Nový úkol: Ovčácký ďábelský pes (16.10. - 22.10.2019)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

co jsou ty body sezonních odměn,nebo kde je použiju... diky za info

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jandule - ahoj, zkus mrknout třeba TADY

jandule tohle ocenil(a).
  3. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

• Nepoužívej odpověď s citací, pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného (mě) oslovit. Děkuji Skali
    Skali
    ***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku

moc děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 21/10/19
    Skali tohle ocenil(a).
  4. Skali

Chyba u červeného upgrade Doupěte ďábelského psa je opravena. Zrestartujte hru ;)

raddre a gigis99 tohle ocenili.
  5. gigis99

gigis99 Perspektivní autor

Díky Skali, už funguje jak má :)

Skali tohle ocenil(a).
  6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak mi pred par minutama vyprsel bonus, ale hlavne ze to funguje... tak ted uz jednu na stodolu, teda lepe receno na mlyn, protoze to teda je hodne narocny udrzet vsechnu tu zver pri zivote... asi zase zredukuju zvirata i kdyz mam prostor ve velkochlivcich, jenze kdo vi kolik surovin bude stat nejaka dalsi akce...

7. dencice

dencice Stálice fóra

ahoj, manty nemám, takže úkol asi nesplním dají se odměny pro kerberose někde sehnat, dodělat??? díky

8. gigis99

gigis99 Perspektivní autor

dencice: obávám se, že ne, ale můžeš si manty koupit na trhu a akci tak dokončit ;)

9. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

tak taky hotovo, doufám, že tato akce ziskem červeného chléva psa kerberose končí a zítra už nemusím šlechtit.
    Chci si nechat SK taky na "měsíc", ještě jsem tam nebyla.

evainfo tohle ocenil(a).
  10. Skali

dencice - pokud jsi poctivě plnila všechny úkoly, měla bys mít dostatek dobrůtek i bez toho, abys dodala manty. Za dodávku mant dostaneš jednu dobrůtku. Celkově jich máme šanci v akci získat 114. Na splnění celé akce jich je potřeba 110. Což znamená, že nám ještě čtyři dobrůtky zbydou.

evainfo tohle ocenil(a).
  11. burds

burds Titán fóra

Sopti así más pravdu ale faktem je že mi úkol v pátek po dodání zmizel.Kdybych neměla dodáno tak by nezmizel.Ale kvůli jedné pitomé červené stáji se nezblázním.Já vím že jsem úkol splnila a to je pro mě nejdůležitější.Děkuji ti že mi věříš .To je pro mě také důležité.Vaše práce je záslužná a fakt vám jí nezávidím.

raddre, hrabenka1951 a evainfo tohle ocenili.
  12. doben

doben Ikona fóra

Také mám kompletně hotovo. Vzhledem k tomu, že SK mám i bez nákupů stále dostatek, tak odměny moc neřeším. Co mi ale u šlechtících akcí už dost dlouho vadí je to, že se úplně vytratila zábava při samotném šlechtění, tudíž už šlechtím jen kvůli odznakům. Kdysi stačilo prošlechtit pár stovek SK a člověk se dočkal opravdu pěkných přeskoků. Při této akci jsem prošlechtil přes tisícovku SK a přeskok, který se dá považovat za velký (ze základu na laboratorní myš), jsem zaznamenal jednou. Je pravda, že tehdy bylo mnohem těžší získat dostatek SK, aby člověk splnil celou akci bez nákupu. Ovšem mnohem radši bych se spokojil s tím, že nebudu moct prošlechtit tolik SK, ale budu se mít na co těšit.

Rozdělení šlechtící akce do šesti dní se mi nelíbí a mnohem radši bych uvítal normální šlechtící akci zároveň s akcí např. na baha, jak tomu bývá běžně. Co se týče speciální akce na KŠ a tomboly se šlechtěnci, tak už jen čekám, kdy bude ke splnění akce stačit nakoupit PL nebo floreny do tomboly.

