Nový úkol: Ovčácký ďábelský pes (16.10. - 22.10.2019)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - ale to jó, s tím souhlasím. Taky jsem na tom na Baha podstatně lépe.

evainfo, kaolín11 a matlafous123 tohle ocenili.
  2. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Ahooojky :) Mat vase problemy co odkial dodavat to je nic ja mam velky problem :((((( dochadza mi SK :((((((

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

žeby došlo na Gordonkine slová, ale uznaj, tu sa fakt 3 dni čakať nedalo;), ozaj, netopier je niekedy aj celkom kočka;)
    a v BP to asi zverili nejakému mladému, však bude mať zajtra hore uši, až mi ho je ľúto:sleepy:

GordonSargent, Pitrýsek47 a kaolín11 tohle ocenili.
  4. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Dodávala jsem hned po 14 hodině a baha zvířata nešla. Koukla jsem se teď na druhou farmu a tam už tato možnost je. Tak to asi během odpoledne změnili.

5. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím. Včera jsem hleděla jako pták - husa do flašky, že hroch jde dodat při šlechtění ptáků. Dnes jsem pro změnu valila oči jak obojživelník - ropucha, že vodní dráček nejde dodat za obojživelníky. Byla jsem zmatená jak členovec - polární motýl a říkala jsem si, že jsem asi úplný savec - osel. Už jsem málem ronila plazí - krokodýlí slzy. Nedodala jsem nic. Teď se mi potvrdilo, že spěchat se nevyplácí a hrošíky už mám dodané jako obojživelníky. Hroší stádo úbytek ani nepoznalo, tak jsem spokojená a už mlčím jako ryba.

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

DANKA nie tri dni, stačilo počkat do pozdního odpoledne nebo večera, ale to nikdo netušil, že? Stále nová překvapení ,-)).
    Osobně, kdybych nebyl nedočkavý, nečekal na 14h a nepsal blbiny do různých vláken, mohl jsem mít dodávku v pohodě, protože bych tu nebyl. A dobře mi tak.

sovicka: zapátrej kde se dá, možná nějaké SK seženeš ,-))

Naposledy upraveno: 17/10/19
    DANKA722 a GordonSargent tohle ocenili.
  7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já se snažit přestávám. SK jsem sice nasyslila, ale miliony za mantu ne - a i kdyby, docela bych se rozmýšlela je za ty potvory placaté utratit.

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

no Danka pokud zase dojde zítra k nějakému zmatení, tak bych neobviňovala a litovala toho mladého, ale my jako staří farmáři by jsme ho spíš měli podpořit. To nevadí, že anakonda není obojživelník a hroch není pták. Příště už to bude lepší. :)

Naposledy upraveno: 17/10/19
    Skali, sovicka64 a DANKA722 tohle ocenili.
  9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, čo si tam syna poslala? dúfam, že to nečíta, ma príde kopnúť do zadkuxD

GordonSargent tohle ocenil(a).
  10. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Danka patram tocim a shanim na zitra :D no je to dost bida :((( no uvidime :D

11. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Dobrý večer,
    problém už řešili, chybu opravili a to je vše a odpověď většinou bývá, že když vám něco nejde, máte s dodáním počkat. Žádnou kompenzaci ani změnu neočekávejte, je to definitivně uzavřené. Pokud se vám to rozhodnutí RT nelíbí, je možnost si podat žádost na herní podporu a řešit vše jako jednotlivé případy, ale problém se vás musí skutečně týkat.

Díky
    Daniela

12. likantrop1

likantrop1 Zelenáč fóra

podle mě zas překombinované. Něco jako poslední rybolov atd.
    asi to tu zabalím když vedení vymýšlí samé takové nesmysli.

13. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj :inlove:
    Tak můj souhrn: čas plnění 19:45, 38 peklopséků nakrmených, z Bahošky dodávat šlo.
    Stav před šlechtěním: cca 130 ks základ. žaboňů, cca po 40 ks 1. a 2. šlechtěnců. Po splnění asi 80 žaboňů v základu, po dvaceti 1.a 2. šlechtěnců + vyšlechtění. Na BB nečekám kvůli přeskokům (tož až taková naivita po těch letech? xD), ale kvůli návratnosti (miluju výsledek: vyšší šlechtěnec + 4x vložená :inlove:xD)
    Jj a su truhlík, páč sem tam v první eufórii taky narvala 40 chamíků (kdo je kdy viděl pod vodou? xD), už by ale mohla v Tulidomku konečně fungovat nějaká rozumnější identifikace (obrázky jsou hoodně malilinké), vždyť ve Stodole je to tak hezky (i pro méně bystré - najedeš na řádek a bublina: toto zvíře se pro účely chovu řadí.. ).

Skali: A co teprve klíště, blecha, pijavice.. typičtí savci. :pxD
    -pechfógl- napsal(a):
    Tak už jsem z vás Fanfán Tulipán. Oni chamíci a anakondy jsou obojživelníci? Tak to užovky taky, když plavou?​
    No jasně :D A co teprve hroch. A čmelák je savec, protože saje nektar a je chlupatej xD

14. Skali

X-mole - ahoj, označení v tulidomku je prťavé, zmatků je tam kolem toho dost, můžu to napísat do reportu ;)
    PS: tihle savci a přísavci mě nenapadli xD

evainfo, X-mole a DANKA722 tohle ocenili.
  15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

komára ste zabudli, je tiež cicavecxD, teda komárica, on je v tom nevinne:D

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pechfóglová a Skali, je to zavádějící když je u nich želvička a to je obojživelník - určitě, nebo se pletu? xDxDxD

Edit: dnes jsem se nespletla o_O, dala jsem motýlky, je jich víc než včeliček. Ještě že v přírodě je víc včelek než motýlů i když obojí je stejně užitečné
    :D

Naposledy upraveno: 18/10/19
    danda-vnovis tohle ocenil(a).
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ještě že nešlechtím... bez sezonních bodů se obejdu, dekorky mne mrzí, jsou užitečné a hezké, ale já si SK nechám na nějakou zvířecí novinku, abych se mohla soukromě rozčilovat, kdy a kde to mám chovat a vyrábět :)

18. Skali

evoku57 - ahoj, ale želvička není obojživelník. To je taky plaz xD
    Ve FAQ k akci je to krásně rozdělené - kuk
    ;)

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Skali - díky :) to já všechno vím, jen lenost zvítězila, ono by stačilo se juknout k akci, ale pozdě bycha honit, tak rychlý nožky nemám
    :pxD

k.vitek tohle ocenil(a).
  20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak skoda, ty zvirata z baha bych dal, ale takhle jsem tam cpal slechtence, protoze dockat se "mezi akcemi" zvirat jde jen velmi malo - ted jo, ale obvykle se na plochach toci akcni kviti...
    No a dnes to vypada ze nebudu dodavat slechtence, pockam na zitrejsi dopoledne, pokud to spravne chapu tak i kdyz uz mam slechteni pripraveny (clenovce), tak zitra za ne dostanu i farmarsky mince, pak dam dalsi davku slechteni (to budou savci) a po 14 hodine opet ziskam dalsi mince... je to tak?

matlafous123 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.