Nový úkol: Záhadný ostrov (27.6. - 1.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také nemusím časovky, budu to plnit každý den ráno něco a ono to dopadne:p, jeden den zvířata a padátka, druhý den napěstuji

2. Evishka7

Evishka7 Pisálek fóra

Super:Ddíky,díky,díky:Dčasovky mám nejraději:inlove:obzvlášť,když mě nehoní termín do kdy splnit:)těším se:inlove:
    Jdu do toho a všem přeji příjemnou zábavu při farmaření:)

3. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

4. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Tak časovky jsem nikdy moc nezvládala,ale tuhle bych mohla dát s použitím nějakých chovných bonusů.Slepic a kukaček je dost a s pěstováním taky problém nebude. Tak snad se zadaří :)

5. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Vidím to tak, že na přípravu mám laskovec něco s něho vypadne akci budu dělat jenom na hl louce dám slepice a kukačky půl na půl mám +5 zvířat z řádků takže to mě bude stačit, ani pěstitelé nebudou potřeba akorát nesmím být zbrklá a myslím, že bych ještě dnes mohla stihnout pivoňky a na noc něco dlouhého na padátka.

Naposledy upraveno: 27/6/25
  6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den všem :) nějak poslední dobou není na farmičku tolik času, ale akce stíhám udělat :p v sobotu se jako vždy pustím do světlušek a tak s tím sfouknu i ten záhadný ostrov, hlavně nezapomenout na časomíru :D u mě je to možný :p

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Pokud se nevyužijí pohopole,tak je dobrý dát do diamantovýho slotu rajský věnec (+3 ks na květiny) k tomu 100% na rostliny do zlata a v pohodě splním úkoly i na polích 1x1 !:)
    zatím.........[​IMG]

8. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Pěkné páteční odpoledne. Momentálně mně vše časově nevychází a do toho ještě časové úkoly. Ale to snad dám, obě akce, víkend, pondělí, snad to vyjde. Všem přeji úspěšné plnění obou akcí.

9. 14087

14087 Titán fóra

Tak jsem sklidila slepice, samozřejmě, že opatrně a aktivovala úkol, ale je divný, že kukačky nebyly nakrmený ale slepice ano, a já dneska na hlavní nebyla :p, tak že mi ty kukačky nějakej šotek sklidil 8) jako, jsou za hodinu hotový, ale jde o princip :) o_O
    Vím jistojistě, že jsem slepice a kukačky krmila najednou :sleepy:

10. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Zdravím, tak já zatím takto, jde to fakt dobře ;)

Raději jsem si spustila už i kapradí, vařím na víkend a to bych taky mohla udělat rychlý klik a začínat znovu :wuerg:

11. Vanda

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

dinoalesi
    Dělám to stejně! Maximálně dojde čas!
    Jinak tedy postrádám časovou lištu,která kdysi bejvala, tuším, v pravo nahoře!:cry: To jsou asi ty faremní vylepšení!8)
    Tak jak momentálně ,,vylepšenej,, trh!:wuerg:

13. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

A je to. Kdybych si omylem nesklidil pivoňku před zapnutím úkolu, tak mohlo být hotovo 5 minut po začátku. :D
    upload_2025-6-27_15-8-4.png

14. Vanda

15. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Tak už mám taky klid :)

Přesně ;)

Gratulka Dobovi a ostatním hodně štěstí :)

16. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Jde se na to.To půjde.
    Dinoalesy děkuji opět za úžasně rozpracované výpočty! Jsi skvělá!Obdivuju. ;):)

17. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

rosnička007
    Děkuji :inlove: Rádo se dějě ;)

Jinak tedy nakonec jsem jela trošku jinak.... po ranní sklizni jsem uvolnila hlavní louku a do jednoho paneláku jsem nacpala neon. slepice a do druhého neon. kukačky, SK nebylo vůbec potřeba do 14:00 v pohodě dozrálo samo.... protože ještě zbyly bonusy ze včerejška, jedna 100% z kola a 200% v diamantu, tak bylo z jednoho paneláku tuším 136 kousků (ani řádky jsem nezprovoznila na navýšení počtu), no a zbytek hlavní louky jsem osadila políčky 1x1 a dala pivoňku (ve stříbrném slotu Zdroj života a Elixír života a nějaký řádek na urychlení květin), která v podstatě dozrála hned po 14:00 hodině, takže to šlo ráz na ráz.... mezi tím jsem si naklikala padátka pomocí krychlového melounu, pak místo pivoňky zasela kapradí a tedy pohnojila SH, co s ním jiného, když jíst ani pít se to nedá xD;) Ale spotřeba na akci byla fakt minimální.... Jen jsem si dávala velkého majzla, ať to správně vše odklikám a neudělám nějakou zbytečnou botu :p

Mějte krásný víkendík :)

18. bačkora85

bačkora85 Dozorce fóra

Hotovo

19. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Na noc dám dlouhodobku a stonek bude zítra ;)
    Jedu bez použití SH :music:
    V diamantu mám Rajský věnec a ve stříbře mi od včera zůstalo 100% na rostliny :)

20. Evishka7

Evishka7 Pisálek fóra

Vanda : Děkuji,tak jsem byla nadšená z časovky,že jsem přehlédla termín :Djak vidím přesýpací hodinky,mám klapky na očích a už beru do ruky lopatu a rýč :Dovšem nadšení mě neopustilo a termín je v pohodě,už mám přes půlku hotovou.To dám:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.