Nový úkol: Tisíc a jeden rytíř (7.3. - 11.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Skoro hotovo :)
    Na padátka se mi nechce plýtvat SH, stejně napadá samo :music:

2. JandaPanda

JandaPanda Vycházející hvězda fóra

Taky hotovo. Díky Kaolínovi a jeho rozpisu to byla hračka.
    Moc děkuju!

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... krásné ráno všem :) tak jsem si to dnes ráno napěstovala všechno naráz, s SH a sloty stačila hoďka na sklizeň a naštěstí jsem při dodání nic nepopletla :D tato časová akcička byla fajn :p

4. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Včera sme odviezli vnučku rodičom a cestou som zistila, že je akcia :cry: tak som zasadila pampelišku a dnes ráno aloe a reďkovku ved času je dosť ;)

5. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Akci jsem dodělala dnes ráno. Čekala jsem na padátka.
    Jinak děkuji kaolín11 za návod. Jela jsem přesně podle něj a použila rajský věnec, ibiškový džem... Těch mám dostatek. A přiznám se, že jsem tyto marmošky snad ani ještě nepoužila. Jela jsem hlavně v MJS. Nyní už budu chytřejší :D... to brzo xDxD.
    Přeji všem krásný sluníčkový den a hodně štěstí ve hře.

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Madulka_cz
    Výhodu těchto produktů,které zvyšují počet ks pro dané plodiny o +3 je,že padaj z bedny a nemusíš je vyrábět!!
    [​IMG] Občas je dobré provětrat dekoraci [​IMG] která tuhle bednu poskytuje!:)
    Ušetříš spoustu ingrediencí,nebo hafo krejcarů na trhu! Pokud jedeš úkoly v družstvu,krásně to přibejvá!8)

7. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

kaolín11 - díky. Vidíš to, takhle jsem o tom vůbec nepřemýšlela a přitom to je logický.;)
    Právě jsem otevřela těch beden 232 ks a nějaký ten produkt tam byl....super. Ještě jednou díky :). Jsi borec.:)

8. lacrima

lacrima Titán fóra

... a je to [​IMG] přesýpacích hodin [​IMG] nadbytek .
    [​IMG] ... všude zasazena miš-maš směs a můžu jít vařit .

Gratuluji rychlíkům , ostatním přeji ať vám to roste a padá
    a všem vespolek pohodový , sluníčkový víkend.

9. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

nie je kam sa ponáhľať :D zajtra ráno bude hotové :)

10. rampusak

rampusak Veterán fóra

Krásnou sobotu přeji všem :),

časovky mám moc ráda a tak jsem akci jela bez rozmýšlení. Dokonce jsem ji i pochopila na první dobrou ;). Teď už hlásím hotovo, měla jsem v práci noční a protože byl klid, tak jsem několikrát sklidila. Navíc mi pomohl bonus 100% do stodoly, vytočila jsem si ho jak včera tak dnes, takže si teď dopěstovávám rostlinky do úkolů. Časovek by mohlo být víc, tedy alespoň za mě. Všem přeji úspěšné splnění. Martina

11. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Ještě pár padátek a bude hotovo. Celkem bezproblémová akce, je kdyby hra nebyla tak pomalá. U plnění časových úkolů jsem musel dokonce při sklizni restartovat hru. Dříve to šlo ráz na ráz a nyní to drhne a drhne.

12. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,hotovo

13. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj všem ,hezký večer, taky mám od včera hotovo šlo to rychle na padátka jsem použila šafrán a na pěstování rady od kaolína 11 za což mu děkuji

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akce dnes ráno za hodinu hotová ;)

15. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Hlásím hotovo, už od včera večer. Za mne výborná akce. Rychlíkům gratuluji, těm co ještě sbírají padátka ať to sype. Přeji pohodovou neděli:music:

16. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Dobré ráno, akce hotová. Nejsem sice rychlík, ale to mi nevadí. Jela jsem na pohodu, voda, MJS. Padátka jsem nehonila, ale v klidu si na ně počkala (poslední dvě dodávky hodin). Pohodová akce. 8)

17. 14087

14087 Dozorce fóra

´Tady už hotovo, mám to zas liné na pajdátka :(

18. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Dobre ránko prajem :) včera večer sme mali hotovo :music: Krásnu nedeľu prajem :inlove:

19. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak i z chybami, které jsem udělala mam v poho hotovo:p

20. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Nakonec jsem akci také splnila a to pomocí návodu od kaolín11, čímž mu moc děkuji. Mám plnou poličku řemeslných produktů, ale úplně se neorientuji, k čemu všechny jsou. Takže jsem večer zasela vše potřebné a během pár minut bylo hotovo. I když vlastně ještě čekám na 286 padátek do posledního úkolu, ale to už je detail.