Nový vzhled herního rámečku

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 5/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Líbí se Vám nový vzhled rámečku?

Anketa uzavřena 4/12/16.
  1. Ano

47.9%
  2. Ne

52.1%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jsem si myslela že lezu do dražší rakve. Nij, tržnice a jejich napodobeniny, jižní Čechy po pekinkgsku? Futrál se mi nelíbí o tom žádná.

2. bicbozi

bicbozi Zelenáč fóra

hnus fialovej je to

vilm4 a petaM2001 tohle ocenili.
  3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) teď mi srdce zaplesalo ... při odhlášení se objevil starý poctivý dřevěný rámeček ... pro přihlášení je už jen ta plastová náhražka

4. babicka38

babicka38 Magnát fóra

pokud by alespoň ubrali trochu tý barvy na rámečku to by potřebovalo. moc to tluče do očí doufám že to změní jako ty krejcary. moc se přimlouvám .

5. Arleta22

Arleta22 Rádoby autor

jasně šlechtící akce zarohem, ať zase něco trhnem na SK, tak hráče rozptýlíme něčím důležitým.......třeba rámečkem

danielka0000, vilm4 a petaM2001 tohle ocenili.
  6. Verense

Verense Stálice fóra

Nelíbí, je to moc tmavé a pro mě je špatně zvolená barva nicku a id dole. Je to zas taková nepotřebná změna, aby si někdo udělal čárku, že něco dělá.

danielka0000, vilm4 a petaM2001 tohle ocenili.
  7. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

Rámeček je pěkný je to zase změna a jinak každý má svůj názor a každému se líbí něco jiného,každému se vyhovět nedá

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Když jsem se teď přihlásil, myslel jsem že je nějaká akce. Ta změna je dost razantní.
    Doporučuju ubrat v barvách a upravit pozadí na menší velikost (celé to vypadá divně)

Když už chtějí změnu, tak by mohly vyhlásit nějakou soutěž a vyzvat hráče aby si sami navrhly jak by to mohlo vypadat. Určitě by se našlo spousta lidí co by si z tím dokázala vyhrát líp a ke spokojenosti většiny hráčů.

Zvyknout si bude chtít čas, ale co naděláme. RT už se evidentně rozhodlo. To asi nebude tak jednoduché jako vrátit zpět zobrazení krejcarů.

9. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Žádné nadšení ale dala jsem ano,protože doufám(s naivitou hraničící s blbostí),že to je jen začátek dalších,podstatnějších a důležitějších změn.A jestli se někdo z vás zeptá-kolik ti je?-tak neřeknu!

10. racochejlka70

racochejlka70 Rádoby autor

Rámeček se mi nelíbí.... je moc tmavý a připomíná nějakou novou akci.... Myslím, že něco decentnějšího b neškodilo......

ldivacka, vilm4 a petaM2001 tohle ocenili.
  11. batawi

batawi Pisálek fóra

Tak jsem se znovu přihlásila a vše je tak, jak bylo ještě včera, starý rámeček, to je pokoukáníčko :)

ldivacka, vilm4 a petaM2001 tohle ocenili.
  12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Na mém kvalitním leč sedmnáctkovém monitoru rámeček není vidět, jen malý proužek nahoře a dole. Všimla jsem si proto jen divné barvy písmen u jména a ID. Když jsem si trochu "zašoupala" farmou, překvapilo mě s nadcházející zimou rozkvetlé pozadí. Upřímně je mi líto každého, kdo kolem farmy běžně vidí okolí. Je to strašné! I proto, byť já ho nevidím, dávám Ne.

vilm4 a petaM2001 tohle ocenili.
  13. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Přátelé farmáři, jelikož rámeček sklidil všude tolik negativních reakcí, že to asi nikdo tak razantní nečekal, tak se vrací zpět do hry původní rámeček.
    Už by mělo být nyní ve hře upraveno.

Příjemnou hru danda

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

je to tak stačí f5 a je to v cajku [​IMG]

iDavis a ldivacka tohle ocenili.
  15. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Tak, a změny jsou v pryč,pane hrábě!

batawi, karbar a petaM2001 tohle ocenili.
  16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

vzhledem k tomu, že se nám vrátil starý známý rámeček, dovolím si tuto anketu uzavřít. Děkuji všem za jejich reakce.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.