Zpětná vazba Nový způsob chovu zvířat / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JaničkaM

JaničkaM Pisálek fóra

evicka435 - šlechtění sobů bude možné až od zítřka od 14.hod., a jen po dobu akce Namrzlé ploutve 8);)

2. hullk1

hullk1 Stálice fóra

slechtění novich ubitoven nechapu proč to nedali sakra postaru to přestává všecho meze aji ten chat>:(:mad::cry:>:(:mad:

3. Rije

Rije Pisálek fóra

nevím,ale nějak mi to nefunguje

Dáša021071 tohle ocenil(a).
  4. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Nasadila jsem chovy, už jsou hotový, ale nejde to "sklidit" :D

jana563 tohle ocenil(a).
  5. abc23

abc23 Komisař fóra

Řekla bych, že tohle je nejlepší zlepšení za hodně dlouhou dobu. Paráda, jen jsem se divila, že nevyskočili šlechtěnci navíc, on je BB až od zítra, taky mám nějak dnes už 11. takže dnes lehká zkouška a zítra "naplno" jedna otočka :) .. s tím mým počtem SK.. tak do úkolu to snad vyjde

blondmary a evainfo tohle ocenili.
  6. rampusak

rampusak Veterán fóra

No jo a jak teď ty ryby dostat ven, měl jsem 3 domky, jeden šel v pohodě a ty dva co jsem tam nechal delší dobu už na nic nereagují, a´t klikám na co chci tak nic. Tak jsem došlechtil a navždy tuli tuli zapráskal rybkama, ach jooo.

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

8. zuzkaklimesova

zuzkaklimesova Zelenáč fóra

Už dvakrát jsem si sklidila odchované a po třetí se to seklo, několikrát jsem to restartovala, znova i přihlásila, použila kombajn, ale pořád to NEFUNGUJE!!!! Celkem mě to štve.

9. emoušek

emoušek Rádoby autor

Díky za info, a já už jsem si myslel, že jsem úplnej d.bil, že to nerozjedu :D

dunlop4, skalara.v a Blonda141 tohle ocenili.
  10. Dáša021071

Dáša021071 Pisálek fóra

Tak já nevím...... Jedu přesně podle návodu, který je umístěný pod otazníkem v rozkliknutém šlechtícím domě, vyberu zvířata ke šlechtění, zadám parfémy, potvrdím 2 superkrmiva, přejdu do přehledu a tam nic... Pořád mi to ukazuje Aktivních 0, K dispozici 132 a šedá neaktivní pole. Buď jsem úplně natvrdlá, nebo mi to nefunguje.....
    A teď babo raď :) Škoda, že už nefunguje chat, dostalo by se mi rady asi trochu dřív...

11. ayaxmd

ayaxmd Zelenáč fóra

Prosím vás Vám to funguje? Pridám zvieratá, parfémy, dám štart a nič sa neudeje... Hm? Dík.

Aha, dočasne zastavené.

Sorry.

12. hullk1

hullk1 Stálice fóra

mě taky to nejde jeto rozbytý takový krám takový kmán

13. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

tak jsem skusila dát tulit králíky...a ty potvory se u mě prostě netulí :-( asi mám neplodnou farmu :-(((

14. Japtiška

Japtiška Pisálek fóra

no krásný... chov byl dočasně deaktivován.
    A kdo mi dá ty dvě vyšlechtěný zvířata, co jsem měla sklidit a nestihla jsem to do zavedení akce? To jsou 4 ks SK a 8 včel... Přijdu sklízet a domečky fuč a šlechtěnci nikde..

dunlop4 tohle ocenil(a).
  15. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

:D Tak to je góól,sousedku navádím jak má šlechtit a ona ,že ji to neodečítá zvířátka ... a ještě že mám otevřené fórum a čtu že to nefunguje... bychom si myslili jaké je to "telátko",že ji to nejde

Trepifajksl, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  16. esperko

esperko Zelenáč fóra

mne to nějak nejde požad se stornuje na puvodni stav ma někdo stejny problem. zdravim

17. pajda361

18. domculik10

domculik10 Pisálek fóra

som jedina ktorej to nefunguje ? precitala som si vsetky navody ktore som tu nasla aj akoze som tomu pochopila ale proste mi to nefunguje....normalne pridam obycajne zvierata do tej priehradky napr. sliepky a dam tam aj parfumy skusala som najprv jeden aj vsetky ale nejde mi to aktivovat a uz fakt neviem co robim zle...pomoze mi niekto ?

19. pajda361

20. zrzeckapuntikata

zrzeckapuntikata Zelenáč fóra

Ahoj,nejdou mi vybrat hotová vyšlechtěná zvířátka,asi se něco nepovedlo :-( Přišla jsem o 64 SK,spoustu zvířat a parfémů.Náhrada bude????

Naposledy upraveno: 11/12/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.