Zpětná vazba Nový způsob chovu zvířat / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Já se těším, až přijdu zítra z vánoční besídky pro dospělé, naházím zvěř do domku a pak budu zostřovat zrak (to potom alkoholu), abych poznala zlatou ovci od zlaté slepice xD Na mé farmě může nastat jediný problém. A to ten, že ten šlechtící domek vůbec nenajdu -.-xD Tedy myslím jen v ten pátek po večírku. Jinak v sobotu už mi pak dojde, že můžu překliknout na jinou plochu, kde to nemám tak zasekaný stromořadím.

2. Baroland

Baroland Ikona fóra

kaolín,přerušení bych nedoporučoval (ať je psáno co chce),praxe ukazuje,že po přerušení očekávání nenastane.xD

3. Dandarka

Dandarka Rádoby autor

Moc se těším, hlavně, aby to fungovalo... ;).

evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem si hodil na plochu dva tulidomky, abych si ještě zatulil postaru. Ten nový způsob mne zajímá. Mám dotaz na modíky: nějak jsem se nedočetl tohle: kdyby se mi , nedej bože, podařilo naplnit všechny tuliboxy, jestli se mne zeptá domeček "opravdu chceš použít 264 ks SK"? Na tohle se určo nezeptá, já abych pak honil penízky na nové SK. Neboť jak tu někdo podotkl, než bych namlel(8 SK=3dny), tak by bylo po akci. Takže pro ty, co mordují od 1000 SK výše, to je určitě výhodička. Já byl vždy opatrný a na ploše maximum 18 chlévů. Víc jak 300 Sk nešlo pryč. Jsem zvědav, jestli se mi podaří udržet tento limit. Zdraví Trepifajksl

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, na použití SK se bohužel nezeptá, aspoň na testu se neptal. Kliknutím na Zahájit za .. se aktivuje proces šlechtění.
    Ještě komu by se stýskalo po animaci konkrétního zvířete v domečku, tak v přehledu si lze zvolit řádek, které zvířátko chci pozorovat :D a může vpravo pozorovat animaci chovného domečku i s pohybujícími se zvířátky :)

danda

6. fgs001

fgs001 Pilný autor

A tak proč ne :)
    Radost pro ty, kdo brblají, že musejí bourat a přestavovat farmu. Jinak to bude asi úplně jedno. Mě to nechává zcela v klidu :music:

evainfo a eleanorelik1 tohle ocenili.
  7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, vzhledem k dalším úpravám jsou zde i nové možnosti operací s domečkem přímo v přehledu, což zatím není součástí našeho FAQ a přesto bych vás ráda na tyto podstatné změny upozornila.

1. Je zde možnost v záložce přehled vybrat konkrétní domeček a
    a) zrušit chov úplně - ale zde pozor, vrátí se vám pouze zvířata - ruší se X nad pravou stranou domečku
    b) lze dodatečně přidat parfémy, pokud na ně zapomenu - co kliknutí na "Přidat parfém", to přidání 1ks parfému

danda

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak já jsem taky zvědavá. Já to totiž nechápu. Skoro jsem v pokušení vypsat soutěž, kdy mi to docvakne. I některé učivo ze základky jsem pochopila o dvacet let později, kdy už mi to bylo při přijímačkách na vejšku celkem k ničemu.

9. kiloregina

kiloregina Pisálek fóra

Mně se to moc líbí, hlavně odpadne bourání a stavění. Navíc je to přehledné a jednoduché. Tak uvidíme, jak to bude fungovat.

evainfo tohle ocenil(a).
  10. numerka

numerka Pisálek fóra

Jupí těším se na překvapeni..:D

evainfo tohle ocenil(a).
  11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Němělo tam být náhodou něco jako " bude aktivní za xx:yy po dobu akce......? Tohle asi není zrovna správný popis ,-D

evainfo, kometak96 a skalara.v tohle ocenili.
  12. rampusak

rampusak Veterán fóra

Tak jsem zkusil ryby a 8ks SK je nějak moc na jednu várku ne? Tak do toho nejdu.

korekce: tak ryby šlechtím 4x proto tolik SK ale když chci zrušit vrátí mi to jen zvířata, dobrej fór.

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Sirka v kubále (cirka v globále)-je to jednoduchý jak hrábě.Akorát to mohli pustit až zítra na Sobi,šíleně mě to svádí....

PS: kdo říkal že nejsou na trhu ryby a oslíci ? já mám i Zlatýho, za 33 Mega(ty drobný zde ani nepíšu).

PPS -oni dali BB až od 18:00 !!!!!! to mohou klidně posunout i Sobi,kdo by asi začal šlechtit od 14 hod ??

Naposledy upraveno: 10/12/15
    skalara.v tohle ocenil(a).
  14. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Za me velká spokojenost. Kdyz si naklikam ty (+) tak si rovnou nahazim i kolik chci slechticich ploch na jedno zvire a nemusim myslet kolikrat jeste kliknu. Jo to se povedlo a navic nemusim bourat farmu...

Trepifajksl, evainfo a blondmary tohle ocenili.
  15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

rampusak: A nedal jsi náhodou 4 domky tím pluskem? Já otestoval a vše funguje jak má. Po vložení zvířat si nastavuješ počet stejně obsazených domků a i vedle u domku se ti to graf zobrazuje. Je to fakt jednoduchý.

16. doben

doben Ikona fóra

Tak já teď testuju. Zatím se mi to líbí. Je to hezky přehledné.

Jsem se smál, když jsem uviděl nápis Sob odemkni v opičím chrámě na ostrově Baharama. xD

Naposledy upraveno: 10/12/15
  17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Casey27,
    děkuji za upozornění, nějak se jim tam vloudila chyba, kterou předáme k prošetření.

18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Je to super díky

mirae tohle ocenil(a).
  19. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Ahojky - a jak to udělat, když jsem dávala mix xD to musím pokaždé jen po jednom páření? To musím pořád jen 1 druh :cry: to se mě asi moc nelíbí :cry: nebo tam je nějaká další šipka kterou jsem přehlédla xD

evainfo a kometak96 tohle ocenili.
  20. frfka11

frfka11 Zelenáč fóra

Zdravím,z nového šlechtění zatím nejsem moudrá,ale mám dotaz:ráno jsem dala na jednu plochu tulidomky,do nich zvířata a po údržbě jsou fuč a nevím kde je hledat

Trepifajksl tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.