Novoroční párty 2015 (29.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janmil

janmil Perspektivní autor

akcia skoro dokončená, ešte počkať na posledné rakety, z TS javor japonský, kozí, ďatľa xxl, citrónovník xl.

lacrima tohle ocenil(a).
  2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak dnešní den akce se povedl :). Z tajemných stájí jsem dostal ježky a to dokonce 2, kteří mi chyběli, takže velká spokojenost. Alespoň se ztenčil seznam chybějících stájí (kohout, vlk, žába) ;).

2x ježek
    krtek
    oranžové ryby

Jinak se už nemůžu dočkat až budou raketky ráno vyrobeny a budu mít akci komplet :). Mimochodem jsem zapomněl říct, že potřebné šlechtěnce jsem už včera udělal, takže dneska byl klid :p.

pyrokvět: 16 107 / 16 000 ( chybí 0 )
    dřevěný klacek: 665 / 547 ( chybí 0 )
    třpytivý písek: 658 / 583 ( chybí 0 )
    myší maska: 648 / 572 ( chybí 0 )

- vypadávátka počítám všechny (včetně potřebných na rakety - 61 ks)

myší rakety: 54 / 61 ( chybí 7 )

Naposledy upraveno: 2/1/15
  3. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Z tajemných stromů mám lokvát strom, javor japonský neměla jsem ani jeden takže spokojenost. Druhé dva mám bez Xl a kdoule XXl. Teď ještě co se vyklube z taj. stájí.

4. evca190

evca190 Vážený autor

Akce dokončená dnes ráno ;) V tuto chvíli mám navíc:

284 klacků
    220 masek
    239 písku

Farma opět předělaná do běžného režimu a můžeme očekávat další akci :p

5. Jasmina

Jasmina Pisálek fóra

Ešte domlieť posledné myšacince... do rána budú a mám koniec aj s hrou....tajomné chlievy ...len jeden čo stál za niečo...bociany.a stromy škoda reči...

lacrima tohle ocenil(a).
  6. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

Přeji všem šťastný nový rok 2015 a chuť do hry /i když mám někdy sto chutí s tím praštit/ :p

7. -Lenka34-

-Lenka34- Perspektivní autor

napestované mám, niečo som musela došľachtiť, len ešte mliem rakety, ale zajtra večer by už mali byť aj tie, z tajomných chlievov vyšli žaby :) (mala som len jedny), mačky, červený prasačí chliev a žltý rybník s japonskými kaprami

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Potreti muzu jen rict - zase jsem nedal TS na plochu!
    Tak to tam dam na noc, jen z duvodu toho, ze bude posledni castecny sazeni a tak to bude uz jen doplneni snad jen jedny plochy...
    Rakety by mel mit uz kazdy z pulky hotovy, jsou dulezitejsi nez to co se hazi do ukolu, ono to pada celkem dobre - jenze cas mleti se neda zkratit a skoda nedodelat jen proto...

Vypadavat ma 11 namletych raket/den, v tuto chvili ma byt 35 ([5.ukol]+0 ) nebo chybet 26, mam 61 (chybi 0 ), mam 100% hotovo.
    Stav pyrokytek : idealne 8931 kusu (2667/den, [5.ukol]+3131 kusu ), mam 13641 z 16000 (85% ).
    Zatim uplynulo 55% casu, zbyva 63 hodin.
    Nezapomenout na rakety BAHA mlyn, chce jich 61 po 90 minutach (podle runy) at pak neni problem! (celkem 91,5 hodin mlyna)

9. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Ahoj, tak jsem naklonovala, dodala. A kdybych nebyla labuť měla jsem hotovo. Jenže já se nepodívala a znovu zasadila akční. Teď mi na dodání do posledního úkolu chybí 200 pyrokvětů. Kdybych nezasila, měla jsem to. Takhle holt až ráno, teda budou už za dvě hodiny, ale já jdu spát, ráno vstávám do práce a čekat už nebudu. Všem co ještě melou a čekají na vyskakovátka držím palečky, ať to zvládnou. Ti co mají hotovo, tak gratulace. No a já budu mít hotovo ráno a jsem ráda. Než půjdu do práce vyndám tajemnice a až se vrátím budu mít překvápko.

10. Hermionka02

Hermionka02 Pisálek fóra

Tak tentokrát velká spokojenost! Z Tajemných sazeniček vypadla 2x planika, broskvoň XXL a citronovník XXL! Stáje už byly horší, samé oranžovky.

