Novoroční párty 2015 (29.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *kajka2002*

*kajka2002* Pisálek fóra

Přeji Vám všem dnes krááásný a dlouhýý silvestrovský večer.
    Průběh akce je uspokojivý. Zítra po návratu z lyžovačky začnu šlechtit co chybí.
    pyrokvět: Mám 8894. Ideální stav 5488. Plním na 162,1% Hotovo 55,6%
    písek: Mám 438. Ideální stav 200. Plním na 219% Hotovo 75,1%
    masky: Mám 371. Ideální stav 196. Plním na 189,3% Hotovo 64,9%
    klacky: Mám 391. Ideální stav 188. Plním na 208% Hotovo 71,5%
    rakety: Mám 27. Ideální stav 21. Plním na 128,6% Hotovo 44,3%

lacrima, KOKO5169 a marcelina0007 tohle ocenili.
  2. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já ještě 3 sklizně a mám hototvo, třetí už bude jen na lesní a hlavní, na ostatní vrátím chlévy. Mlýn mele postupně, šlechtěnce jsem si vyšlechtila asi 4dny před akcí, tudíž už budu vše jen dodávat. Zítra ráno je hotovo...tedy až se vyspím:music:;).

Přeji všem pohodového silvestra a hodně zdravíčka a lásky v roce 2015

3. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ahoj zdravím,ve stodole 12,308 Pyrokvětu-vypadávátka jdou také dobře,raketky se melou,jsem spokojený-všem bych chtěl popřát krásného Silvestra a vše nejlepší do nového roku 2015. S pozdravem Richard.

4. jaji

jaji Vévoda fóra

tak akci mám hotovou (bez 7/2,3 a stonku), farma v původním stavu, TStáje jsou na ploše, s TStromků nic co by stálo a řeč a hlavně si to nepamatuju a tak mi nezbývalo než se dát na šlechtění, kromě zisku několika melounů se povedl několikrát přeskok ze základního krocana na hraničního a dýňového, o pavích ani nemluvím... to se mi nepovedlo při žádném BB xD a teď, kdy mi jde o domácí krocany padají přeskoky jak víno... bohužel, jsem tupec a neumím získat obrázek z farmy:cry: abych ho sem vložila. Pro dnešek budu končit, jdu připravit něco na večer, krásného Silvestra, žádnou neplechu a jen to dobré v novém roce 2015 přeju

Naposledy upraveno: 31/12/14
  5. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Dělal jsem akci, jen tak napůl :p . V akci jsem si šel jen pro TSazeničky a TStáje. Obě TS se u vyklubaly a tady jsou výsledky .. :

TSazeničky:
    Kamenná pínie
    Vajíčkovník XXL
    Kdoule XXL
    Ořesák XXL

TStáje:
    Ovčín III: Červený
    Pštrosí farma: Žlutá
    Obydlí pro křečky
    Výroba angor. vlny I:

Přeji krásný silvestr a šťastný nový rok 2015

6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě potřebuji 6 raket a bude hotovo
    Přeji vám hezkého silvestra a šťastný Nový rok 2015 přeje Jiří

7. Orliček

Orliček Magnát fóra

Užijte si Silvestr, já už byla v kině a o půlnoci si dám zmrzlinový pohár s mámou a strejdou. Táta jel hrát, a segra jela za kamarádem.
    Takže všem vám přeji do Nového roku Všechno, to co si přejete, aby se vám splnilo. Co si přejete víte sami nejvíc a já nevím co přát - zdraví a štěstí? to přeci říká každý -jsou i jiný přání.

Jinak - mam o 2 levly na Baha a o 2 levly normálně víc než na začátku - takže snad si už budu moc brzy koupit to, co prodlužuje marmeládu, protože už nemam, tak se nemůžu podívat co to je.

Klárka

PS - asi je tam víc čárek než by mělo být, ale to snad nevadí

8. konga06

konga06 Zelenáč fóra

každé řemeslo, ne jen marmeládu, Ti prodlouží pinki pie koláč

9. Orliček

Orliček Magnát fóra

kongo - děkuju ti, nemohla jsem si vzpomenout, ještě si to nemůžu koupit, jenom jsem 2 dostala, a protože už jsou spotřebované, tak jsem radči nepsala nic
    - napadlo mě Pixie - ale to vím, že fakt ne

Klárka

10. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

zelam vam krasneho silvestra :inlove:
    uloha splnena,z tajomnych stromcekov mam jedlaxxl,mispula,citron xl,mandlovnik xl
    z chlievikov potesili kohuty,potom tam bola kralikaren oranzova,holubky a pstrosy oranzove
    v novom roku 2015 vam vsetkym zelam vela zdravia,uspechov v zivote a vela radosti v rodine a samozrejme aj na nasej farmicke :inlove:
    happy new yer 2015 xD

11. elbedna

elbedna Znalec fóra

Ve 20 hod. sklidím a mám hotovo. Všem držím palce ať se daří.

