Nový úkol: Ptačí dovolená (16.8. - 19.8.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Bezejmenný, nejde o přitvrzení. Ale o to, že je to sadařská akce a až na ten "nesmysl" s novými plody, které budˇ koupíš nebo nekoupíš ...podle trhu nebo volby za krejcary, tak až tak nesplnitelná není. Použila jsem xxl stromy, i s vypršeným papouškem byly na 4 hodiny, to jsou 3 otočky denně.Ponožky pouze ze hry.Stěhovala jsem 14 JC, ale i bez nich by to bylo o chvilku nebo spíš o den déle.;):)

Naposledy upraveno: 17/8/19
    -Kuteno-, evainfo a michnaj tohle ocenili.
  3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hurááá...
    ...právě se mi podařilo sehnat 4 kousky rambutanu, které mi chyběly!
    Uf...

Všem přeji, aby se dostali k tolik vzácným červnovým novinkám, dostatek padátek a pevné nervy.

Honza

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Do háje ampule růstu, věděla jsem, že je něco ale nevěděla co:(xD
    Vylíhnul se mi topol i to druhé co dává rambutan ale prehistorická jedle ne:cry:;) koupila jsem jenom 6 sazenic:p
    Celý úkol nestihnu ale něco jo

Pitrýsek47 a evainfo tohle ocenili.
  5. immortal67

immortal67 Expert fóra

Kde se dá vzít ta ampule růstu??

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

immortal67 - koupit na trhu mezi řemes. produkty nebo vyrobit u alchymisty (v 5. stupni).

7. malanek70

malanek70 Expert fóra

Nakonec nebudou problémy stromy (topol a rambutan), ty se za pár desítek milionů dají koupit, ale nesmyslný počet padátek, který tradičně neovlivníme, páč je náhodný. Takže pachtění se za něčím, co bude ve finále opět zklamáním; ostatně poslední dobou dost častý jev. No a vlastně jediná odměna-nezkrotná opice, která má trochu smysl, je samozřejmě v diamantovém stupni posledního cíle podmíněného splněním téměř všech předcházejících (tuším, že kromě dvou)

8. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak mně to docela padá, možná proto, že neplním akci xDxDxD Každopádně mi vypadla plomba a to mi štve daleko více, než celá akce xD

9. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Začínám plnit akci a to jsem neměla ani topol i ten rambutan a tak jsem kupovala tajemné sazeničky vždy po 4 kouskách a až večer se zadařilo, že jsem stromy získala (stálo to hodně frolenů) a tak seminka ze stromů vypěstuji a vše ostatní mám, ale padátka tam je to bída a tak nevím, zda dojdu do konce. Už ani nevím co mám použít, aby padátka napadaly. Kam dojdu to je ve hvězdách a tak budu makat až do konce ahojky.

10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo!
    Pomohlo mi štěstí při klikání na trhu s rambutanem, nakolik dvouslivák na mou Bahamaramu mezi ostatní stromy asi zatím nechce...
    Zdá se, že ptáci si u mě budou moci vzít dovolenou...;)

Tak ať všem napadá dostatek lojových dortíků a hodně štěstí při závodech na trhu nebo ještě lépe při odhalování podivuhodných sazeniček!

11. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Mě je jasný už teď,že je to další akce co kvůli vypadávátkům nedodělám.To mám stromy XXL,stáje upg,JC splněn na stromu moudrosti,ampule růstu a nic nepomáhá.Ale už jsem si zvykla,že akce nedodělávám.Je to sice smutný po tolika letech co hraju farmu,ale nezblázním se.

LV 215

12. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

kde najdu lojový dortík? Díky

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  13. immortal67

immortal67 Expert fóra

Aha no jsem to ale *** já jich mam 16 v liště,ale prostě u toho není název ampule růstu a většíí produkce jsem myslel jako více kusů a né kratší čas.Možná by pomohlo to líp popisovat.

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana.zape - ahoj, lojový dortík je vypadávátko na Baharamě :)

lojový dortík.png
    Stav svých dortíků vidíš ve stodole nebo přímo v úkolu v družstvu.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak hotovo a jdu se podívat na trh, jestli mám prodat přebytky, tak kdo má trh AC, zkuste to za chvilku ;)

16. satelit

satelit Hvězda fóra

8) Splněno. 8)

8)8)8)

17. Mantichora

Mantichora Pisálek fóra

No, zařadit do úkolu semínka stromu který skoro nikdo nemá, to může jen píp píp píp :(
    Za mě 5- :(

jana151049, dasa1143 a evainfo tohle ocenili.
  18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... krásnou ptačí dovču všem :) jsem akcičku zaznamenala trošku později, ale na baha vládla jen zvířátka a stromky, takže fajn :p no lojových dortíků je třeba hodně. Otáčela jsem včera dvě plochy stromků a dneska koukla do lišty na veliké zásoby tajemných a hned byly postupně dodány na plochu xD a co víc ... se mi z něčeho vyklubala další sigillaria :inlove: fakt paráda.
    No teď koukám, že mě chybí už jen v šestém diamantovém úkolu dodat 16 lojových dortíků, jinak všechno splněno, ale bahamka je stále plná zrajících TS ... no někdy fakt nepřemýšlím xD jasně, že finišujícím držím palečky ;)

19. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Akce jedu jak můžu,ale tady si dovolím malou vítku ohledně dvou stromků Americký topol a Dvouslivák,oba stromky nešly v poslední O&D měnit,tudíž by se podle mě neměly vyskytovat v dodávce u časem limitované akce,bo hodně hráčů tyhle stromky nevlastní.
    Na trhu : ,,AA" se objevuje pouze : semínka Topolu Amerického,Rambutan nikoli,ten jsem nezaznamenala vůbec.
    Tohle mě přijde nefér vůči hráčům.
    Já z toho vyjdu nakonec dobře,ačkoli dvousliváka mám a semínka Topolu jsem dokoupila na trhu,není jich potřeba zase tak moc.
    Nejspíš je to opět tah od tvůrců,ačkoli se s akcí propojují ,,Tajemné sazenice" tak kupujte,ať můžete plnit Ptačí úkol v Družstvu...o_O

4 /7 mám hotové,trčím na : [​IMG] Ještě potřebuju : 398 ks,obávám se,že tolik jich nenapadá,škoda,že nelze posílat sousedsky

Amer.topol na trhu za cenu : 194 k
    Rambutan na trhu není,bo má nízkou cenu,ale už se zvedá z 5 k na 40 k

Naposledy upraveno: 18/8/19
    Honzulka05, jirinka39b a -pechfógl- tohle ocenili.
  20. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Tajemno nekupuju, mám jen z odměn, tedy ani ty skoronové stromy. Když někde cítím nátlak, probudí se ve mně rebel. Plody jsem mohla dávno koupit na trhu, ale ne. Se mnou si nebude nikdo dělat, co chce. Akci ignoruju a tajemno dál nekupuju. Stejně to bylo kdysi s jednou světluškovou akcí, kde splnění záviselo na vonných svíčkách a výrobna byla v té době dostupná jen z předchozí šlechtící akce.

ptakoun tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.