Zpětná vazba Nový způsob chovu zvířat / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. myš59

myš59 Vévoda fóra

hmmm tolik najednou...to aby si jeden vypsal,co chce šlechtit ;) jak někddo psal vyzkoušíme uvidíme ;)

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nové šlechtění vypadá skvěle:pAle jak se říká neříkej hop dokud nepřeskočíš.:DTak uvidíme až budeme šlechtit;)A že by to novým šlechtěním lépe padalo při BB jak psali někteřío_Otak na to bych moc tedy nespoléhal:D

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Obvykle jsem proslechtil vic typu zvirat, takze kliknul jsem na domek, na zvire, 4* zvire a sel jsem na dalsi domek a dalsi zvire... a na zaver vsechny domky oparfemoval maximalne na 4 kliky naraz...
    Ted to vypada, ze bude mnohem vic kliku, vybery zvirat zustavaji a parfemu kazdy typ zvirete extra a tedy nasobne vickrat klikani, nebo se pletu?

opice2008, eleanorelik1 a babako tohle ocenili.
  4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tassadar11: zůstává zvolené zvíře a dokonce i počet parfémů. Navíc na parfémy netřeba klikat po jednom, ale stačí nad lahvičkami přejet a kliknout na tu poslední podle zvoleného počtu.

5. Tassadar11

pajda361 - no tak uvidime, ale prave proto pisu ze vyhoda "zvire zustava" je nanic, kdyz to delam tak jak popisuju... myslim ze moje problemy bude to posledni, co by nas na zacatku trapilo :)
    uspora klikani je pro vic nez 4 chlivky nulova i v tomto pripade, predtim to dalo do VSECH najednou... kdyz jsem chtel 1 parfem, byl to 1 klik, ted to bude prece pro 4 chlivky 4 kliky, tak jsem to pochopil...

eleanorelik1 a babako tohle ocenili.
  6. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

U mě dobrý.

evainfo a babako tohle ocenili.
  7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tasadar11: nebude klikneš u prvního a u dalších ti už automaticky ten jeden pafrém zůstane nastaven, prostě to přeskočíš a dáš rovnou start.

8. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Navíc v této variantě nehrozí, že by ses musel trápit s domečkem a "lovit" vybrané zvíře k navolení do domku, jako je tomu teď. Prostě co se klikání týče, je to pohodlnější, nikam ti to neutíká a nestane se, že bys opustil domek a nenaplnil ho. Jako je tomu u současného šlechtění.
    danda

9. minutka10

minutka10 Aktivní autor

Margziam,
    uprav si nastavenie myši, asi máš zapnutú funkciu ClickLock, preto sa Ti to posúva samo.

Naposledy upraveno moderátorem: 9/12/15
    Margziam, babako a duna.duna1 tohle ocenili.
  10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No, zvyk je železná košile 8)

FAQ si budu muset pročíst ještě 1x. Je napsaný pěkně srozumitelně. Holt mi momentálně mozek nepřijímá, kdo by se divil v takové noční hodině.
    A díky za ten GIF návod :inlove:

Jak už tu zaznělo. Vyzkoušíme, uvidíme...

11. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Půjde to samo, je to opravdu ve finále značně primitivní a jediné, co mi opravdu udělalo problém bylo, že sem zapomněla na parfémy a ty už se dodatečně nedají přidat. (na testu se nedaly dodatečně přidat).
    Jinak ostatní jde naprosto samo. Jak vyzkoušíte, pochopíte.
    1. rychlý přehled o stavu SK a parfémů
    2. jedním kliknutím s pomocí aktivního pomocníka v chovu navolím 132 domků (tlačítko je hned vedle pomocníka) nebo zapíšu rovnou počet, nemusím na ten počet po jednom klikat [​IMG]
    Tady pozor, funguje pouze s aktivním pomocníkem
    3. počet parfémů navolím kliknutím na ikonu parfému, podle toho jestli chci 1, 2, 3, 4
    4. Rychlý přehled kolik SK to bude celkem
    5. Nově možnost dokončení ihned za FL (v případě, že končí BB by se dejme tomuž mohla tato funkce hodit 1 domek 22 minut - dokončení 1FL)
    6. Vše lze ovládat z jednoho domku přímo na farmě nebo na bahamce - ubyde klikání při přecházení mezi všema plochama a navíc místo na plochách můžu využít efektivněji k pěstování
    Celkově v globálu lze říct, že ušetřím spoustu času a klikání, ale nejvíc to opravdu pocítí hráči bez pomocníků. Ono stavět růčo spouty domečků, plnit spousty domečků, následně ručně umisťovat parfémy, to opravdu šlechtění znechutí :) na testu vše funguje dobře a doufám, že bude i v ostré verzi.

