Zpětná vazba Nový způsob chovu zvířat / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

a to je na skodu,pretoze mnoho z nas prestane slachtit a kupovat sk

2. prcek70

prcek70 Pisálek fóra

Několikrát jsem zde uváděla, že hru hraji od samého počátku, dnes již na třech farmách. Jistěže mě to stojí reálné peníze hlavně za pomocníky, ale po třech srdečních příhodách včetně oživování, si tento přepych prostě dopřeji. Ráda bych totiž opět u hraní relaxovala. Bývalo dobrým zvykem, že při pravděpodobném posledním BB v roce, vyjdou šlechtěnci vyšší hodnoty. I mě se to několikrát povedlo, dokonce nejvyšší hodnoty. Nyní je hra nastavena na neslušné požadavky RT, na nás hráče. Nemám nic proti nové grafice, či systému hry, ale musí tyto inovace fungovat - čekáni při sklizni úrody je očistec. Pokusy úspěchů - omylů, je od RT naprostá arogance vůči dalším třem dobře platícím hráčům, tzn. mě 3x farma. Možná je čas skončit.

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:oops: dovolím si použít parafrázi známého výroku: "tento způsob šlechtění zdá se mi být poněkud nešťastným" ... myšlenka "šlechtícího domku" není sama o sobě špatná, osobně mi vyhovuje, že je to činnost, kterou lze provádět souběžně s ostatními, ovšem opětovné a nekončící problémy, chyby ve hře vždy spojené se zavedením nového prvku, "recyklace" akcí a hlavně změny mající za cíl jen tahat z hráčů další a další reálné peníze, postavily i tento počin RT do řady těch, které ve výsledku spíše hře ubližují a hráče vytáčejí do nepříčetnosti ... ta kvanta nových zvířat a stromů z poslední doby jsou hráčům vlastně k ničemu, kdo je koupil, tomu leží v liště - chápu, že rozšiřování o další plochy by hru znepříjemnilo těm, co sklízí a sází bez použití kombajnu, ale pokud RT používá tento argument, tak by mělo přibrzdit s novinkami a rozvíjet to, co už ve hře je ... je tu spousta možností, jen chtít je využít ... po tomto "šlechtícím víkendu" (plácla jsem se přes kapsu a koupila mnoho SK) jsem silně zklamaná, výsledky šlechtění byly velice tristní, tolik SK jsem nikdy nepoužila, ale chtěla jsem se přesvědčit, zda třeba jednou, jedinkrát nebudu mít štěstí na nejvyššího šlechtěnce a nemusel by být ani ze základu, šlechtila jsem i střední úrovně - no jako obvykle nic ... spokojenost se hrou se postupně vytrácí, je to už tak nějak o setrvačnosti ...

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

prcek70 nám to stačí napsat jednou, jsme bystřejší, než si myslíš...

EDIT: dobrá...ale klidně to sem můžeš dát i po příštím BB...

Naposledy upraveno: 13/12/15
    švestinka, Jonsdorf a mituli tohle ocenili.
  5. prcek70

prcek70 Pisálek fóra

čarodějka007 To byl omyl, jen jsem si něco zkoušela.

6. -Mr.Bilbo-

-Mr.Bilbo- Zelenáč fóra

Nezlobte se, ale já vůbec nechápu, proč se spousta z vás při každé změně rozčiluje, že je to zase další tahání peněz z hráčů. Hraju Farmeramu 5 let. Za celou dobu jsem pouze jednou neodolala naprosto super nabídce a to byly pomocníci na celý měsíc za 25,-Kč. Nebýt toho, tak mě tahle hra, kterou hraju denně a účastním se každé akce, nestála ani korunu. A za poslední dva roky jsem taky každou akci dokončila. (Pravda, jedna vyjímka byla a to Chytání ryb, které bylo založené na naprosté náhodě.)
    Co se týče SK na tuhle šlechtící akci, tak pokud si dobře pamatuju, značné množství ho napadalo z akce minulé a můj mlýn mele jen vyjímečně něco jiného.
    Pokud hrajete kvůli odreagování, tak by vám mohlo být jedno, kolik toho doděláte. Pokud vás hra vytáčí, tak by bylo dobré si uvědomit, že jsou to pouze obrázky a čísla na monitoru :D
    Hezkou hru všem.