11. slootr

slootr Baron fóra

No tak když to tady čtu, tak jsem napjatej jak kšandy, co mi vypadne z TS a TCH. Musím se přiznat, že TCH mám 8, 4 z této akce, 4 z minulé. Chybí mi poslední otočka akční, tak ji dám na noc, ráno by mělo být hotovo, pak si hodím ta překvapení. Uvídíme, kolik krtků, koček a lišek se vyloupne. :)

evca190, jolana4 a lacrima tohle ocenili.
  12. lacrima

lacrima Titán fóra

Je temná noc a mně se chce spát,
    co víc si můžu přát, než dobrou noc Vám dát a v klidu usínat? ...
    .... v klidu usínat , protože mám hotovo ! Hlásím akce dokončena . Šlo to výborně , velká spokojenost .
    Přeji všem hodně štěstí a ať se vám daří plnit úkoly ,
    své vytýčené cíle a své sny nejen ve hře , ale především v reálném životě .

13. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Jupííííííííí .........velká spokojenost mám hotovo.Stonek je aktivovaný, pole dány do původního stavu a jede se pohodově dál s přípravou na šlechtění.Všem mým sousedům opět děkuji za posílání sezonních dárečků a přeji šťastné dokončení této hezké akce.Eva :) ;)

14. -KOKMA-

-KOKMA- Pisálek fóra

tak u mě taky spokojenost,,,,žabky a lišky sedí na louce......až na to že jsem ted několikrát zasela...nejde se přihlásit,dnes ukoly dokončím...teda doufám...))

skalara.v a lacrima tohle ocenili.
  15. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Tak tajemné stáje...žádné nadšení......Prase aj. oranžovky a již 5. zlatého křečka

lacrima tohle ocenil(a).
  16. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Tak Tedy hlásím že mám hotovo. Nakonec jsem tajemnice dala na noc, takže stromy: broskvoň XL, ořešák XL, kozí mléko a javor japonský a chlévy: lišky, krtci, oranžové krávy a včelky. No všechno frčí do lišty. Tak držím palečky všem ostatním, ať mají více štěstíčka než já. Přeji příjemný den všem.

17. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak u mě stáje orel, liška, čáp, a oranž. krůtník. Jsou v liště, ale mohlo to být i horší :) Stromky 3x mišpule a citronovník XL. Citronovník zůstane v liště, protože mám někde v lese na ploše jeden jediný strom, a to stačí, jelikož citróny stejně nemají žádné využití, a navíc XL stromy nemám vůbec nikde. No, a z mišpulí jsem úplně konsternovaná. Ještě jsem žádnou neměla, a přišly hned 3, tak to jsem z toho štěstí málem padla na záda :D Krása :) Akorát, že kdybych to věděla, tak jsem si minulý týden nekoupila do úkolu 400 na trhu :D No nic, stává se :)

18. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Přeji všem krásné ráno
    Akce hotová, jak už jsem psala potěšily trochu jen stromy z TS , stáje vůbec ne. Snad příště se RT trochu polepší a něco hezkého mi vypadne. Přeji všem úspěšné dokončení akce

19. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Krásné ráno.Jelikož se o mne pokouší nějaká angina či co,nechala jsem si doplnění do akčního úkolu na dnešek.A zjistila jsem,že mi chybí ještě 150 pyrokvětů. Ještě,že jsem nenaházela všechno a tak tedy dopěstovávám.Stonek aktivivat nebudu a je to poprvé za ty 4 roky co z taktických důvodů nedodělám akci celou.
    Ovšem na druhé farmičce jsem měla oči na vrch hlavy.Stromky nic moc,ale vyklubali se mi růžoví oslíci.Vždy tam mám vše lepší.I při BB mi to přeskakuje.Víc vypadávátek.Dnes jsem se rozhodla udělat šlechtící test a porovnat.

20. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Přeji hezké ráno :).
    Hlásím hotovo hned po ránu :D. Všechny raketky vyrobeny, takže jsem to tam nasypal a teď už mám aktivovaný i stonek ;). Jediné, co mi ještě chybí dát na plochu jsou tajemné sazenice, ty přijdou na řadu dneska, tak jsem zvědavý, jak překvapí :p.

pyrokvět: 16 107 / 16 000 ( chybí 0 )
    dřevěný klacek: 765 / 547 ( chybí 0 )
    třpytivý písek: 782 / 583 ( chybí 0 )
    myší maska: 774 / 572 ( chybí 0 )

- vypadávátka počítám všechny (včetně potřebných na rakety - 61 ks)

myší rakety: 61 / 61 ( chybí 0 )

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.