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky ,tak já hlásím hotovo,ale jen díky turbo mlýnu.Na druhých farmách ještě melu rachejtle.Na pěstování docela pohodová akce,obr stromy za chvíli opět na ploše a budu chystat SH a zuzino na příští akci.Tyhle stromy byl opravdu dobrý nápad.Všem přeji zdárné dokončení akce,hezký Silvestr a v Nové roce hodně štěstí,zdraví,lásky a více pohodových a dokončitelných akcí na Farmě. :)

k.vitek, Monča*** a mousicka tohle ocenili.
  13. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak akce se pomalu rozjizdi u me snazim se

14. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Akce komplet dokončena, řádek aktivován....:)
    Tak milý farmáři , přeji Vám do toho nového roku vše jen to nejlepší v životě i zde v tom našem farmářském světě.
    KRÁSNÝ NOVÝ ROK !

15. jaji

jaji Vévoda fóra

jdu Ti poslat, ale abych nebyl off topic, tak akci dělám jen po TS a párty lístky, nic víc mě neláká

Orliček tohle ocenil(a).
  16. Orliček

Orliček Magnát fóra

Všem moc děkuju za to, co jste mi poslali - ale já jsem nechtěla loudit, nebo otravovat. Bojím se abych tu nebyla za otravu. Hezky se mi tu hraje.

Musím něco napsat o akci?
    Tak jo - z párty lístků mam body a 2x hnojivo, chtěla jsem kytičku, ale nepovedlo se mi ani jednou, ale nevadí

Klárka

A víte co budu dělat zítra dopoledne? Na krmím na farmě papoušky a potom se půjdeme podívat na Podhůrku - do lesa a přidáme suché patky co sbíráme pro ty chudáčky v lese. Půjde se taky někdo z vás takhle projít? Děláte to taky?
    My ano, před Vánocemi jsem se Světluškama a skautama zdobili stromek a ted tu už budou mít snědené, tak jim přidáme. Jestli máte patky od veky na chlebíčky, nebo ohryzaná jablíčka dej to jim to někam. Ohryžky mají hrozně rádi kosové, kosi?

k.vitek a maribeja tohle ocenili.
  17. babina51

babina51 Veterán fóra

Tak ještě 2xsklidím a hotovo. Na noc přidám stáje, uvidím ráno, sazeničky 2x citron xxl, xl javor cukrový a mišpule no nic moc.
    PŘEJI VŠEM KRÁSNÝ SILVESTR A HODNĚ ZDRAVÍ A ŠTĚSTÍ V ROCE 2015xDxDxDxDxDxD
    FA 93 BAHA 225

marcelina0007, Mersi7 a lacrima tohle ocenili.
  18. Orliček

Orliček Magnát fóra

• Tu je diskusia k akcii, nevytváraj nám tu prosím OT. -písanie mimo témy. Prečítaj si prosím pravidlá fóra a dodržuj ich,ďakujem.
    babino? můžu se zeptat - co znamená FA93 BAHA225?

Promin, - mam to smazat?

takže normální farma 93???
    baharama 225 - teeeda, kam dáváte třeba všechny chlívky

Akce se mi moc líbí, přibyly mi hvězdičky, a už si budu dávat pozor. Promin ještě jednou, opravdu
    Amoc ti přeju abys akci stihla, mousičko

19. Sheron11

Sheron11 Pilný autor

Dobrý silvestrovský večer...tak akce probíhá dle mých možností a představ...z tajemných sazeniček se vyklubalo následující: Kamenná pinie, Bez černý XXL, Jedle XXL a poslední Mišpule...takže pro mě úspěch a spokojenost...všem přeji krásného Silvestra a šťastný Nový rok ;)

marcelina0007, skalara.v a mousicka tohle ocenili.
  20. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Orlíček,
    Nie, už to nechaj tak, to len do budúcna upozornenie, aby si si na to dávala pozor. Viem že ťažko nováčik spozná ako napr.toto či to patrí k téme-odpoviem ti na tvoju otázku-je to level na farme a na ostrove bahamarama. Ak by bolo v tvojom príspevku aj k téme tak by to bolo v poriadku, ale len čisto tá otázka....to už nieje. Prajem peknú hru.

Blahoželám všetkým čo ste ukončili akciu.Ja sa ešte trápim, nejako nieje na akciu čas, ale tak času dosť, tak snáď to dáko dám :)

Ďakujem Orlíček ak nestihnem, nič sa nedeje-svet sa nezrúti ;) sú aj dôležitejšie veci občas :)
    Omluva se prijíma ;)

Naposledy upraveno moderátorem: 31/12/14
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.