7. prcek70

prcek70 Pisálek fóra

Je zřejmé, že máš problém s komunikací, proto se Ti omlouvám a také všem dalším. Chytří jsme všichni.

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  8. šebejda

šebejda Baron fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Nikdy jsem ještě nevrazil tolik reálných peněz za SK. Nový tulidomek-to je od RT bezva tah, kterak co nejrychleji utratit SK. Nápad na první pohled skvělý, realita otřesná. Nákup 800 SK za 190 Kč -> budiž. Během půl hodiny je SK v háji aniž by byl alespoň jediný zásadní přeskok. Počkal jsem do druhého dne a nákup a šlechtění zopakoval s absolutně stejným výsledkem. To samé manželka. Za zhruba hodinu tulení a očekávání při útratě 760 Kč za naše dvě farmy jsme nic nezískali.:wuerg: Nepřeji si návrat těch starých tulidomků. Nové jsou lepší. ALE. Jestli RT nezmění šanci přeskoků, při příští akci velmi zvážím, zda SK koupím. Nové tulidomky jsou pouze komerční záležitost. Co nás s manželkou bavilo, to bylo očekávání, co nám vypadne z těch pár starých tulidomků, které jsme na úkor ostatního pěstování postavili. Asi před rokem jsem jednomu zdejšímu farmářskému dítětiposkytl pár korun na nákup SK.

spadl mi net->tenkrát byla šance, že BB něco získá:)

Naposledy upraveno moderátorem: 13/12/15
  9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já hraju Farmu opravdu krátce, tak to možná špatně chápu. Ale myslela jsem, že "baby boom" znamená pouze to, že potomků je víc a ne že by měli být i lepší.
    Jasně, že mě taky štve, když odkliknu po Xté rybičky a zase na mě vesele mrká očkatý klaun. Ale když při šlechtění obyčejných zamává ploutvičkou létavka, beru to jako bonus navíc a ne jako očekávané pravidlo.
    Ostatně i kdyby pravděpodobnost líhnutí vysokých šlechtěnců byla nastavena na 99%, stejně se může stát, že vám z dvaceti šlechtění vyjde 20x zase jen genetika.

10. myrda

myrda Perspektivní autor

Tak to si myslíš úplně správně. Zdá se, že mnozí již zapomněli, o čem vlastně baby boom je a měli by si přečíst faq. Tam se nic o přeskokách nepíše, jde skutečně jen o to, že kromě toho pravidelného šlechtěnce dostaneme nějakého nebo nějaké navíc.
    Ani já nejsem nadšený, když to "navíc" jsou jeden nebo dva obyčejní, ale nic lepšího nám nikdo neslibuje.

11. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Nevím co tady všichni prskají, kolik je farma stojí, kolik do ní narvou peněz a že jim to nice nedává zpět. Nutí vás k tomu někdo? Ne, tahle hra je ZDARMA. Můžete ji hrát bez investice jediné koruny, pokud vydržíte, že plnění úkolů misí apod vám bude trvat dlouho, při akcích budete zběsile klikat na sklízení, sázení a setí. Já do hry nic neinvestuju, přestal jsem kompletně mlít normální krmivo a mlýn jede 24/7 superkrmivo. Baby boom je bonus ke šlechtění ve stylu dostanete něco navíc, což vám má snížit náklady, ne vám dát šanci typu "tady vezmu 4 ovce a vypadnou mi dvě zlaté". Musíte mít všechno hned?

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hra má bavit, ale tohle už je spíše na nas....!Někdo tvrdí,že jsou to omalovánky,jen RT nato nějak zapomněl! Zábava to byla někdy před 4 léty,teď je to jen tvrdej byznys.Také SK nekupuji a vím ,že nikdy žádných výsledku z vlastních zdrojů nedosáhnu. To bych musel šlechtit tisíc let!o_O Naštěstí mně to moc netrápí.Momentálně mám v družstvu 29 rozdělaných šlechtitelských úkolů a jistě toto číslo nebude konečné a počet bude utěšeně narůstat!:)

