Zpětná vazba Nový způsob chovu zvířat / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) počkáme a uvidíme, jedno plus tu je - nemusím bourat farmu

2. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tak si to shrnem, BB trvá 1 až 3 dny,od BB do BB nasyslím 100 až 250 SK,čili mě po každé bude stačit 6 minut a cca 8 kliknutí,CO budu dělat ten zbytek času ? Sčítat ztráty ?
    :cry:

3. Muriel

Muriel Perspektivní autor

Mně to přijde, jako snadnější rozfofrování zásob superkrmiva.
    A vo tom to je!
    :)

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer :) .. si myslím, že to bude dobrá úspora času ... kliknu, všechno SK pryč a vyleze krásnej opičák "Sparky- potápěč" xD .. jen jsem si to tak představila ... když můžeme šlechtit všechna zvířátka spolu :p ..
    Nápad se mi líbí, mouchy se vychytají a kdyby to s tím novým "šmajchl domečkem" dávalo i lepší a častější nad - šlechtěnce, bych se vůbec nezlobila :D ani za vyvětranou nádrž SK :p

Naposledy upraveno: 9/12/15
  5. silviec

silviec Mistr fóra

doufam, ze nam tim i nezrusili mixy

6. Lucye632

Lucye632 Perspektivní autor

No to mě teda...... Že bych zase začala šlechtit?
    Ale zajímá mě (nejspíš jsem to jen přehlédla), zda bude zachován pro farmáře, kteří mají prémium účet, onen 1 parfém, který se jim tam automaticky dodával?
    pajda361: Díky. No snad se to ukáže až to vypukne.

7. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tato nová možnost vypadá opravdu zajímavě a až moc dobře :D. Chválím hlavně sekci Výsledky, kam se pak můžu podívat, co jsem vyšlechtil, to je fajn. S pomocníkem je lepší to klikání šlechtěnců, jen pozor na počet nastavení, ale jinak super.
    Zatím mám z toho dobrý pocit, ale jsou to jen zatím teorie, hodnotit půjde až po vyzkoušení :).
    Ocení hlavně ti, kteří chtějí mít volný víkend. Stačí pár minut, pár kliknutí a bude našlechtěno :D.

8. Mísankov

Mísankov Rádoby autor

Tak to je paráda,šlechtit vše najednou a hlavně bez bourání všeho možného.palec nahoru..

9. laumars

laumars Aktivní autor

Baro
    Budes nakupovat XL balicky Superkrmiva xDxDxD

10. bionta

bionta Perspektivní autor

mám dotaz zda bude možné šlechtit i starým způsobem , tento nový jsem vůbec nepochopila

eleanorelik1, myš59 a babako tohle ocenili.
  11. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Vypadá to dobře...
    teď jen, aby byly i nějaké trochu lepší výsledky u šlechtěných zvířat....
    celkové hodnocení si nechám až se novinka zaběhne....
    grafika nového tulidomku taky jde....
    Prozatím chválím...

12. babako

babako Expert fóra

:inlove::);),vypadá to velice dobře,včetně funkcí a náhledu.. Prostě pojďme do toho.. Uvidíme.. Akorát to uranové krmivo musíme hlídat..;)
    Hezký večer a hezkou hru..:p

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Lucye632: tak na tohle ti teď bohužel neodpovím :(

Bionta: šlechtit starým způsobem nepůjde. Nevím zda jsi četla FAQ, ale myslím, že po shlédnutí tohoto gifu není moc co na šlechtění nepochopit.

hrosice a šebejda tohle ocenili.
  14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

pokud jsem dobře usledovala dění na té animaci, tak je tam psáno Parfémů potřeba 3 a ten čtvrtý vložen nebyl ... třeba je to to ten prémiový :)

EDIT: hm, hm - jestli to není ten prémiový a přijdeme o něj, tak opravdu, ale opravdu nebudu nadšená z nové změny :oops:

babako a myš59 tohle ocenili.
  15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Medvánek: bohužel tak to opravdu není.

eleanorelik1 a babako tohle ocenili.
  16. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj. Díky moc za FAQ. Ale mám z toho strach..

1. to zelené posouvátko při sklízení více b.domků - už teď mám dlouho špatnou zkušenost s tím posouváním u úkolů v družstvu.
    Když se snažím posunout na určitý úkol, často mi to sjede nebo vyjede úplně jinam a nezastaví se tam, kde jsem zastavila myší. Takže musím znovu pracně posouvat a často se mi to opakuje a zdržuje. A teď se mi to bude posouvat jinam pokaždé, když budu chtít odkliknout domek bez pomocníka? S takovou teda asi šlechtit přestanu úplně.. :(

2. to přidávání vonítek dříve, než dám SK - Co se stane, když přidám vonítka a po odkliknutí zahájení chovu zjistím, že už na ně nemám SK? Vrátí se mi ty zvířata i vonítka zpátky do stodoly? Nebo o ty vonítka přijdu? Nemám příliš moc ani jednoho...
    Proč nenechali přidávání vonítek až nakonec, jako to bylo? To mi vyhovovalo líp.. :(

3. Bude vidět na tom b.domu dudlík. až budou všechna zvířata vyšlechtěná? Jako to bylo u těch jednotlivých domků? Nebo ne?
    Jak poznám, že už jsou ke sklizení?

4. Co se stane, když zapomenu, že mám v tom domku zvířata ke šlechtění a ještě jsem je nevyzvedla? U těch b.domků se to stát nemohlo. Když byly na ploše, tak bylo vidět, jestli tam jsou zvířata a u nich dudlík, nebo jsou prázdné domky, nebo nejsou vůbec..

Díky..

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, vyzkoušíš a pochopíš, navíc je ve FAQ pěkný popis a tady animace :)

18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Lucye, bude zachován a bude ihned po spuštění zobrazen ve výběru automaticky, aby bylo patrné, že premium hráč dává pouze 3 parfémy.
    Margziam
    1. zelené posouvátko funguje zcela normálně a posouvá jak má - pouze pokud má hráč zblešený flash player, pak nikdo nezaručí správné fungování hry
    2. šlechtit se nezačne, dokud se nezahájí chov a ten se zahájí pouze tehdy, pokud kliknu na zahájení odebráním SK. Do té doby chov "není" zahájen
    3. K tomu slouží přehled, zda už je chov dokončen včetně časomíry, takže nutno zkontrolovat v přehledu
    4. není nám známo, že by zvířata shnily.

danda

19. Lucye632

Lucye632 Perspektivní autor

danda-vnovis. Moc díky Dandí. Sice toho v nejbližších dnech moc nenašlechtím (Vánoční trhy, dámská jízda, nákup dárků....) ale co kdyby. ;)

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Margziam: přečti si to znovu ... tady je dudlíků až až ..

Sklizení chovu a záložka výsledky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.