Nové zvíře na šlechtění - Pes / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Závidím těm,co mají hotovo.Já jsem ještě nezačala.

2. Bibinka

Bibinka Rádoby autor

Čarodějko, dej si více čokolády, aspoň 90 % a bude ti lépe, budeš mít lepší náladu , ale je to tvůj názor na pejska, neberu ti ho, ale je to příjemné pro lidi, kteří mají rádi zvířátka, svět by byl bez nich smutný.

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Bibinka já mám náladu naprosto v pohodě....jen nemám infantilní sklony a nemám ráda zbytečnosti - a toto zbytečnost je a jen bych ráda měla možnost ji vypnout, pokud se ostatní chtějí kochat, neberu jim to

K akci: úkol na šlechtění je od včerejška komplet, stačilo na to necelých 200 SK a 400 psů

Naposledy upraveno: 7/11/15
    tomokoco, rampusak a babako tohle ocenili.
  4. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Došlechtila jsem včera večer. Ale po pravdě řečeno, radost z toho nemám. Spotřebovala jsem hodně SK, odměny nic moc a žádné větší přeskoky se nekonaly. Padala mi genetika a hodně základních psů zpátky. Docela by mě zajímalo, kde RT bere ty informace, že farmáři rádi šlechtí a na tyto akce se těší. Jen z průřezu mými sousedy a přáteli, se kterými komunikuju, můžu říct, že větší polovina tyhle akce ráda nemá. Tak jsem aspoň nějaké čokly prodala a posílila své konto o dva milióny.
    Do trvalého úkolu se pouštět teď nebudu, nechám ho na pozdější dobu, však neuteče.

Ten hafan na ploše pořád chrápe. Maximálně dvakrát zavrtí ocasem a už mu zase padá hlava. Ani vyvenčit nechtěl. :)

5. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Krátkodobý úkol dokončen...
    i bez nákupu superkmiva...
    čemuž jsem ráda, sice teď...
    mlýti musím znovu, nedělám si s tím, ale hlavu...
    turbomlýn na krátkou dobu sem si pořídila...
    nebude to tedy taková dřina...
    dekorky již také trůní v nebíčku

ostatním přeji také zdárné ukončení
    a příjemné farmaření....

6. mickalka01

mickalka01 Pisálek fóra

Krásné sobotní ranko, já jedu úkol pomalu, protože přeskoky se jako vždy nekonají.Naštěstí mám volný víkend, takže dneska to určitě dokončím.Co se týká pejska v rohu, nevadí mi, beru to jako zkratku do družstva.Ale každý jsme jiný a co se líbí mě nemusí se líbit ostatním.Doufám že se mi dneska bude víc dařit a všem kteří mají hotovo gratuluji.

Tak už mám hotovo i bez přeskoků:D

7. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Ahojky - žádné krásné ráno se nekoná,tak jako přeskoky.Je to fakt smutný,při šlechtících akcích to zvířátko,které se šlechtilo,aspoň nějaké přeskočilo (z 1 na 3) Z 80ti domků mám celkem 3x hasky a 12 "losů". Tak jsem měla přes 300 pejsků.... :-(
    ...řekni kde ti pejsci jsou,
    co se s nima mohlo stát...
    ...kde mohou být.

Edit: Tak takhle brzo jsem se šlechtěním na mýtině ještě nesekla....fakt mi je z tohoto BB na:wuerg:

8. xyxao

xyxao Pisálek fóra

Vy se tady rozčilujete nad takovou malicherností,že vám vadí pes na ploše a co mám dělat já,úkol se psy a stonek jsem udělal ještě ten den co byl daný do úkolu už je uložen v hotových,nakoupil jsem SK a nakonec stonek nemám aktivovaný,když mě nejde dodat stádo ovcí ,které někam zmizlo,chyba je nahlášena na prověření,kdyby aspoň RT hejbnul zadkem a oznámil,že to je jejich chyba,ne ticho po pěšině.Kašlu na kupování SK prachy od nás jim nesmrdí,ale když něco zmrší oni tak mají na všechno dost času.