13. bavimeto

bavimeto Zelenáč fóra

nové šlechtění je moc fajn, děkuji za dobrý skutek:):sleepy:;)šlechtím s radostí

evainfo, micka63 a ell1956 tohle ocenili.
  14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím. Snažím se raději nevyjadřovat, ale když už se to tu nakouslo, tak taky přidám svůj názor. Ano je pravda, že BB znamená "něco navíc". Přeskoky a BB nemají nic společnýho... aspoň dle FAQ. To že si to někdo spojuje a pak píše svoji nespokojenost že to "neskáče" a že to není BB je jeho neznalost.
    Ovšem ten kdo hraje delší dobu, tak ví jakou prošlo šlechtění a BB od začátku změnou k horšímu. Dřív BB znamenalo pouze 2 šlechtěnce... žádné základní zpět.... je jedno jestli prvního stupně nebo jiného, ale byli 2. Později se to upravilo na 1 šlechtěnce + 2 základy, ale v nějakém rozumném % a dnes je to šlechtěnec + 2 základy min z 90%.
    Co se týká přeskoků, tak to je kapitola sama o sobě, ale i tam to % bylo od začátku rapidně utaženo a je x-krát násobně menší šance na přeskok ob 2,3,4.
    Osobně mám stav co zde většina popisuje od zavedení "nového šlechtění" už cca 2 roky a přizpůsobil jsem se tomu. SK jen melu + od sousedů, šlechtím minimálně a pokud potřebuji šlechtěnce, tak je většinou koupím, tak jak píše mr.lordi87. Ovšem měl by si uvědomit, že pokud to nebude skákat nikomu, tak si i na tom trhu nic nekoupí. Ale co je ještě horší, tak tohle BB hráči co nakupují SK se to snažili nějak "zlomit" a kupovali víc a víc šlechtili (aspoň dle fora). V tom může být RT spokojen.... přineslo to ovoce. Ale jak dlouho? Příště nebo další BB už třeba kupovat nebudou, protože to nebude mít cenu. Příjmy půjdou dolů a dolů...... a to povede k čemu... není to charita a potřebuje platící hráče. Stejně jako my co hrajem zdarma. Proto doufám, že povolí co nejdřív trochu kohoutky, aby jim hráči kupovali SK a měli příjem a my neplatiči mohli hrát a nakupovat na trhu ,-D Je to jen moje úvaha.... tak prosím nekamenovat ,-)

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, třeba RT sežene sponzory a budou v "balíku" ,-) ale je to bída, jeden krok dopředu a dva zpátky ....

evainfo, babioli a ell1956 tohle ocenili.
  16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) navážu na předchozí příspěvky - hra je sice oficiálně ZDARMA, nicméně každý myslící člověk ví, že ZDARMA není nic - hra stojí na platících hráčích, čím více budou dobrovolně platit, tím lépe se budou mít i ti, co zde hrdě hlásí, že nedali ani korunu (to není nic proti těm, co hrají skutečně bez reálných peněz) - pokud to však udělají všichni a nedají ani korunu, tak hra nebude, protože bezplatně vám nikdo nic nedá, RT není charita ... je to tvrdý byznys jako všechno a je proto zcela logické, že pokud něco platím, tak chci nějakou odpovídající protihodnotu, a to RT nyní nedělá (kohoutky u šlechtění jsou opravdu utažené, nehraju prvním rokem, mám s čím srovnávat, totéž se týká všech tajemniček a balíčků apod. - šance na úspěch se snižují neustále) ... tak prosím neplatící hráče, aby se trošku zamysleli - hra není zadarmo, někdo z něčeho musí platit vývojáře a další personál (i když si o jejich kvalitě můžeme myslet leccos), někdo chce určitě i nějaký zisk atd., takže jako všechny ostatní bezplatné hry i tato je o platících hráčích, nebudou platící hráči, nebude hra ... tečka, howgh, finito ... :p

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Medvánek...

Je to napsáno skoro úplně přesně.
    I když radost může mít i neplatící hráč,
    myslím že o to větší.
    A to na rozdíl od platících kteří i přes tuto snahu nedostanou od hry co by rádi.
    Já jsem myslím do hry dal tento měsíc okolo dvou tisíc KČ.
    o_O
    A mám toho litovat?
    Ne...

Lituji nováčky kteří to opravdu nemají lehké a mají to dražší než my v začátcích.

