Nový úkol: Ovčácký ďábelský pes (16.10. - 22.10.2019)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No prosím a teď si vyberte, jdeme stávkovat to je diskriminace ,-))).
    Možnost nebyla, zkoumal jsem to delší dobu, chtěl jsem dát kolibříky.
    Doben je medvědář to je známé ,-)))).

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Trvam na navraceni vsech humanne (tzn. ranou mezi oci) utracenych slechtencu, protoze ani u me na farme nebyla moznost dodavat zvirata z Bahy.

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak už jsem z vás Fanfán Tulipán. Oni chamíci a anakondy jsou obojživelníci? Tak to užovky taky, když plavou? A dobenovi medvědi z Baham? To by byli pandové a to prý medvědi nejsou. Hele, když je doběn medvědář, není on příjmením Berousek?;)
    Matlafous, když motýle, tak já se přidám: Manon je motýle, Manon je včele....

Naposledy upraveno: 17/10/19
  4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ja chcem vymeniť psov za vážky8)

5. raddre

raddre Baron fóra

doben sice mám už pár hodin hotovo, ale s mého obrázku je patrno, že možnost dodávek baha zvířat nebyla,nenaříkám, uplatnila jsem modré a žluté žáby

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

No jasně :D A co teprve hroch. A čmelák je savec, protože saje nektar a je chlupatej xD

7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

u mňa ináč

8. doben

doben Ikona fóra

Teď jsem se díval i na jiné farmy a všude lze dodávat i základní zvířata z baha. Tudíž si myslím, že během dne došlo k úpravě úkolu a ti, kteří jej splnili dříve, tu možnost dodávat zvířata z baha neměli.

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hmm, tak si z toho vezmeme poučení Spěchej pomalu ,-)))

Edit:
    Kaolín, přesně tak. Pozor, netopýr lítá, ale pták to není je to savec ,-))))

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sice tam mám bahamara zvířata na obrázku také,ale dodávat opravdu nešla.Nabízelo to pouze zvířata z farmy ,anebo šlechtěnce. Dokonce jsem projistotu do vyhledávače napsal i vážku a nic.Uvidíme zejtra co bude! Jinak jsem to zaplácnul netopejrama,kteří mně neustále padaj z nějakejch beden.:)

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:oops: taky patřím k těm, komu se k dodávání nabídly pouze dvě možnosti ... nacpala jsem tam šlechtěnce, co napadali z beden a z kola

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

To je nějaká diskriminace. Protože ale já dodávat Bahamu mohla, je evidentně pozitivní ;)

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

skali: Proto jsem radši napsala, že jsem Fanfán, než lama. Co by si o mně kdo pomyslel.xD

DANKA722, Skali a matlafous123 tohle ocenili.
  14. Skali

kaolín11 - řekla bych, že když restartuješ, budeš tam mít ty ikony tři. Alespoň u mě to tak bylo. A možnost dodávat základ z Baha jsem neměla.
    Snad to bude zítra v pořádku....

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  15. matlafous123

Tak jsme se zasmali a ted se zeptam tedy vazne: bude nekdo s RT resit rozdilne moznosti dodavani nebo nebude?

evainfo tohle ocenil(a).
  16. Skali

matlafous123 - Zeptám se, ale moc tomu šanci nedávám. Vlastně mě ani nenapadá, jak bys to chtěla řešit. Ale předám to dál.

evainfo, GordonSargent a matlafous123 tohle ocenili.
  17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Za sebe můžu říct že nic řešit nebudu. Naházela jsem tam zvířata co mám z beden a z paroplavby:)

18. matlafous123

Skali Nemam paru, jake ma RT moznosti toto resit, nicmene se mi to nezda z principu uplne fer, aby meli hraci rozdilne podminky k plneni jednoho a toho sameho ukolu. Dekuju.

EDIT: S tim nemuzu, nez souhlasit.

19. Skali

matlafous123 - ale o nic jsme nepřišli, řekla bych. Protihodnotu jsme dodávali stejnou. Odměnu jsme taky dostali...Možná mě to jen trochu zaskočilo, ale to je tak všechno (ale mluvím za sebe)

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Skali
    Nó,jak se to vezme.Raději bych teda dodával pár vážek,než stovky netopýrů!o_O
    Na bahamce mám úkoly na zvěř splněné všechny(velkokapacitňáky),narozdíl od farmy ,kde mě jich zbejvá ještě 9 !! A jen tak splněné nebudou! Zvířat je furt málo!:oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.