Zpětná vazba Nový způsob chovu zvířat / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .pavel.brtnik.

.pavel.brtnik. Zelenáč fóra

kdo mi teď poradi?

2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

.pavel.brtnik.: poradíme, ale až to opět zprovozní.

megi1967 tohle ocenil(a).
  3. .pavel.brtnik.

.pavel.brtnik. Zelenáč fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361
    halo

moc děkuji

dobrou noc a zatim budu tady chodi pro rady

4. honzi

honzi Komisař fóra

Nevíte alespoň přibližnou dobu zprovoznění? Opravdu rád bych si konečně zkusil zašlechtit v novém.
    Jinak, vypadá to celkem dobře, přehledně, nemusím bourat, nastavím si libovolný počet šlechtění... Ale chvíli si zvykat budu.
    Jo, ale kompenzace by být měla. Už čekám hodiny. xD

5. medvidek-1

medvidek-1 Zelenáč fóra

No tak jsem teď na rozpacích. Začal jsem šlechtit už teď, před baby boomem, dal 3 parfémy, ale ať dělám, jak dělám a snažím se, nic se neděje. Žádný šlechtěnec nevypadl. Vše se tváří, jako by se nic nedělo, ačkoli se ukazuje, že šlechtění je ukončeno. Už druhou hodinu!!! Prostě to nejde sebrat, a to postupuji přesně dle návodu. Co to je????

6. pajda361

7. Vojtíšek.2008

Vojtíšek.2008 Pisálek fóra

Chtěl jsem se zeptat - vidím že je chov pozastaven, ale nenám je ani v soupisu ze tam vubec jsou (co jsem tam dal) a ani zvirata zpet. Jak se pozna kolik jich tam bylo a co superkrmivo?

8. pajda361

Vojtíšek.2008: pokud jsi se pokoušel spustit chov po deaktivaci, tak se chov nespustil a o nic jsi nepřišel.

9. Dandarka

Dandarka Rádoby autor

Jejdááá, tak už jsou tu zase problémy ? No, to není nic nového. Vždycky se nějaký ten nedostatek ukáže po zavedení něčeho nového. Ale doufám, že až se ty mouchy vychytají, tak že to bude fungovat a bude to k lepšímu. Jen bych navrhla, aby si každý mohl vybrat - jestli chce šlechtit s pomocí domku, nebo jestli si chce šlechtit po staru.

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  10. mituli

mituli Polobůh fóra

pajda361-smekám:inlove:

11. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Mně se povedlo něco málo vyšlechit už před přerušením a moc se mi nezamlouvá nutnost dodání parfémů před začátkem, ale ma to si zvyknu. Oceňuji tu možnost zadání více šlechtění najednou a také to, že zpětně uvidíme výsledky. Není to sice to typické šlechtění v domcích, na které jsme zvyklí, ale snad to nějak půjde. Normálně bych to shrnul slovem spokojenost, bohužel stále převládá naprosté znechucení ze zrušení chatu, takže raději nic. Pajda: Aha, díky, tak to je fajn změna, super

Naposledy upraveno: 10/12/15
    Janina0971 a kometak96 tohle ocenili.
  12. barbucha

barbucha Zelenáč fóra

Dala jsem šlechtit zvířátka a nejdou vyzvednout,nějak se to seklo.

13. pajda361

Prosím zkuste restartovat hru, chovná ohrada již zase funguje.

jolana4 a DANKA722 tohle ocenili.
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Taky mi to nende.

tomokoco a silviec tohle ocenili.
  15. pajda361

jolana4 a tomokoco tohle ocenili.
  16. nepleska

nepleska Aktivní autor

mne sa to veľmi páči :) šikovná novinka, šľachtenie je teraz oveľa jednoduchšie a rýchlejšie,ďakujem RT za tútp pozitívnu zmenu

a našim moderátorom sa super spravený prehľad :)

17. BigClick

BigClick Expert fóra

Prave som vyskusala ako to je zo zrusenim zadaneho slachtenia. Pekne mi vrati zvieratka, ale nie aj SK (sice je prislusne upozornenie).
    Takze tuto moznost vyuzijem len v pripade, ze zvieratko bude pre mna hodnotnejsie ako SK, a budem si davat velky pozor co do megabordeliku davam.
    Inak dodatocne dodavanie parfemov funguje, co sa mi paci.

18. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

:cry::oops:Všechno´co jsem dala šlechtit je pryč.... pláču moc

pajda361 Dík,Jen teď nevím,zda není zbytečné si přes noc dát šlectit navá zvířátka.

Mějte se tu hezky, já jdu do rachoty :)

Naposledy upraveno: 10/12/15
  19. pajda361

20. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Ahoj vespolek, dočetla jsem to na stranu 7, a usoudila jsem, že další dotazy u budou jen o deaktivaci šlechtění a proto bych se chtěla zeptat na to co jsem na těch 7 stránkách nenašla.
    šlechtím v 10 slotech a rozmyslela jsem si to a chci přidat ještě dalších třeba 10, půjde to?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.