Nový úkol: Tisíc a jeden rytíř (7.3. - 11.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Ahoj dinoalesi ja myslím třeba tu pampelišku jestli bude na farmě na hlavní louce, divoké louce a to samé na baha prales aj plantáž

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  2. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

smoulinek123
    Pampelišku a ředkev můžeš pěstovat na hlavní l., vedlejší l. a dokonce i na lesní mýtině a aloe s kalateou na plantáži a v pralese - tam všude budou i vypadávat přesýpací hodiny.

3. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Trilian - nech to na počasí. Zítra možná bude pěkně, ale víkend takový být nemusí. A pak to sfoukneš jak svíci levou zadní. Je teprve březen a ten se ještě pere se zimou o vládu... A akce netrvá jeden den;)
    Já si už připravuji plochy - dávám pryč zvěř. Poněvadž ráno bych je mohl automaticky odkliknout a rušit je - škoda krmiva. Stromy očešu ještě hezky ráno - škoda každého kusu- a pak teprve dám plodiny. Hlavně nesmím zapomenout na toho jacka před sklizní soutěžních rostlin. A pokud zapomenu, tak holt počkám na další sklizeň. Však mi za zády nestojí nikdo se špuntovkou...

Naposledy upraveno: 7/3/25
  4. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.
    Děkuji všem za nápady, tipy, manuál. ;) Mám v tom jasno....poznámky udělány :D. Jenom je u mě důležité.... hlavně na nic nezapomenout, nepřekombinovat a hlavně nezazmatkovat, jak to mám nalajnované a přesně naplánované. Jó umím to xD:DxD.
    Mějte se :);)

5. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Já se do akce pustím. Sice bude pěkně, ale na zahradě máme víc jak 10 cm sněhu a tak bych Vám měla tiše závidět, že se tam můžete vyřádit. Určitě se také dočkám, i když koncem příštího týdne slibují příděl sněhu. Na druhou stranu vždycky zmizí a příroda vše dohoní, tak proč smutnit.
    Akce - snad nic nepřekombinuji a včas spustím odpočet = potom bude vše ok.
    Krásný večer všem:);):)

6. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Tak se do akce též pustím, budík to bude jistit. Není to nic nesplnitelného. Každý řádek do stonku je dobrý. Zahrádka zatím počká, máme dost mokro. Všem přeji úspěšné plnění.

7. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak příprava podle kaolína11 hotová, tak uvidíme jak to poběží, díky za fajnový rozpis ;)

8. lenak67

lenak67 Pilný autor

taky se do toho pustím a všem pěknou hru.

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

čo je s vami? kde ste?:D

aj som si navýšila zásobu chytačov peria8)

Nech sa vám darí;)

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

DANKA722
    Asi takhle:[​IMG] 8)
    Věnoval jsem tomu jenom dvě plochy!:)

Tak jo!
    [​IMG] 8)

11. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak jsem přesně udělala chybu a zapomněla aktivovat úkol, tak honem znovu, ach jo :oops:

12. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Tak už taky hotovo :) [​IMG]

13. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak to bychom měli...
    ...kde máte pokračování knihy?;)

14. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Povedlo se mi vyždímat z kola 200% a 3x +1, takže bylo hotovo raz dva. Padátka jistil laskavec.

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Chybí padátka moc moc moc. Doufám,že napadají.:oops:;):p

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

dasa1143 napadají, akce je teprve v začátku, času dost. A co takhle vyšlechtěné okamžité sklizně rostlin? Nemáš? Tak šlechti. :) Já střídám šafrán bez řádku s laskavcem a řádkem faraonových bylinek.

17. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

První 4 úkoly splněné, teď čekám na padátka, v klídku to zítra dodělám. Času je dost.

18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

kaolín11,díky za suprový návod,tak i já mám hotovo a to je tedy co už říct;););)

19. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Hotovka ;)

20. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Díky kaolín11 za tip s rajským věncem. Mám jich ve stodole 186, a ještě jsem ho nikdy nepoužil...