Zpětná vazba Nový způsob chovu zvířat / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

..:: Nový způsob chovu / Diskuse ::..

Jak jste již četli v oficiálním oznámení čeká nás zavedení nového způsobu chovu.

Popis nového způsobu chovu najdete v našem FAQ
    Důležité doplnění k chovu, které zatím není v našem FAQ
    ZDE

Zde máte prostor pro Vaši diskusi nad touto změnou

Naposledy upraveno moderátorem: 10/12/15
  2. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

No,pod tím novým způsobem šlechtění, jsem si fakt nepředstavovala zvláštní domeček, ale trochu jiné vypadávky z chlévů. To by se mělo vylepšit - šlechtím vždy jako divá a je to o genetice, jen sem tam o dvě max tři místa v řadě. Ale takových je nás tady hafo. Ten domek ovšem není špatný, to bude pomoc. Třeba při akci, kdy se kombinovalo šlechtění a pěstování(naposledy akce Světlušky), tak to bylo dost hustý. Eleanorelik1

3. bobina1951

bobina1951 Pisálek fóra

Tak myšlenka zatím dobrá jen aby to hned fungovalo tak jak má. Většinou na to člověk příjde až se spustí akce a než se problémy vychytají, tak je konec akce. Nechám se překvapit a doufám, že bude překvapení příjemné.

4. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Moc děkuji za skvělé FAQo,je to moc pěkně popsané a vysvětlené;):inlove:

5. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Já vítám, že nebudu muset nic bourat. Je to vlastně jakási plocha navíc.
    A na úplné závěry je ještě čas, dokud si to nevyzkoušíme.

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak dlouho se do lesa volá až se nový způsob šlechtění ozve.
    Jen doufám že je to dobře odzkoušené a nevybafne na nás nějaký hybridní šlechtěnec.
    :D

"Omyl," řekl ježek a slezl z kartáče.​

Naposledy upraveno: 9/12/15
  7. Brimex01

Brimex01 Pisálek fóra

pochvala za nové šlechtění,snad to bude i líp padat :)

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

mno uvidíme;)

9. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

no, vypadá to dobře, ještě uvidíme jestli nám vypadne také nějaký ten vyšší šlechtěnec, to by bylo super

10. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Za mně super ....konečně půjdou vložit všechna základní zvířata na celou plochu najednou. Paráda:inlove::inlove::inlove:

11. eli2006

eli2006 Vážený autor

Mám dotaz,půjdou šlechtit zvířata z FA i z BAHA dohromady,nebo jako dřív každé samostatně?

babako a evainfo tohle ocenili.
  12. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

13. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    přečetl jsem si FAQ k novému šlechtění a jsem na rozpacích, že se možná RT vrtal v jádru - kde se generuje jaký šlechtěnec(i) má vypadnout ze šlechtění. Nebo možná je to tam jenom špatně napsáno. Babyboom s runou babybomm - vypadne šlechtěnec + 20%šance šlechtěnec nebo 4 normální + 20%zvýšení této šance. Když je to takto napsáno tak by měli vypadnou max 2 šlechtěnci a ne jak je tomu dosud kdy mohou vypadnout 3. Nebo tam má být napsáno to co je s runou babyboom - + z20% šancí šlechtěnec nebo 4 normální?
    Dal jsem to sem jenom pro přehlednost, protože původně to bylo v debatě o všem možném. Pro modíky (speciálně pro Pajdu) na odpověď počkám do zítřka jak se Pajda vyjádřil v debatě o všem možném a budu doufat (a asi nejen já), že se jedná o nepřesné vyjádření.

14. aljanu

aljanu Aktivní autor

Vypadá to moc dobře,už se těším na šlechtění.To potom půjde úplně samo:)

15. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Za tuto zprávu jsem rád. Jinak takový počet SK jako je na tom obrázku bych chtěl taky. :D

16. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Super, konečně odpadne dilema jestli to líp padá na hlavní, na divošce, nebo snad v lese :) Možnost nebourat kvůli šlechtění plochy také vítám, takže snad ty pozitiva zůstanou i po zavedení změn. Už sice nešlechtím jako blázen...všechno má jednou svůj vrchol, ale dávat do domků zvěř najednou mi přijde jako ta nejlepší inovace. Takže zatím jásám...zbytek nadšení si nechám až po vyzkoušení :p

17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Šlechtění bude super,dobrá inovace

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj bropyk,

už je to opravené, omlouvám se trochu jsem při tvorbě FAQ zazmatkoval už je to snad v pořádku.

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bropyk: V jádru už se RT vrtal tolikrát a bez nějakých ofi oznámení.... jen se po nějakém čase změnil popis a nebo taky ne a jen to prostě začalo fungovat jinak ,-) A tím nemyslím rapidní snížení šance na vyskočení vyšších šlechtěnců. Ale předpokládám, že je chyba pouze v popisu (překladu)..... a než jsem to dopsal, tak je to už opraveno ,-) Každopádně si myslím, že je tam ještě jedna drobná chybka v popisu ..... osobně bych upravil popis při BB na + náhodný šlechtěnec nebo 2x normální zvíře.

EDIT: tak pajda byl rychlejší.... no jsem datel všema dvěma :-D

20. rozbob

rozbob Pisálek fóra

Nové šlechtění se mi líbí, snad jen nebudu zapomínat na parfémy předem :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.