Nový úkol: Rande s láhví (26.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Poslední 10.úkol nebudu dělat,tak se ušetří 8 otvíráků.Alespoň já nevidím důvod ho dělat,není tam nic,co by zaujalo.

myš59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak uvidíme. 100nek není zase až tak super-hyper, ale JC se hodí (jednoho jsem předvčírem narouboval na Strom moudrosti). Zatím jsem ani nekontroloval, zda mám potřebné šlechtěnce k dispozici, ale snad se mi to nějak podaří udělat.

EDIT: Tak jsem zjistil, že požadované šlechtěnce mám, takže se mohu soustředit jen na získání příslušných odznaků. Dobré je, že během šlechtění budou vypadávat i Lucernová stínítka, takže pokud k tomu bude vyhlášn i Baby boom (jak očekávám), nebude mít šlechticí akce chybu...

Naposledy upraveno: 25/10/18
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Když jsem viděla stonek, řekla jsem si, že ušetřím SK, na druhý pohled jsem viděla JC tak asi do toho půjdu ;)

4. jitikw

jitikw Perspektivní autor

já určitě šlechtit budu, ale jdu po banánech - ty mi furt nějak chybí... a taky kolibříka. V liště jsem objevila červené kolibříky (asi mi ho vyčarovala kočka v minulé akci o_O), ale chybí mi základní. Takže pro ně pofičím. No a JC - za celou dobu hraní jsem získala 2 kousky, jeden teď sedí na stromě a na druhého se práší v liště... já jsem moc líná :oops:na to je furt stěhovat a ty 2 by mě stejně nevytrhli.:D

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak do toho jdu... chci toho JC do stromu moudrosti.... nemám jen slona, ovci, motýla a chameleona... takže i kdyby padla genetika, tak je mám raz dva, mám vždy min šlechtěnce předtím.... počkám na BB. Noo a některé můžu prodat /třeba bernešku mám 13ks.../;)

6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

A pak že nejde do akce dát nějaká odměna, která pravděpodobně pro dost hráčů bude velkým lákadlem.

I já se nechám tentokrát zlákat na šlechtící akci, kterou dost často vypouštím a pro J.C. si také dojdu. Pro sebe jich mám tak nějak asi dost, ale člověk nikdy neví komu může takovým J.Citronem v budoucnu udělat radost [​IMG]

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tak jo, tak budeme šlechtit, něco mám, něco došlechtím, SK by bylo a každý JC se hodí (můj jediný je na stromě, tak ještě jednoho uživím - třeba půjde časem také usadit na strom

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Docela pekny, pokud se nepletu, nektery diamantovy delat nemusim, ze?

9. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no divala jsem se ted do kalendare a zadny BB tam neni
    toz bez BB se mi do toho nechce, ale jak znam RT tak nam ho nabidne, takze ja asi naplnim tulidomky , ale urcite vyckam do BB

10. we.ww7070

we.ww7070 Zelenáč fóra

Kam se prosím dává JC na stomě moudrosti?

11. libakos

libakos Titán fóra

To bude drahý JC,mám jich 5 další se hodí ,v OaD nemám štěstí a možnost ho získat vítám.

myš59, Honzulka05 a matlafous123 tohle ocenili.
  12. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vážení,jeden JC nic neznamená.Není žádný rozdíl jestli ho máte,nebo ne.Takže prosím : všichni se na úkol vrhněte,dodělejte do 9. úkolu a v O/D od vás čekám bohatou nadílku. Ode mě máte jabloň xxl zaručenou.
    :inlove:xD:inlove:

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Musela jsem se smát, po pročtení zadání jsem se koukla, jak jsem na tom se šlechtěnci - a až k žabám mám vždycky o stupeň vyšší nebo nižší. Ale žáby mi to zkazily, tam tu létající mám xD

14. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no ja uz se smeju, co akce dela s trhem, na trhu AN neni jedina zaba, chameleon,ryba, motyl ani vcela
    myslim, ze zacnu prodavat, ale pockam do zitra, to nam ceny jeste stoupnou
    na slechtence jsem se radsi ani nedivala

15. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak kdo dělá akci Labyrint, tak tam je v odměnách docela dost SK. Takže šlechtění by mělo být bez problémů, kdo má zásobu zvířat. Já svého jediného JC vyměnila v OaD za růžový chlívek. Pak byl zaveden na strom moudrosti, tak ho zkusím získat.

myš59 a Kenny75 tohle ocenili.
  16. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

JC není nikdy dost. Pár šlechtěnců jsem dokoupila (na trhu zatím ještě byli), pár jsem jich prodala a už netrpělivě čekám na zítřejší akci :) Zvířátka už se k sobě tulinkují a netrpělivě čekají na zítřek :)

17. stibovam

stibovam Pilný autor

Citrony mám na 3 plochách,tento půjde do stromu.Pěkná i když dražší akce,ale šlechtěnce mám všechny,tak to bude coby dup.:D

myš59 tohle ocenil(a).
  18. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Šlechtěnce mám všechny, tak do akce půjdu :)

19. Kenny75

Kenny75 Pisálek fóra

we.ww7070: runa se jmenuje Živoucí legenda II a je skoro ve špičce mírně vlevo pokud ale nemáš splněnou Živoucí legenda I tak ti to asi moc nepomůže :(

stibovam : už jsi ho měl mít dávno ve stromu, protože jeho 5% šance na vyskočení platí na všech plochách ;)

Pro mě tyhle akce ještě moc nejsou nehraju ještě tak dlouho a šlechtěných zvířat zase tolik nemám abych se jich zbavoval :). Johna Citrona jsem dostal od jedné hodné sousedky, když byla možnost dal jsem ho na strom moudrosti a myslím, že funguje celkem dobře. Takže hodně štěstí kdo se zúčastní ;)

Naposledy upraveno: 25/10/18
  20. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Tak do této akce jdu s nadšením:D Ani ne kvůli JC, ale šlechtění zbožňuju, nebudeme pěstovat tisíce rostlin a odměny se mi tuze líbí :inlove::inlove::inlove:
    Nemám jaka, humra, oranž. mloka ani kolibříka, jdu po hvězdičkách, banánech a BZ. Tentokrát se mi trefili přesně do chuti :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.