva mi : písek : 362 , masky : 364 , klacky : 361

Vypadavat ma 11 namletych raket/den, v tuto chvili ma byt 40 ([5.ukol]+5 ) nebo chybet 21, mam 61 (chybi 0 ), mam 100% hotovo.
    Stav pyrokytek : idealne 10396 kusu (2667/den, [6.ukol]+996 kusu ), mam 16944 z 16000 (105% ).
    Zatim uplynulo 64% casu, zbyva 50 hodin.
    Nezapomenout na rakety BAHA mlyn, chce jich 61 po 90 minutach (podle runy) at pak neni problem! (celkem 91,5 hodin mlyna)

18. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Já čekám na poslední kytí a bude hotovo;) z tajemniček 2xmišpule,xxl vajíčkový a javor japonský,tak zatím spokojenost;)

19. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky mám hotovo.Z TS a TS nic co bych neměla aspoň 3x.Takže přínos akorát na obláčcích a zadařilo se na KŠ.Vytočila jsem květiny co mi chyběly a nějaké ty šlechtěnce.Jo akce dobrá.Líbila se mi.

skalara.v, Hrnkajda a evca190 tohle ocenili.
  20. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Já nemám šlechtěnce. Krocany jsem dokoupila, ale na ostatní se vybodnu, to bych zbankrotovala. Akce jako vždycky, pořád stejné.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.