Nový úkol: Tisíc a jeden rytíř (7.3. - 11.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Napěstováno mám všechno, návod od kaolína jsem ještě u kalatey vytunila o tropický věnec, takže bylo +4 z pole.
    Čekám na hodiny, nějak se jim nechce na mé farmě přesýpat xD Chybí ještě cca dvěstě kousků. Ale to už je malý, nepodstatný detail :)

2. WildJets

WildJets Vycházející hvězda fóra

Akce hotova, rosliny jsem bez popohaneni prostridala na polich a hodiny dopadaly dnes rano. Byla to pohodicka :)

3. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

přátelé?.....mám dotaz, farma byla týden beze mě, ted sem zjistila že ještě dneska běží časovka.....múj dotaz zní, pokud teď zaseju, zvládnu ji dokončit? například podle návodu Kaolína?padátka neřeším...okamžitá sklizeň karafiátu, ale ten zbytek.
    díky za info

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pokud zasiješ jednu plodinu na hlavní,druhou na divošku,třetí na plantáž,čtvrtou do pralesa,předem pokrátíš,aby to stihlo vyrůst,použiješ návod,tak je to záležitost na chvíli. Budeš muset akorát čekat než ti dozrají plodiny. Zde hrozí nebezpečí,že sklidíš něco předčasně!:cry:
    Hlavně se před sklizní ujisti:
    1) že máš spuštěný časový úkol !!!
    2) že máš z pole 1x1 minimální zisk 6 kusů !!!

Naposledy upraveno: Úterý v(e) 8:30 AM
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

pepino, zvládla jsem to za necelou hodinu, jak píše kaolín, na každou plochu po jedné plodině,;) první jsem sklidila a nastřádala padátka, pak to šlo jedno za druhým, se SH byla sklizeň do 40 min na vyšší počet rostlin jsem použila zuzino superhnojivo

6. kocieva

kocieva Analytik fóra

Pepino1972, určitě, já tomu říkala kulový blesk, v pralese aloe vera, na plantáži kalateu, na divošce pampelišku, na hlavní louce ředkev, ve slotu vánočku a nevinnost, obětovala jsem 2 náplně u Jacků, předtím mě tedy stálo hodně SH na padátka (ale zase nasyslím a mám kupy šafránu), a pak jsem aktivovala pampelišku, . . ., hlavně jak píše kaolín11, nezapomenout vždy spustit před sklizní start.

7. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

díky, všem,jdu spustit kulový blesk:D.....ty,jo,tak to byla opravdu rychlovka

Naposledy upraveno: Úterý v(e) 1:30 PM
  8. dingičko

dingičko Vážený autor

Už mi chýba len 70 padátok, ale neviem, či stihnem:cry:

9. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, odkládal jsem úkol tak dlouho až už teď nebylo moc času. Ale mám hotovo 8). Kvůli upgradům jsem se k tomu vyloženě donutil.

Ať vás síla provází na všech cestách