Nový úkol: Záhadný ostrov (27.6. - 1.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Splním i z dovolené. Pěstovala jsem karafiáty na padátka - ráno zaseji, zaleji a pohnojím. Večer sklidím. Celý den mám klid. Jen jsem na telefonu špatně zahlédla počet padátek a teď mi cca 120 kousků chybí na poslední úkol. Takže večer/zítra ráno snad budu mít hotovo.

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som už zasadil papraď a možno večer mi tie padátka dopadajú,ak nie veď aj zajtra je deň napadajú:D:D.
    Edit:Hotovo.

Naposledy upraveno: 30/6/25
  3. 14087

14087 Titán fóra

Bré ráno, mám hotovo, ale příště asi začnu padátky :p na mojí farmě je to s nimi utrpení :p

4. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Já se k vám přidávám
    Jsem si myslel, že to dokončím až ráno, ale rozhodl jsem se dát na pole jen šantu + ty osamocené 2 želvy a hele, já to dokončil
    zbývalo asi přeš 40 padátek a to jsem si říkal, že by to mohlo dopadnout

5. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Tak se také můžu přihlásit k těm, co již mají hotovo :)

6. hroudov

hroudov Veterán fóra

nějak jsem tuto akci zazdila a ted´ mi chybí padátka a nějak moc málo padají, no uvidíme do večera co stihnu :sleepy:

7. dudlíček11

dudlíček11 Rádoby autor

Hlásim hotovo.. len škoda, že záhadný ostrov nebol skutočne záhadný ostrov, ktorý tu bol na pretrase už dávno, ale len úloha 8)

8. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak z dlouhodobky 23 padátek, takže tentokrát to nedám, škoda, ale začala jsem pozdě, tak příště

9. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

ráno hotovo,opět mám čistý stůl(bez úkolů)a po dlouhé době 1 florenovník z picol

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.