Zpětná vazba Nový způsob chovu zvířat / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Meriska_m, zatím ne. Budeme vás informovat, jakmile bude spuštěn a dokončen script, který má vše správně vrátit. Vše by mělo být do hodiny připravené na spuštění, pokud se neobjeví problém. Tož to bude ještě dneska.
    danda

2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Za nový rozmnožovací domeček, předpokládám, že jej moje sousedka pojmenovala "velký prcbaj", dávám RT jedna s hvězdou.
    Žádný stavění domků, žádný klikání jak tatar, naházím tam spousty různých zvířat najednou - tím pádem nemusím jet postupně tohle nebo tamhleto a nakonec to nejdůležitější .... člověk se méně navzteká, že to neskáče, když to jde rychleji xDxD

švestinka, megi1967 a micka63 tohle ocenili.
  3. abc23

abc23 Komisař fóra

tak BB funguje i u těch zvířat, co dáte na šlechtění před začátkem akce, takže super ..

4. kohmon

kohmon Zelenáč fóra

Mám dotaz... dala jsem si šlechtit několik druhů zvířat, ale mám celkem jen jedno mládě. Kde jsou ostatní?? Je to fakt, že jsem nebyla online, když se dokončilo tulení, ale i tak... jedno mládě ze čtyř tulení?? nevím.. nehraji to dlouho, proto se ptám...

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak nové šlechtění se mi moc nelíbí, staré bylo lepší co se týká šlechtěnců, teď padá jedno vyšlechtěné zvíře a 2x zvíře zpět, vůbec mi to nepřijde jako BB. Tak to se opravdu moc nepovedlo. BB má být 2 vyšlechtěná zvířata a né vrácení zvířat zpět, aspoň to je v názvu - budou se rodit dvojčata........ na co je mi zpět zvíře, když už jsem dala SK, abych měla 2 šlechtěnce a to mám pouze asi 5x z 50ti pokusů (Tak je to přesně 10x 2 šlechtěnci, ale 40x jen jeden a zvířata zpět). RT palec dolů, fuj
    :sleepy:
    Druhý pokus jen 13x 2 šlechtěnci z 50ti pokusů

Naposledy upraveno: 11/12/15
    ldivacka tohle ocenil(a).
  6. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Tak skvělýýý... ze všech chlívků (132) jen 23 přeskoků z jedna na tři 3x ze dva na čtyři a 3x velbloud na čtvrtou pozici... tak to je výhra....

Jůůů a hurá,už mi vrátili zvířátka a SK ze včerejška

Druhý sběr :eek: o dva přeskoky ze základu na trojku víc -žádný překvápko:sleepy:
    Aspoň, že ti sobíci jsou hezcí....

Naposledy upraveno: 11/12/15
    megi1967 a tydýtková tohle ocenili.
  7. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahojky, ano šlechtění je teď opravdu bomba, nemusím nic na poli rušit a u toho šlechtím...ovšem nesmím zapomenout před startem kliknout na parfémy :cry:, potom to dávat po jednom do těch domečků je fakt skvělý :D, ale akci mám hotovou a jak koukám tak SK taky ubývá rychlostí blesku xD, to je jen klik a klik a je to :inlove:

švestinka a pezt tohle ocenili.
  8. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Lidi milí...pomóc, to přece není možné, abych byla tak tupá....:( já nevím, jak spustit šlechtění:cry:

otevřu hotel Riviéra...vyberu zvířata....nacpu je do chlívečků...zvolím 1 tulidomek....přidám parfémy.... A PAK?
    Když cvaknu na zelenou šipku u kombajnu, tak mě naštěstí systém zastaví s tím, že nemám dost zvířat a zvolený počet šlechtění je najednou 79>:( Co dělám blbě??

9. abc23

abc23 Komisař fóra

lumat85: dole pod parfémama máš zelené tlačítko zahájit za 2 sk

lumat85 tohle ocenil(a).
  10. lumat85

lumat85 Osvícený autor

abc23: díky moc...takže jsem tupá....nečtu nic do konce, já myslela, že to jsou ty 2 FL o kterých se v diskuzi píše:p

už tulím :D

11. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím lumat85, snažíš se použít pomocníka chovu, který slouží k navolení více kusů chovných stanic naráz, nikoliv však zahájení chovu jako takového. To uděláš přesně tak, jak popsal hráč abc23, kliknutím na zelené tlačítko dole zahájit za ...
    floreny se platí na záložce přehled - modře - znamená za FL - dokončení ihned za xy FL.

danda

megi1967 a lumat85 tohle ocenili.
  12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak jsem to skusil, pro novy zvire, monotematicky obsah, to je uzasny... ovsem pro muj system ze cpu to co jsem proslechtil v minulym kole a postupne klesam az k zakladnim, tak to nic moc nezrychli... tedy mam treba 100 zakladnich, 10 prvni stupem, 7 druhy stupen... postaru jsem dal 4 druhy stupen, pak 2* 4 prvni stupen a zbytek zakladni... ted teda udelam prakticky totez, usetrim si praci jen na tech zakladnich...
    Ale jednoznacne je lepsi to ze se nic nemusi bourat... ovsem zase je skoda aktivovat 8 hodin zele a mit to za 6 minut :)

kometak96 tohle ocenil(a).
  13. zrzeckapuntikata

zrzeckapuntikata Zelenáč fóra

Děkuji moc,všechna zvířátka se mi vrátila i se SK,Díky,díky.Jinak tuli domeček super.

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

nedala jsem parfemy, budu čekat dvě a půl hodiny:cry::mad::mad::mad:xD

15. kohmon

kohmon Zelenáč fóra

• Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

dasa1143 - parfémy by měly jít dodat i dodatečně. Zkus to ;)

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  17. doben

doben Ikona fóra

Pokud by si náhodou někdo nevěděl rady s tím, jak šlechtit, tak se mrkněte. ;)

Parfémy jdou dodat i dodatečně a to tak, že v záložce přehled kliknete na chov, do kterého chcete dodat parfémy a dole v pravém rohu kliknete 4x na zelené tlačítko.

jana563 tohle ocenil(a).
  18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

skalara díky už jsem je tam šouplaxD:p;)

skalara.v tohle ocenil(a).
  19. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Nové domky dle mého názoru nemají chybu. Sice v nich mizí supráče jak sníh v dubnu.....přes 400 mám už zatím fuč:), ale těch ušetřených nervů a klikání s rušením a pak zase vracením všeho do původního stavu. Konečně můžu napsat, že RT odvedl slušnou práci. Že to ale trvalo.... Ještě by se mohli pochlapit se slibovaným útesem...xD

švestinka a kometak96 tohle ocenili.
  20. Janina666

Janina666 Pisálek fóra

Nevím, jak ostatní, ale to nové šlechtění je bezvadné, myslím, že se to povedlo. Nemusím stavět domky a nasázím tam na šlechtění zvířat kolik chci a mám přehled o všem. Dobrá práce.:D

švestinka a mirae tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.