Nový úkol: Bez domova (22.2. - 25.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak mě vypadlo 198 lojových koulí, použito 7 JC při sklizni, na to. že jsem měla převážně stromy XXL to jde, hned jsem vyměnila za základní 20 hodinové stromy a použila loď pirátského papouška, tak zítra dopoledne uvidím co napadá. Na každé ploše mám kolem 15 výběhů, u vodopádů mám výběhy na doplnění stromy

Honzulka05, jindrasofr a evainfo tohle ocenili.
  2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ehm, zatim jen par lojovek, ale doufam ze bude pro velky otocce trochu videt ze mam vsude stromy a chlivky... ale taky XXL a XL, takze spis snad pujde vic otocek a tim se zlepsi pomer proti zakladnim stromum...

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký baha den všem :) tak jsem to opět přecenila, celou plochu základních stromků jen v deštním pralese a ostatní plochy chlívečky, hangáry, kolem stromky a dortíků jen 176 kousků. Tak jdu vypustit některá akvárka a bazény s krátkou dobou růstu, za hoďku dozrají pirátští papoušci, dosadím základní stromky a ráno bych mohla sklízet :p jó taky tu ampuli ... Kaolín díky, jsem na ni nějak zapomněla, když ve zlatých slotech stále něco měním a když zjistím, že to není ono, zase měním xD sem si myslela, že ta akcička nebude hnedle a chci ji udělat celou, protože ta dekorka se mi líbí, už kvůli stromečkům a nemusím nic pro BZ cpát do slotů :p

Naposledy upraveno: 22/2/19
  4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

2 plochy obyčejné monstery - 350 lojových dortíků. Další bude ráno opět ze 2 ploch, koupila jsem na monsteru zlepšení XL, abych stihla před ranním odjezdem ještě sklizeň. Dvou ploch jsem se bála, ale zdá se mně, že to bude v pohodě. [​IMG][​IMG][​IMG]

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Po první sklizni vypadlo 226 dortíků. Kdyby to tak bylo dál, jsem spokojená. To bych měla mít v neděli hotovo.

kaolín11 a evainfo tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, žádný problém hlášen není. Co jsi měla na plochách ? Padá to jen ze stromů, stájí a výroben. Pokud máš nějaké pochybnosti, obrať se na herní podporu (odkaz v mém podpisu).
    Ještě mě napadlo - zrestartovala jsi po 14. hodině hru ?

7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak já jsem z toho jelen zrovna v tom úkolu jsou zvířata co si normálně nepěstuji doufám že něco udělám,ale budu muset nakupovat

zahradnice4, -Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
  8. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Tak to budu zase muset farmu přestavět.... Z polí mi toho moc nevypadá.... A já to dělám tak nerad.... Všechno ostatní do úkolů mít budu ale ty dortíky... to se budu muset snažit....

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  9. Skali

jarda.drak6 - přestavět bys měl, bo lojové dotríky vypadávají ze stromů, stájí a výroben ;)

Y_n_O, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  10. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

No jenže nemám mravenečníky a pandy a tak se ani nedostanu dál....škoda....

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

LmaminkaK: Neboj, bude líp, já jsem kdysi ztroskotala u stavění budov kvůli tomu, že jsem neměla na baha aktivovaný papyrus. Ale červené pandy i mravenečníky koupíš na trhu, to jsou zvířátka z tajemných a na ty nepotřebuješ banány na aktivaci, jen krejcary na kontě... :)

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ze dvou ploch stromů napadlo 260 dortíků.Vodopády mám nějakej pátek zasekaný elixírama,tak snima počítat nemůžu. Vypadá to na pohodovou akci a zítra bude hotovo.Po ranní sklizni stromů tropy uvedu do normálu,případná chybějící padátka dopadaj s chlévů.:)

zejdy66 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Dvě plochy XL monster přinesly o něco méně lojových dortíků než úplně obyčejné monstery, ale zas k nim přibyly dortíky z pár stromků a chlívků, které jsou mezi elixírama u vodopádů a tak celkem 731 padátek. Dost tedy na to, abych vrátila farmu do normálu, tj. na stromy XXL. [​IMG][​IMG]

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Same stromy, jen velkochlivky jsou neco jineho, stejne je to pomaly... ale zase kdyz mam stromy na farme kvuli strepum tak to nevadi, nedavam MJS ale +25% na bahaplody (je neco lepsiho?)... jen dumam co do stribrnych, v tech desitkach moznosti fakt chaos, tezko neco hledat...

radyn.m, Honzulka05 a zejdy66 tohle ocenili.
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Upg. továrny jsou doma, co bude dál je mi jedno, mám stále nasazené stromy, tak to dodělám, bo by mě to zbytečně zbylo

16. 12Orol

12Orol Perspektivní autor

V hale je úloha bez domova. Splnil som prvú časť, mal som dostať 1+2=3 búdky, aby som mohol ísť ďalej. Ale mám len dve.
    Je možné, že som ju niekde "minul"?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  17. Skali

12Orol - ahoj, měl bys mít opravdu 3 budky. Zkus zrestartovat hru (nejlépe zavřít celý prohlížeč) a pak koukni znovu. Pokud bys našel zase jenom dvě budky, budeš se muset obrátit na herní podporu (odkaz najdeš v mém podpisu).

Honzulka05 a 12Orol tohle ocenili.
  18. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Tak farmu mám přestavěnou, jeden a půl plochy stromů a zbytek stájí a výroben, ale akci stejně asi neudělám... Mám živoucí legendu 30-30 a druhou s JC taky, ale ty lojové dortíky stejně moc nepadají. A v druhé akci ty skleníky jsem na tom stejně.... Nikdy jsem s vypadávátky neměl problémy jen v dobách začátečnických, ale teď jsem si holt vytáhl Černého Petra.....No na každého to někdy přijde....

19. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Však se do toho stadia taky dostaneš :), možná rychleji než si myslíš :D. Taky se mi už začnou hromadit, nebo už spíš pomalu hromadí, otevřel jsem poslední důležité místo, a tím s chrámem v podstatě víceméně končím (zbyly věci jako zákazníci, startovací balíčky (čím to, že je nějak už nepotřebuju :D, ale časem je otevřu, tuším za nima bude nižší šlechtěnec jako dárek?) a domácí lenochod + update)
    Takže neboj, i Tvůj čas přijde ;)

Tahle miniakce.., jj, jdu do toho, zkrátka KFC a k tomu navíc motivace upgrade továrny, to můžu, a ta dekorka na konci dává hezký zisk a zabírá místo jen 1x2 :) . Tož chuť na to je, a do stodoly se časem zase nasyslí, jen ta padátka, ta padátka, chjooo :cry:

20. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tohle byla naprosto pohodová akce, vysadily se stromy a dál se člověk nemusel o nic starat, jen 2x denně sklidit. Měla jsem stromy XXL, sice z nich padá míň ale v součtu dvou sklizní je to víc než z jedné sklizně obyč. Dnes ráno dopadaly poslední dortíky, úkol splněn.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.