danda
    PS: když sem to zvládla já bez návodu, pak vy s návodem to musíte dát úplně bez problémů

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jasná věc. Jak říká Danda, půjde to samo. Poprvé to vždycky drhne, člověk je nezkušený, nervózní, ale pak už to jde jak po másle :music:

13. Richchi

Richchi Pisálek fóra

vypadá to zajímavě, uvidíme, až to bude funkční

evainfo a babako tohle ocenili.
  14. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

To vypadá dobře jen trochu s tím superkrmivem by to chtělo malinko po upravit třeba zkrátit čas výroby, 8SK za 3 dny jako teď je dlouhý.Ale tohle se mě líbí.

babako tohle ocenil(a).
  15. Tassadar11

Budu vam verit, ale v praci uz dva dny se snazim udelat taky neco co ma jit "samo" a ten SAMO ne a ne prijit...
    Ja nemel problem ze by nebylo v domku nic, ale ze mi samo od sebe preskocilo zvire - dost casto na to, ze bych za to mohl...
    Tak uvidime, zda v zaplave dotazu "ztratil se mi tulidomek" se neztrati ty vykriky "je to skvely" :-D

16. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Vypadá to pěkně a jednoduše, těším se na testovací provoz. Na druhou stranu mě budou ty šmajchl domky malinko chybět ( animace přibližujících včelek atd. ). Změna je život;). Hlavně ať to každému hodí nějakého zlatého šlechtěnce na uvítanou:p.

17. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

No ahojte, mám pocit, že ako vždy, keď príde niečo nové máme strach, že to nezvládneme. A potom to hneď pri prvých pokusoch dáme.
    Vyčkajme času, ako hus klasu. Skúsme nové šľachtenie a potom chváľme, alebo nadávajme.
    Pre mňa to vyzerá celkom dobre, na prvý pokus určite nebudem nakladať do 132 domčekov. Skúsim 2 - 3, uvidím. Nakoniec aj šľachtenie je o zábave a čakaní prekvapenia. Možno tuli-domky nebudú také milé, ale bude s nimi menej práce a hlavne netreba prestavovať farmu. Aj nový cintorín dobre padol, aj keď občas naň zabudneme. Ale zvykneme si. Ako koniec-koncov, na všetko, čo farma prinesie.

18. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Tak za mě po prvním přečtení dobrý. Jasně - bude se nám šlechtit lépe a radostněji a RT doufá, že zas pustíme nějaký ten chlup, ale mě se to fakt líbí, protože se po tom volá už... já nevím... věky asi.
    Děkuju za přehledné FAQ, potěšilo a je fakt krásně polopatický. Ale stejně bych tuhle diskusi o víkendu moderovat nechtěla :p
    Stejně tak díky za ostatními dříve položené dotazy a odpovědi modů (parfém za premium by mi fakt chyběl)

Jediné, co mi mrzí (byť chápu důvody pro změnu), je, že přijdeme o tulidomky. Já si uvědomuju, že je to ku prospěchu věci - bude místo na pěstování a tak. Ale prostě když byl babyboom, tak byl babyboom a tulilo se na všech plochách. Teď? Jeden umrněnej domeček kdesi v zadní části plochy... Fňuk. Včelky (jak psal Máťa) jsou mi celkem putna, ale co ty netopejří srdíčka, hmmm?!? :cry::cry::cry:

19. blondmary

blondmary Magnát fóra

Luxusná vika a ešte keby sa v nej rodila zlatá mládež :p

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vypadá to opravdu jednoduše. Co mně bude ale určitě hodně trápit, je dávání parfémů předem! To se mně zdá,že se nepovedlo!To se mně to šestiminutové šlechtění hóóóódně prodlouží! :music: Doufám že RT časem příjde k rozumu a časem spraví i tuhletu podstatnou drobnost! Ikdyž je tedy pravda,že mohu šlechtění kdykoliv přerušit a napravit to.:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.