Nové zvíře na šlechtění - Pes / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Pejsci jsou moc hezcí i ten na farmě mi nevadí kliknu a jsem hned v družstvu myslím že to je skvělé:D:D:D

2. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

Pitrýsek47 dík,ale koukám,že ve skutečnosti má zahnutej vocas :D.Dnes ráno už to moje zvířátko taky vstalo,spalo asi jen u mě:)

babako, Pitrýsek47 a evainfo tohle ocenili.
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Hjájím masjitele psů: Všimni si, kdo neuklízí: Stařenky s voříškama ano, lidi středního věku ano. Namachrovaní skini s baskervilama ne, majitelé chrtů a audin taky ne, některé děti taky ne, proto je rodiče s pejsky posílají....
    Pejska ve hře vítám, bohužel asi jen nakrátko....

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ja vam nevim: psy jsem chovala skoro 20 let (ted uz mam jen pro radost jednoho Canaanskeho) a bud teda zrovna rotvici hydranty radi nemaji nebo mozna nemame zadne na Vysocine, ale hydrant bych si se psem nespojila nikdy ani ve snu.
    Jinak "listicka" v rozku se mi moooc libi - hlavne ta klasicka poza: "pojd si hrat"! Naprosta parada! ;)

5. Margziam

Margziam Stará škola

chi chi.. já mám toho rezavo-bílýho psa na všech plochách v pravým dolním rohu, ať se vrtnu, kam se vrtnu, všude tam sedí, nebo leží, nebo co všechno možný dělá.. a překáží v ručním klikání... akorát při použití kombajnu nevadí... :)

Naposledy upraveno: 6/11/15
    kopretina.82, babako a evainfo tohle ocenili.
  6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mně ta "liška ryšavá" zaclání u chlévů, takže když panáčkuje či jinak blbne, nevidím, jestli chlívek nepotřebuje uklidit. Tuhle jsem klikal jak IQ tykve 4 x. 3x mne to hodilo do družstva!!!!! Já mám totiž ruční sběr, kombajn jen za kupóny nebo odměnu. Ale celkem jsem si na psa zvykl. Ale protože jsem kočkomil, chci taky pořádného mourka. Ale ne aby zacláněl jako ty šílený popisky, co taky nejdou vypnout. Ty mě tedy čílej daleko víc. To, že sklízím to či ono, vidím!! Obávám se, že nevidomí občané na tuto hru mohou zapomenout, ani hlasová navigace nezprostředkuje ten pojem čerstvě uzrálého pole. Zatím nešlechtím, čekám na BB. Při normálu se moc plýtvá SK. Všem,co snad jsou už hotovi, jako Lacrima, gratuluji. Trepifajksl
    :);):p

7. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Já jsem kočkopes(mám doma psy i kočky) a zrzek mi nevadí.Myslím,že po akci zmizí,tak to s ním vydržme.Konec konců je to farma a ta je i pro pěstění rostlinstva a také tam patří zvířena.Ať si každý vybere svůj podnikatelský záměr.Každý má svou strategii,tak buďme k hafušovi tolerantní.Sklízím také ručně a prostě si dávám u pséka pozor.Hlavně mě hned nekamenujte,že na psa taky nenadávám....;)

8. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Ahoj tady.

Jdu se podělit, jaká jsem "anti šikovná" holka. :p
    Dnes jsem byla na kontrole u paní zvířecí doktorky, protože náš pejsek měl problém s očima. Zastavila jsem se ještě koupit maso a a jablka na štrúdlík a spěchala domů, no jasně honem domů, bude BB.
    Na farmě, co se dalo, to jsem zmáčkla na rychlejší šlechtění, usadila šmajchl kabinety, usadila tam psy ještě s jedním parfémema. Potom jsem si klikla na lištu vlevo a tam zjistila, že BB není. No bodejď, když je od 18 hod. o_O:oops: Nevím kam koukají moje oči.

Hlavně, že náš pes dopadl na veterině dobře. No a psy seberu a potom počkám do 18 hod. abudu šlechtit.
    Je to k zasmání, rozčilování nemá cenu, je to přeci jen hra a na světě je mnohem více důležitých věcí.:)

Přeji pěkné odpoledne a hodně úspěchů v přeskocích.
    Jó a kdo má úkol splněn ... gratulka.

Madulka_cz

9. Ferdo.Mravec

Ferdo.Mravec Zelenáč fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba. Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť, použi u svojho príspevku voľbu upraviť, ďakujem
    Tak si skús osadiť päť plôch malými políčkami, zasej rýchlorastúce plodiny (mrkva, pšenica, šalát, trstina, poprípade seno, či hrozno), daj si jablkotekvicu a potom tu príď znova sa nadchýňať nad krásou toho »pejska«!
    Jednoducho nie všetci sme nadšení tým, čo sa páči tebe! Poniektorý farmaríme iným spôsobom a niektoré akcie bojkotujeme a poniektoré nám naopak chýbajú...