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak po příchodu z brigády, uspání dětí odkliknut tulidomek, došlechtěn potřebný počet rybek a hotovo...
    Dobrůtky zbyly 4, tak jsem je dala psíkům také... :)

evainfo tohle ocenil(a).
  14. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Ještě nemám splněno, ale manty jsem koupila na trhu a oznaky se vyrábějí. Opravdu toho SK bylo potřeba moc a jen je škoda, že všechny ty akce co jsou nemají jako odměnu právě chlévky manty, hned by se lépe pracovalo a méně brblalo. Uvidíme zda se někdy dočkáme štědřejších odměn.

evainfo tohle ocenil(a).
  15. larelay

larelay Analytik fóra

Tak odměny si myslím, že tentokrát byly dobré, ale to fázování se mi nelíbí nikdy, i když den po dni lepší než týden po týdnu s přestávkami. Určitě bylo hlavně milejší strkat zvířátka do těch domků, než to zadat jedním kliknutím na 100 šlechtění. Ale tedy to o těch přeskocích, co se tu pořád básní, jak to bylo dřív... super, že jste je měli. Myslím, že už také nějaký pátek hraji a že by to bylo dřív lepší, to se mi nezdá. U mě teda určitě ne. Naopak, tentokrát mi vycházely mnohem lépe risky a spíš se mi zdá, že je to u mě o tom, vychytat pro ten konkrétní čas nejlepší zvíře na šlechtění, u některých (tentokrát třeba rysy, a to jsem koukala, že se šlechtí, já to úplně nějak vytěsnila) to šlo moc pěkně, u jiných (pávi apod.) bída jako vždy. Hezký večer všem.

GordonSargent, raddre a evainfo tohle ocenili.
  16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

no tak jsem to zmotal, 80 kusů ryb a díky za opravu.
    Jinak těch 80 ks stačilo na celý úkol akorát,když jsem se na trhu díval na mantu tak je mi :wuerg:,protože 5 ks stojí 7 mega a já mám 10 mega krejcarů,no tak za tohle se mi to ani nevyplatí,hlavní je že z úkolů (4,6 části) mám hodně získaných BZ a tak už se asi znovu chystám na přestup,těch bodů je tam až až a to je dobře,zkraje jsem si úkoly užil a určitě bych si někdy chtěl nějaký podobný úkol zopakovat,ale ne v blízké době už totiž nemám moc SK asi je 25 ks ale to je tak vše co mám,šlechtit do konce úkolu už nebudu

GordonSargent, zejdy66 a evainfo tohle ocenili.
  17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ac jsem puvodne akci delat nechtela, protoze dekorky pri prvotni informaci nesly dat do mazlikarny a cerveny up pro kerberose mi za tolik SK nestal, zmenila jsem nazor pote, co se zjistilo, ze dekorky na hriste umistit lze a tudiz mi nebudou lezet v bedne ihned po splneni. Tzn. hotovo, nakrmeno 114 x 3 hladovych krku a ted tedy k hodnoceni (jako ve skole): 5
    - akci rozdelenou do X dni, kdy k ziskani vsech odmen nesmime vynechat ani jediny den na farme povazuji za naprosty nesmysl
    - zatim nejvyssi spotreba SK v akci, kterou si pamatuji
    - prakticky zadne preskoky pri bezicim BB pri tolika pokusech (za zaznemaneni stal pouze dicso chameleon ze 4 zakladnich)
    - v soubezne "pomocne" akci se slechtenci na kole stesti jsem nevytocila jedineho
    - zbytecne chaoticke castecne dodavani do ukolu v druzstvu a castecne psum
    A vzhledem k tomu, ze dekorky nejspis stejne za chvili skonci v bedne, protoze je nahradi lepsi a nebude je kam davat, jako stovky dalsich, ktere uz tam jsou... za me tento typ akce uz nikdy vice!

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Honzulko, nezbývá mně říct nic jiného, než že gratuluji, stále se mám co učit :)
    co třeba že jsi měl ryby na 8O šlechtění ? ;)

Naposledy upraveno: 21/10/19
    Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer s ďáblíky :) jsem to začala plnit až teď při příchodu domů, dobrůtka nezbyla žádná, všechno mě sežrali tak ani nevím, jak to chutná xD no to šlechtění si příště asi taky odpustím, přeskoky na BB na celkové množství dodávek fakt slabé, chtělo to moc SK a ještě jsem kvůli němu v družstvu nechala pár oblíbených šlechtěnců :oops: pro jednu ďábelskou červenou potvoru... bude teď o hladu xD

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No za sebe můžu říct, že zrovna dekorace z této akce v liště neskončí, mají přidanou hodnotu a to si pohlídám :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.