Zpětná vazba Nový způsob chovu zvířat / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

-Zdenka, když chceš navolit víc kusů naráz, je třeba mít aktivovaného pomocníka pro chov (to můžeš udělat i kupónem, samostatně se koupit nedá)
    Až s ním můžeš volit víc domků naráz.
    Frfka11 já tedy moc nerozumím, proč šlechtíte, když je zde informace o dost zásadní změně, ale měla bys je mít přemigrované v novém jednodomku. Pročti si prosím řádně nové FAQ, kde domek na chov (šlechtění) hledat.

danda

2. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Jéééééééééééé sorry xD už jsem na to přišla ;)

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  3. máťochov

máťochov Stará škola

Je to super, naprostá spokojenost. Možnost použít až 132 šlechtění naráz může také někomu pomoct. Nabízí se úspora parfémů i času. Tak teď už jen o něco lepší výsledky než ve starých tulidomcích;).

Trepifajksl, blondmary a evainfo tohle ocenili.
  4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Twinulka - ti poradím. Před odchoden na akci si na monitoru namaluj silným černým fixem šipku - směr tulidomek. Pak ho najdeš :D

5. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahojte, tak ja som tam skusmo hodila 10 x kone a 10 x netopiere, pri netopieroch som nejako zle odklikla parfem, ale dal sa pridat aj po zacati chovu, takze super, aj ked troska to zlostilo a nejako to preskakovalo, ale urcite sa to casom zlepsi a rovnako sa do toho dostaneme aj my. Za mna velke plus pre RT.

Trepifajksl, blondmary a evainfo tohle ocenili.
  6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak otestováno. Šoupla jsem tam 4x4 zákl osly, vylezli 4 divocí :( Tak je to asi správně, že :eek:
    Škoda, že se neobjeví žádnej dudlíkátor, jako upozornění, že jest dílo dokonáno. Šindele nadskakují jako divé, a ono už je přitom dávno po legraci. Asi si budu natahovat minutku...(Teď jsem tam švihla ještě na zkoušku oslí mix)
    A ty mouchy mi tam fakt chyběj :(

Máťochov - jak to myslíš s tou úsporou parfémů ? Napadá mě jen Premium ?
    (jsem indisponována, bacili zakládají rozsáhlé kolonie a podnikají likvidační mise :wuerg:)

7. JaničkaM

JaničkaM Pisálek fóra

Mohla by přijít akce Baby Boom! To by bylo fakt supeeer :) :inlove:

evainfo tohle ocenil(a).
  8. tavos7

tavos7 Expert fóra

... a od každého zvířátka minimálně jednoho ;)

Mám připomínku k FAK. V posledním odstavci Vliv runy Babyboom na výsledky chovu bych uvedl kterého zvířete se ten příklad týče, nenašel jsem tam o tom zmínku i když jsem pochopil že mi z toho nevyleze nahatej netopejr :)

Jsem rád že bylo myšleno i na zapřísáhlé voayery :D

Když máš promyšleno co chceš šlechtit, tak to tam naflákáš 132 krát, dlabeš na parfémy a za stejný čas jako před změnou máš za sebou zhruba stejný počet šlechtění.

Naposledy upraveno: 10/12/15
    evainfo, skalara.v a máťochov tohle ocenili.
  9. da-ma

da-ma Zelenáč fóra

Děkuji za vysvětlení. Stále jsem hledala, kde to spustím. Jak to je napsané od tebe, už to chápu. To samé jako teď hledám pomoc.

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

JaničkaM - BB je již zítra - 11.12. 18:00 hod. do 13.12. 22:00 hod. ;)

JaničkaM tohle ocenil(a).
  11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tavos7: doplním, jde o ovce

12. máťochov

máťochov Stará škola

Skalara.v - Myslel jsem to tak, že někdo kvůli BB nerad boural celou farmu a jel jen na jedné ploše a točil to s parfémy. Teď můžeš jet naráz 132 šlechtění. Občas je člověk přes víkend pryč a na šlechtění zbyde jen pár hodin, tak to pomůže.

13. frfka11

frfka11 Zelenáč fóra

informaci o změně jsem bohužel přehlédla,přečetla jsem FAQ,hledala jsem podle návodu a nic tam bohužel není,moje chyba a nepozornost,jen škoda oslů a ryb

14. JaničkaM

JaničkaM Pisálek fóra

skalara.v - opravdu? já to v kalendáři nemám.. :cry:

15. máťochov

máťochov Stará škola

JaničkoM máš ale je schované, asi je to ještě tajná informacexD. Mrkni do akcí.

skalara.v a JaničkaM tohle ocenili.
  16. JaničkaM

JaničkaM Pisálek fóra

máťochov - jo takhle xD Ještě to je tajné... tak pšššt :music::p Já vám oběma moc děkuji za info a potěšující zprávu. Pěknou hru!

blondmary a skalara.v tohle ocenili.
  17. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Vyzkoušeno a funguje to dobře. Jen než jsem přišla na to, že abych si mohla dát těch 132 baráčků najednou, musím mít aktivního vychovatele, tak to mi trochu zavařilo blond mozek xD I parfémy jsem dodávala zpětně, takže tahle funkce také prověřena.
    Tím pádem chválím. Ještě by SK mohlo být jen jeden kus a bylo by to luxusní xD

18. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

jak odemknu šlechtění sobů??? v opičím chrámu nemám žádnou černou figurku,děkuji

19. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Naštudovaný nový postup, vyskúšané, namnožené - u mňa veľká spokojnosť!:D K PíCíčku chodím zásadne triezva, tak by som sa nemala nikam prekliknúť a omylom šľachtiť iné zvieratko a v inom množstve než plánujem. Síce pohľad na plnú lúku tulidomčekov poskakujúcich v rytme lásky bol skvelý:inlove:, ale úspora miesta, času a klikania za to stojí. Zatiaľ som neobjavila nič, čo by sa dalo vytknúť tejto novote.
    Prípadnú poznámku, že mohli šľachtenie vymyslieť bez potreby superka, si nechám na inokedy - asi tak na 1. apríla.;)

Trepifajksl, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

evicka435 - nebude to v opochrámu. To se jen chybička vloudila ;) Soby můžeš šlechtit od zítřejší 14. hodiny (ale počkala bych do 18:00 na BB) ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.