A i když název tohoto vlákna je: "Nový způsob chovu zvířat"
    Jde o nový způsob zadávání šlechtění.
    A to je myslím dobré, až tedy na některé masařky!
    Od reakce serveru po ne dobře umístěné parfémy.

Ale co... Jak říká kamarád: "Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko"

Všem přeji prima hru...

18. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

Casey27 má pravdu v tom, že kdo hraje déle, tak ty utažený kohoutky prostě pozná a to celé je vidět i na trzích, kde se poslední dva šlechtěnci u některých druhů zvířat téměř neobjevují nebo výjimečně.
    Jinak se mi nový systém líbí (až na výsledky) je to pro mě nyní otázka dvou otoček, první je to co mám na šlechtění nachystané a druhé je další šlechtění z výsledků prvního a mám hotovo. SK nekupuji a když jednou za rok ano, tak balík s dárkem pro sousedy, šlechtím z toho co namelu a co dostanu z akcí.

kaolín11 a Vanessa.Nell tohle ocenili.
  19. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Souhlas se všemi příspěvky výše: kupovat někdo musí, já taky občas utratím i za SK (ale poslední dobou málo), zvýšený tlak na koupi a "ulehčení" útraty je zřejmý atd... Po ulehčení šlechtění se tady ale volalo, já sice mezi ně nepatřila, protože jsem měla vždy jen kolem 10 domků, ale kdo šlechtil více, pro toho to musel být opravdu opruz.
    (moje) shrnutí:
    Pozitiva: prakticky je to teď jednodušší, a to se cení.
    Negativa: 1) prakticky parfémy; 2) že nepoznám kdy je skončeno (když skončí první šlechtění z počtu x, mohl by se objevit dudlík).
    Z "grafických a faktických" mi vadí 3) hláška Připravit po skončení šlechtění, 4) mám šedou stáj po skončení šlechtění, čekala bych ji opět barevnou s tím... dudlíkem....; 5) ta neustále se hýbající budova je pro mně těžko stravitelná, mám vypnuté animace a prostě jednoduše mi vadí, a je všude kam se kouknu.
    Takže zvítězila pozitiva !
    :)

Vanessa.Nell, prcek70 a babioli tohle ocenili.
  20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

A o tom to právě je. Také bych rád kupoval, ale musel bych za své vynaložené reálné peníze něco použitelného dostat.
    Protože jsem přestal dostávat, nekupuji. V obchodě také nenechám peníze pokladní jen tak z dlouhé chvíle pro nic za nic
    a za nepoužitelné zboží.
    Momentálně bych rád klikal i zběsile, ale nejde to. Po pěti klicích farma stojí zaseknutá. Tento stav mám od soboty. Mýtinu
    jsem ráno sklízel na 5x. U mně to rozbitý není. Jasně, že se budu nervovat, že hra nefunguje jak má (i když jsou to jen omalovánky),
    protože fungovat samozřejmě má.
    Zažil jsem Baby boomů moře, mám co srovnávat. Popis jasně říká, že se budou rodit dvojčata a já tomu rozumím,
    že narodit se mají dva šlechtěnci. Neříká se, že jeden musí být vyšší, ale dva.
    Základní, které tam vložím, bohužel, nepovažuji za narozená dvojčata. Jen v nějakém
    procentě se mají vracet základní zpět. Toto šlechtění u sobí akce se ani zdaleka tomu nepodobalo.
    Moc by mě zajímalo, s kolika SK by se dala tato akce celá splnit, bez zásob šlechtěnců z dřívějška a bez jejich nákupu na trhu
    (zatím to ještě možné je, ale ...)
    Nechce se mi totiž věřit, že by někdo byl schopen takové množství SK v turbomlýnu namlít.
    S novým tulidomkem bych problémy neměl, hotové šlechtění mi symbolizují vrata do stodoly a nápis připraveno v každém řádku.
    Žádný dudlík bych tam už nepotřeboval. Záměrně píši bych, protože šlechtění tohoto typu, jako bylo minulé, odkládám na neurčito.
    Souhlasím s tím, že provozovatel musí mít "nějaký" zisk. Jde jen o to jaký a za co.

Naposledy upraveno: 14/12/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.