Zpětná vazba Nový způsob chovu zvířat / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

Už se těším. :) Teď je pro mě šlechtění o dost lákavější.

2. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

rozbob

Ano, v tom vidím trochu problém. Občas jsem na parfémy zapomněla a dodávala jsem je se zpožděním, když jsem potřebovala zvířátka v tulení popohnat. Teď už to asi nepůjde.

Ještě dotaz na adminy. Pomocníka pro chov dostaneme automaticky všichni, kteří máme předplacené pomocníky na měsíc? Nebo bude potřeba ho nějakým způsobem dokoupit? (Odpověď jsem nenašla, ale přiznám se, že jsem ofiko jen přelétla v rychlosti).

babako tohle ocenil(a).
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nějak se vtom ztrácím. Kolik vlastně mohu začít ruzných šlechtění najednou?? 132? Jde mně oto,že při šlechtění zkouším různé kombinace a z návodu to není celkem jasné! Předem dík!

opice2008, eleanorelik1 a babako tohle ocenili.
  4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj -wiolan-,
    pokud máš zakoupeny všechny pomocníky na měsíc, tak by dle vyjádření RT mělo dojít k automatickému spuštění i pomocníka pro chov.

Ahoj kaolín11,
    ano smíš současně spustit až 132 šlechtění, to je totiž maximální počet použitelných slotů.

5. šebejda

šebejda Baron fóra

Já vidím ohromné pozitivum v tom, že ušetříme plochy a nebudeme muset nic bourat pro tulidomky. Ale už teď si myslím, že pro hráče by bylo větším přínosem zvýšit šanci pro vypadávání vyšších šlechtěnců. Prosil bych alespoň občasný sem tam přeskok-> sapristy z 900 SK naposledy téměř jenom genetika-.-. Veškeré další hodnocení si ponechám na později až jak se vše vyvrbí;)

6. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    pajdovi díky za opravu - už jsem klidnější. Určitě beru jako plus, že se nebude muset bourat na normálních polích. Doufám, že atraktivita sníží ceny šlechtěnců na trhu, ale to je spíše přání a uvidíme jaká bude realita.

7. bionta

bionta Perspektivní autor

vůbec jsem to nepochopila......to nové šlechtění

myš59, babako a Jonsdorf tohle ocenili.
  8. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak už jen to spustit,vychytat případné mouchy,ještě nejmíň 2x pořádně pročíst
    návod jak na to,a je to . Chválím,každá taková změna k lepšímu je báječná.
    Děkuji RT ;).

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

132 chovů tj. 264 SK po 6 minutách, tak to bude průvan i na naše peněženky pokud budeme šlechtit jak o život. Je to opravdu dobře vymyšleno. Nu což, mám 500 SK a něco, pokud nedokoupím, bude brzy došlechtěno xD

10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jestli se dříve říkalo domečkům "bordýlky", tak tahle novinka se dá pojmenovat už jen "megabordel" :music:xD

Největší prdča nastane, až se někdo splete v počtu slotů a vycucne si SK naráz ....

11. kaolín11

Aspoň se nebudeme nudit při diskuzi!xD

12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kaolín11: Jj ta diskuze bude hodně výživná a už teď lituji mod.... to bude na lexáče :-D Zlatej pan hopsátko ,-)

bbowling: Asi někomu vadila animace domků ,-) Dřív jsem tam nahnal první čtyřku a viděl dle otřesů domku činnost.... jak teď poznám, že tam nechrápou a nepatří do klobás? :-D

Naposledy upraveno: 9/12/15
  13. BigClick

BigClick Expert fóra

Pokial vidim chovna ohrada bude tam, kde je teraz hnojiste. A ono pojde kde? Ci sa mylim?

P.S. Uz som videla opravene FAQ, tak viem kde bude. (Ale aj tak dakujem za opoved :).)

Na to je tato nova moznost (zrusenie slachtenia):
    A ze na rozdiel od doterajsieho sposobu sa zvierata vratia spat do stodoly, nezmiznu.

Naposledy upraveno: 9/12/15
    eleanorelik1 a babako tohle ocenili.
  14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

15. kaolín11

Casey27 Tak nad tím sem také přemejšlel! Někdy nestíhám domky poklidit a teď bude hrozit,že se zvířátka budou tulit celej měsíc! Aspoň si to pořádně užijou!xD To potom budou jistě chodit jenom ti nejvyšší šlechtěnci!:eek:

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hnojiště fuč :eek: Tak to se mi nelíbí :( Kde pak budu pozorovat mouchy :eek: A nebude hrozit kontaminace vody ? o_O

17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Casey, bude se ti otřásat jeden domeček a budeš vědět, že ti pilně pracují na těch extra "skvostech" :D
    a i svítit bude :)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Bude se hýbat, až budou tašky lítat neboj ;)

18. akyraa

akyraa Aktivní autor

No tak to je rána, než si na to zvyknu bude chvilku trvat, ale hned to nezavrhuji :) vyzkoušíme, uvidíme :)

19. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Fakt se šíleně těším, ještě by to chtělo k inovaci šlechtění dát farmářům dárek - kupku SK - třeba v Adventním kalendáři :)

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Lidičky, jak tak na to koukám, já snad už nikdy nic nevyšlechtím.
    xDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.