Novoroční oslavy (27.12.2019 - 1.1.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/12/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Akci se sněhulákama jsem dokončila včera, zimní pohádku IV se zvířátkama stále ještě jedu, ale dneska bude také zcela jistě dokončená. Takže vůbec nic nebrání tomu, pustit se po svátcích do další akce. Ale snad jen kvůli řádku, topol mám, činčily mám, jo takhle kdyby tam byl přímo chlívek mravence místo tajemnic, tak bych jí dělala i s nadšením.

Krásný sváteční den [​IMG][​IMG][​IMG]

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

vlčice1977: Ahoj, já se na prodavačky směju, pusu od ucha k uchu, ale je pravda, že do lahůdek moc nechodím :D
    Nový rok oslavím, jasná zpráva i na farmě ;)

3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, to RT už slavilo silvestra nebo co?, dát na 5 dní akce přes 20 000 akční na 6,30 minut a napsat, že obtížnost je nízká, všem , kdo do akce jdou, držím paleček, aby v to zvládli celé, mně se to opět netýká, pro mně je to těžká akce, na Silvestra na ni nebude čas.

4. babina51

babina51 Hrabě fóra

Sněhuláci stojí,Zimní pohádku jsem plnila jen něco.Sázení na všech plochách bude super.Na mýtině mám jen obyč. a obr. stromy ty zbourám a hurá do akce.
    FA221....BAHA503

5. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

A kde to mám pěstovat na každý louce mám nějakou akci tak to asi nedám.
    Všem hezké svátky.

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

A co šampáňo?
    Kde je nějaký šampaňský k sakru...
    To je nějaká oslava? Vítat Nový rok za střízliva?
    Krávy ať si pijou vodu, kočky ať lížou smetánku, zvířecí škvrňata ať cucají mlíčko.
    Ale copak to jde vítat Novej rok jen tak?
    To už jsou všichni nealkoholici?
    Já vám teda nevím, nevím...

7. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

Chodit do práce jako každý co má rodinu

8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Rodinu mám,tak ať se stará!Já se budu flákat u knížek!A u Zaklínače!

9. tykadlo

tykadlo Stará škola

Ahoj. Chtěla jsem si koupit kombajn s pomocníkama na příští měsíc a objevila se mi nabídka s Johnem Citronem a teď nějak nevím jestli to je i kombajn s komplet pomocníkama(secí stroj, chovatel, stavitel) ? Nemáte někdo tuhle nabídku také a kupovali jste? Zkopírovala jsem tu nabídku: S mlynářským předplatným, pomocníkem a živoucí legendou Johnem Citrónem jde vskutku o jedinečnou nabídku. Tak neváhej − pořiď si ji hned teď!

Pomocník při sklizni na jeden měsíc
    Mlynářské předplatné na jeden měsíc
    John Citrón− na poli, na němž je umístěný, zvyšuje šanci na vyskočení o 5 %!

Lze zakoupit pouze jednou!

marketka47 a evainfo tohle ocenili.
  10. polacka

polacka Baron fóra

tykadlo - Pomocník při sklizni na jeden měsíc.
    Chápu to dobře, že je to komplet. Děkuji a hezkou hru.

evainfo a tykadlo tohle ocenili.
  11. tykadlo

tykadlo Stará škola

Tak jsem to riskla a je to tak polacka :) Všichni pomocníci, mletí zkrácené na polovinu na jeden měsíc a k tomu JC:p Akce za akcí můžou začít:D

12. ju.no

ju.no Aktivní autor

tykadlo - díky, že jsi to otestovala, já neměla odvahu... Já jsem měla strach, aby to nebyla nějaká kulišárna a samotný kombajn za moc peněz... Takhle má moje farma Vánoce :-D

marketka47, tykadlo a evainfo tohle ocenili.
  13. polacka

polacka Baron fóra

Děkuji za odpověď. Také jsem tomu moc nedůvěřovala. Pa děcka

marketka47, tykadlo a evainfo tohle ocenili.
  14. dingičko

dingičko Vážený autor

Ahojte,
    niekto písal, že sú tam aj činčily, tak určite skúsim, aj tak som po operácii doma, a potešila ma úroveň nízka, konečne xD tak sa snáď podarí, i keď ja 4 x denne žať nebudem.
    Držím všetkým palčeky a pekné sviatočky, veľa zdravíčka, lásočky a šťastíčka

marketka47 tohle ocenil(a).
  15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Som z toho dopletený,takže tá ponuka - JC,mlynárske predplatné a pomocník pri zbere úrody - tam sú všetci pomocníci,alebo len kombajn? Pochopil som to tak,že všetko,ale radšej si to overím.Ďakujem za odpoveď.

marketka47 a Y_n_O tohle ocenili.
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Peto121, komplet pomocníci a Turbomlýn na měsíc a žabák. ;) Já jsem ušetřila a mám navíc tu obludku; předplatné je 166 a mlýn 33 Kč, teď to mám za lepší cenu s dobrým bonusem.

17. PETA777777

PETA777777 Zelenáč fóra

Tak já jsem byla letos docela překvapená, že u pokladen byli zákazníci docela milí (samozřejmě až na ty výjimky, kterým se člověk nezavděčí, ať dělá, co dělá), ale jak se vánoce blížili, už jsem byla vytočená, jen když se zmínili, že mají celé svátky volno a já už zase zítra nastupuji a jedu v kuse až do silvestra. Na silvestra už po večeři usnu vyčerpáním (jako každý rok, nebo spíš, čím jsem starší, tím jsem utahanější).
    Tak přeji aspoň trochu toho klidu a hodně spokojených a milých zákazníků do nového roku.

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No jo no, někdo dělat musí ,-))

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku no ba, a hlavně v lahůdkách se stav a usmívej se, i když to bude jinde...

Naposledy upraveno: 26/12/19
  20. mituli

mituli Polobůh fóra

Prosím,prosím a kdeže tu nabídku najdu ??????díky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.