Tak, tak, namiesto pochopenia budú invektívy, čoóóó? Nie každému sa musí páčiť to, čo aj tebe! Mne takisto je táto akcia na dve veci! Keď si dobre spomínam, tak ako prvá namietala »harpana«, ktorá chcela vedieť, ako sa ten čokel dá vypnúť a namiesto rady bola zasypaná čoklom ospevujúcimi príspevkami. Prečo doteraz nezasiahol žiaden moderátor? Prečo sa nevyjadril niekto kompetentný? Ako vidím, viacerým ten trigger animácia prekáža, tak aký je problém dať do nastavení jeden combobox, ktorým sa to vypne?
    Som len zvedavý dokedy bude trvať tento stav!!!...

Naposledy upraveno moderátorem: 6/11/15
  10. rampusak

rampusak Veterán fóra

Přidávám se k těm kterým ten skákající zrzek pije krev. Prosím, ať si dělá kraviny ale při kliknutí na něj nedělá z farmářů trubky co nedovedou trefit do družstva. Jak se říká, enem po včelách je med po ostatním je houno. A kdyby se venčili kočky tak šlapeme do kočičinců stejné jako do psích granulí. Ne pes je prase ale člověk co po něm neuklidí. A to jsem urazil prasata protože jsou to zvířata velmi užitečná a inteligentní. Jinak grafika toho na šlechtění je nevalná, ani se šlechtit nehodlám. Jo kdyby tam dali patník a ne hydrant, ale ta slavná EU nepovoluje kde co, třeba se už dnes na patníky podpisy pro psí slečny nedělají. Jinak šlechtit za 190 nebo jednou tolik je taky pěkná pecka, to bych se na to stejně jako ten pes dámy a páni od RT...bobkoval

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pes nastesti neprekazi, kdyz mam kombajn, ale neverim, ze je to schvalne - to spis proste nedomysleli v RT :)
    Slechteni musi byt rychly, jenze od bilych krav v jedne predchozi akci proste nemam SK tolik kolik bych odhadoval, tak snad bude skakat vic nez obvykle...
    Taky nebudu delat vsechny ukoly, vynecham to co muzu ziskat jinak nebo levneji, takze jdu pro stonek, dekorky do nej a oranzovou vyrobnu... mozna kdyz to vyjde tak i nalepku...

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

No nevím, takovej lenochod byl větší vopruz, motal se vždycky tam, kde jsem potřeboval sklízet!!!:p

13. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Pejsek dole mě vůbec nevadí,je roztomilý a krásně připomíná akci.Naopak by se mi líbilo kdyby se to stalo tradicí a při šlechtění nového zvířátka vždycky hopsalo po ploše.Zase naopak komu to vadí měl by mít možnost vypnutí funkce.

14. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak jsem začal taky šlechtit ;). Mám ale málo SK, takže bez mojí dotace nejspíš úkol komplet nebude, ale uvidím, co půjde :D. První otočka 3x na Husky, tak jen tak dále :).
    Jinak jsem si až dneska ráno vzpomněl na hydrantové továrny, takže večer bude až první sklizeň 6 kousků, ale co - bude to stálý úkol.

15. doben

doben Ikona fóra

Tak já za chvíli sklidím domky. Pokud z nich nebude nic pořádného, tak už dál šlechtit nebudu. SK mám tentokrát málo a kupovat nebudu. Akci určitě celou neudělám, protože je do ní potřeba hrozně moc psů, což by ani nevadilo, ale musel bych koupit SK.

No, tak to je super BB z 4 pugsly mi vypadl 1 spárky. :wuerg:

babako, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  16. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj.
    Mám už 271 psů a musím ještě jednou sklidit.
    To je dobře protože až je sklidím tak je budu moci vyházet.
    Díky Všem za dárky.
    Fofolka

17. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Úkol splněn, šlo to docela rychle. Jinak toto je zatím nejlepší skok:
    Ale podle toho, co jsem četl na chatu, padají i mnohem větší skoky. Všem přeji hodně úspěchů.

18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak ten čokl mi právě vlítnul pod kombajn ..... :cry::cry:

19. JánLalík

JánLalík Pilný autor

no u mna je to bieda :( ale uloha splnená..končím...

20. doben

doben Ikona fóra

00:00 - 2:30 šlechtěnci
    2:30 - 7:30 úkol v družstvu
    7:30 - do koncestáje a výrobny

Celá akce ve zkratce:

Naposledy upraveno: 6/11/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.