9. myš59

myš59 Vévoda fóra

Hezké ránko, tak nějakým zázrakem jsem úkol dokončila a ještě my zbylo 14 SK;) a pejsek se my líbí celý náš DANČÍ ;),teda synův

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Dobré ráno, akce hotová a můžu s klidním srdíčkem odjet na výlov rybníka ;) vyjimečně i SK zbylo přes 80, tak zítra ještě něco vyšlšchtím krásný víkend přeji všem...

11. waldemar71

waldemar71 Pisálek fóra

Čarodějka007,nechci nějak moc prudit,ale myslím,že jsme trošku infantilní naprosto všichni co tuhle hru hrajeme.Kdo se může rozčilovat nad omalovánkama a jásat radostí nad virtuálním šlechtěncem. Grafika zvířat a vlastně celé farmy pro mě znamená hodně.Klokan je např.docela nepovedený,doufám,že až se začne šlechtit tak s ním TR něco provede.
    Ale příště by zvířátko mělo jít vypnout.Někoho to může iritovat a já to plně chápu.:)Pěknou hru a pořádné přeskoky.....

12. *CZ*

*CZ* Pisálek fóra

Ahoj Farmářky a Farmáři,
    tak jsem se do šlechtění původně pustit nechtěl, kvůli nedostatku SK, ale nakonec mě to nedalo a zkušebně vyšlechtil něco psíků, zdá se, že s baby boom to půjde pěkně. Zajdu si dobít paysefcard a koupím jeden velký balíček se SK a akci dokončím.
    Kdyby chtěl někdo dárek 10 SK, tak mám ještě volné místo pro sousedy, kdo se včas přidá, dostane. :D
    Hezkou hru a hodně úspěchů nejen při šlechtění.:)
    F86, BH 143

13. rampusak

rampusak Veterán fóra

maja.rada kdo to kdy pochopí...kdo to kdy pochopí. Jsem pochopil že tuhle akci asi s mým trhem nedám, kde nic tu nic jen mops za meloun, ti naši by se nosili kdyby tohle tušili....tak fajn hru, je fakt že tak trošku mimoňové jsme tu všichni 8)

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To je lepší diskuze s kozou na ledě xD co věta to protiklad.. já už tu paní farmářku ani jmenovat nebudu mohla by mě odnést na koštěti.
    Vyšlechtěno mám to, co jsem potřeboval.

15. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já začala šlechtit včera večer , za hodinku úkol splněn, vyšlechtěno, stonek aktivován...dnes jsem vyhodila 4 tulidomky a šlechtím jen tak trochu základ od všeho...nerada bych, aby to dopadlo jak s krávama...nikde nico_O..ale mám posledních 30Sk...tak pomalu končím

16. doben

doben Ikona fóra

Tak u mě už taky dokončeno. :)

17. EleanorCaen

EleanorCaen Rádoby autor

Úkol splněn, ani jsem nemusela nakupovat SK, i když jsem ho moc neměla (tímto chci poděkovat sousedce, která naopak nakupovala ve velkém, díky které mi přišlo 10 SK, bez toho bych to nedala). Jakmile dorostou plodiny a uvolní se mi plocha, vytáhnu výrobny, psů mi na to zbylo dost.

18. ALDOUSKOV

ALDOUSKOV Pisálek fóra

Úkol je hotov, a jen tak náhodou se mi urodili pejsci na růžovou boudu. Tak už stojí! :D

19. majojo

majojo Rádoby autor

Já jsem sice taky jojo, ale zas ne takový. Kde prosím najdu, ke kterému názvu se najde i psí obrázek? Dalmatina, Huskyho ba i mopse poznám, ale ti vyšší? Já vím, že v popisu akce je zelený nadopis psi, ale ten na mé prosby nereaguje.

babako tohle ocenil(a).
  20. doben

doben Ikona fóra

majojo tak se jednoduše koukni na trh, i když jsou černobílí, tak je určitě rozeznáš :) Jinak to najdeš na fóru v sekci FAQ hra->Pes: šlechtění psů-> vyšlechtění psi český popis.

babako tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.