Novoroční párty 2015 (29.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lena3576

lena3576 Pilný autor

Hezký silvestrovský večer, tak akci mám asi v polovině
    ze sazenic mám 3x vajíčkový strom xxl-to mě pobavilo :D a lokvát-ten potěšil
    chlívky budou za 2 hodiny-očekávám samý apače a bobry xD
    jinak všem přeji hodně úspěchů v Novém roce jak v životě, tak i na farmě :)

Tak je to tu: oranžový rybky, žáby, ježek, čáp
    akorát místo těch ryb mohl být vlk, ale jinak perfektní překvápko k Novému roku ;)

Naposledy upraveno: 31/12/14
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akce hotová 8) jen na sazeničky a stáje jsem zapomněla, tak zítra
    ¨
    Všichni se dnes mooooc bavte :music:

3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak mám po večerní sklizni pyrokvětu :). Dneska jsem zase stihl podle plánu 2 otočky a to je super ;). Chybí mi ještě troška pyrokvětu, takže ten dám dnes na noc na hlavní louku + kousek divoké louky a ráno bude napěstováno. Vypadávátka už taky skoro hotová, chybí už jen 27 písků a 27 masek :). Ráno bude domleto 46 raket a potom budu čekat na zbytek (15 ks) - kdo si počká, ten se dočká :D.

pyrokvět: 15 348 / 16 000 ( chybí 652 )
    dřevěný klacek: 560 / 547 ( chybí 0 )
    třpytivý písek: 556 / 583 ( chybí 27 )
    myší maska: 545 / 572 ( chybí 27 )

- vypadávátka počítám všechny (včetně potřebných na rakety - 46 ks)

myší rakety: 39 / 61 ( chybí 22 )

4. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Všetkým príjemný večer. Akcičku pomaly plním, zatiaľ bez šľachtencov, ale času dosť, ak vydá, budú aj tie. Ak nie -nevadí.

Pri tejto príležitosti Vám všetkým farmárkam, farmárom i farmárčatám prajem do nového roku 2015 vykročenie tou správnou nohou, všetko zlé nech Vás obchádza a len to dobré stretáva. Zo srdca Ľubica

5. Angelface83

Angelface83 Pisálek fóra

5-tý úkol rozjetý:) z tajemných stájí se vyklubaly včelý úl oranžový,kozí chlívek oranžový,obydlí pro kočky a žlutá výrobna prachového peří :)

6. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

akcička dokončena z tajemna pinie + mišpule + jedle xxl + datle xxl
    a zvířecí tajemno bude ráno

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak já začala házet pomalu postupně do úkolů. Rakety jsou namleté, akční mám okolo 10 tis. Budu čekat na vypadávátka, ale času ještě spousta.
    Všem přeju krásný silvestrovský večer a do toho nového roku hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a pohodičky :D

8. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Ahojky všem přeji nádherný silvestrovský večer všem moc zdravíčka taky trochu štěstíčka a ostatní přijde samo ,krásný nový rok a hodně splněných akcí ahojky zdraví jandule

9. Orliček

Orliček Magnát fóra

chce se mi už spát, 4 minuty do sklizně a skoro hodina do půlnoci, venku střílí petardy, náš pesan na střídačku kˇnučí a vrčí.

Sklidím a potom ještě jednou zasadím a už budu končit, víc už ůkolú nedám. Ale budu mít další levlík na Baharamě, není se čím chlubit - 16 to bude.
    Protože už tu potom nebudu, tak všem přeju at se daří na farmě, doma, ve škole, v práci a i jinde po celý rok. A taky ať se tady sejdeme zase za rok při čekání na půlnoc.

Klárka

10. jaji

jaji Vévoda fóra

všem krásné zdravé a živé Novoroční ráno;) od 4.hod jsem vzhůru, dítě má antibiotika a ž jsem nezabrala... tak jsem se přišla podívt na tajemnice... jak stromy byly za vyliž kapsu, tak chlívky potěšily... kohout, žába kuňkalka;) liška a to čtvrté už nevím xD no to ten rok začíná pěkně - kvalitní paměťxDxDxD

po 5 min - není to tak strašné, už vím, jsou to žlutá prasátkaxD

Naposledy upraveno: 1/1/15
  11. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

krásné ráno v roce 2015

dodělávám 6.ukol.
    pak sedmička a hotovo, času dost.

všem farmářům i nefarmářům - hodně štěstí a zdraví do nového roku

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova jupíí :):):)
    Všem farmařům přeji úspěšný Nový rok 2015

Farmerama 95+ *** Bahamarama 215+
    farmařím od 5.10.2010

13. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

Dobré ráno farmáři, všem přeji pohodový a úžasný rok 2015. U mě TS jako obvykle myši, krtci, lišky a křečci. Asi jsem si vyčerpala štěstí na párty kole, padl mi včera zpívající tulián, veselá lilie a načítací kytka-to jsem teda koukala jak puk.

14. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Také zdravím v novém roce,krásně začíná-mám vše napěstované 16,421 Pyrokvětu,tropické rostliny a šlechtěnce připravené,čekám pouze na rakety.a potom vše dodám najednou do úkolu-už se na to moc těším.Přeji ať se nám všem v novém roce hodně moc a moc daří.;)

15. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Přeji hezké ráno, pokud to jde ;). Doufám, že to nikdo moc nepřehnal, aby všichni, kdo ještě nemají akci hotovou, tak byli čilí pěstovat a vyrábět raketky, tak jako já :).

Dnešní ranní sklizní jsem dodělal pyrokvět a dokonce i všechny vypadávátka, takže teď už mi jen zbývá 15 raket a ty budou za 20 hodin, což znamená, že zítra ráno už bude komplet hotovo :D.

Začal jsem už pomalu doplňovat do úkolů, takže dneska otočím tajemné chlévy a jsem velice zvědavý, jak dopadnou :p.

pyrokvět: 16 107 / 16 000 ( chybí 0 )
    dřevěný klacek: 640 / 547 ( chybí 0 )
    třpytivý písek: 620 / 583 ( chybí 0 )
    myší maska: 615 / 572 ( chybí 0 )

- vypadávátka počítám všechny (včetně potřebných na rakety - 61 ks)

myší rakety: 46 / 61 ( chybí 15 )

16. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak dobre ranko v novom roku za 30 minut posledny zber a poslednu raketu vyrobit a odpalit a bude fajront

17. burds

burds Titán fóra

Všem přeji hodně zdraví a úspěchů do nového roku.Doufám,že hrajete všichni lépe než já.Právě jsem zjistila,že jsem úplně zblbla.Včera jsem omylem místo2x MJS jí odfajfkla sice 2x ale celkem čtyři.Tak ted mám MJS úplně zbytečně na 4 dny.A dnes jsem jak správný trouba nasela na všechny plochy akční květinu,kterou už vůbec nepotřebuji.Chybí mi už jen rakety které se melou.Ze sazeniček mám 2x kozí strom,1 planiku a to poslední jsem zapoměla nic to nebylo.Ráno jsem nasadila chlívky které jsem večer zapoměla dát tak co z nich bude se dozvím odpoledne.A to jsem prosím nepila,nevím jak by to dopadlo kdybych si vzala něco víc než ten půl litr piva co jsem ani nedopila.

18. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Krásný Nový rok Vám všem přeji. Je mi smutno s toho,že tuto akci nemohou dodělat všichni hráči kvůli šlechtěným zvířatům,každý na ně prostě nemá :( takže pro mě zbytečná práce,budu bez stonku a taky některých věcí do něj:(.Párty kolo štěstí mě taky hrozně zklamalo,dalo mi úplně vše jako obyčejné kolo štěstí,no a o stájích ani nemluvím...ovčín,kravín,vránu a myš .Nejsem s touto akcí vůbec spokojena ,jak tady čtu ,daří se jen někomu:eek: a to se opravdu snažím.No takže Vám všem co jste akci celou zvládli velice blahopřeji;).

19. Verense

Verense Stálice fóra

Krásné novoroční ráno, já jsem s akcí celkem v pohodě - díky plánu plnit jen první tři úkoly mám v klídku hotovo už od včerejška a teď se chystám, že si pro radost dojedu ještě pro dekorku v pátém úkolu na památku. Pěstuju jen na hlavní farmě, tak uvidíme, jak se zadaří. Z TCH se překvápko nekonalo - krtek, myšky, oranžové kozy a oranžové kachny. Sazeničky ještě zrajou, uvidíme odpoledne. Nicméně už jsem si jeden novoroční dárek dnes nadělila - díky splněnému úkolu v družstvu jsem na Baha poskočila o 3 levely naráz a na tu hlášku o získání 15 zlatých banánů se moc hezky koukalo. Kdyby v tomhle směru platilo "jak na Nový rok, tak po celý rok", vůbec bych se nezlobila! xD
    Všem, kdož ještě pěstujete, držím palce, ať zvládnete, co potřebujete!

Edit: Tak ze sazeniček vyrostly dvě katalpy xl, pomerančovník xl a citronovník xxl. Tak aspoň ten udělal trochu radost, jinak jde vše do lišty.

Naposledy upraveno: 1/1/15
  20. babioli

babioli Osvícený autor

Hezký Nový rok a štěstí a zdraví celý rok vám všem přeji. Já mám akci hotovou a musim říci že byla pohodová. Teď už jen dát stáje a stromy na plochu a počkat co se z nich vyklube. Ahoj mějte se hezky.:);)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.