Nové zvíře na šlechtění - Husy / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fefu123

fefu123 Pisálek fóra

[nemôžem postaviť obchod s batožinou aj keď mám všetky suroviny, môže niekto poradiť?

2. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Tak jsem projela všechno SK,asi 120 ks + ještě to z úkolu a chybí mi poslední kanaďanka na stonek.Nic neskákalo,nanejvýš objedno,jinak pěkně dle genetiky.Prostě mám smůlu. Počkám si tedy na velký BB a krmivo koupím.Stejně ho kupuji,ale jen jedno.

A pak si jdu zatočit kolem štěstí a ona mi vyskočila,potvůrka jedna.Takže úkol hotový a už se můžu věnovat jen práci-té opravdové a celý víkend a šlechtění pro zábavu.

3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj fefu123,
    a kde se snažíš tu výrobnu získat? Já jsem si ji ve městě v dílně vyrobila bez problémů. Pokud by to stále nešlo, zkus si zrestartovat hru.
    Pokud jsem tě pochopila správně, a chceš ji vyrobit, Jestli ti jen nejde postavit na plochu, tak pamatuj, že barevné chlívky a výrobny se staví na základní.

maribeja tohle ocenil(a).
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

bexopipa8181: nevím na jakém jsi trhu, ale můj "BB trh"( myslím, že i jiné) jsou šedé a neprodává se :) ... pokud jsi to dala na trh za cenu, kterou Tobě trh určuje, tak závidím těm, co to skupovávali :p ... to byla základní cena a bych chtěla vědět, jaký to "balík" jsi mohla utržit. o_O No jinak chci napsat, že všechny úžasné přeskoky jsem měla jen ze základek! a to na (berešku, kanadskou, strážkyni a cestovatelku). Pokud jsem chtěla šlechtit ze šedých, nebo berešek, tak ani jeden přeskok! A to jsem jich měla od každé přes stovku .. šedých mnohem více. Tak je jasné, že je to vážně jen na "nalákání" dále šlechtit a já [​IMG] tam samozřejmě nechala plno SK, že to skočí na zlatou xD .... se nepoučím o_O ... jinak přeji těm, co ještě dodělávali úkol ;)

bexopipa8181: jsem se jen ptala, který trh jsi, to tam už zřejmě začíná naskakovat na ceně a Ty jsi tomu pomohla ... no jako "nový" a "čtvrtý" šlechtěnec ... si netroufám tipnout .. minimálně nad 200 tisíc Kr (možná méně) ... se uvidí :D

Naposledy upraveno: 9/7/15
    silviec a maribeja tohle ocenili.
  5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já bych kupovala, ale ono není co :eek:

Stonek hotový, padlo ke dvoum stovkám superka o_O

6. fefu123

fefu123 Pisálek fóra

chcela som ju vyrobiť v meste v dielni , ale jej výrobu mi vôbec neponúka

7. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj fefu123 - v dílně si musíš najít ikonku husy a objeví se ti toto... aby jsi mohla postavit základní výrobnu musíš zvolit toto anebo toto ...pak už jenom vybereš základní tvar dílny a odklikneš Vybudovat.

Doufám, že tentokrát už budeš úspěšná. Přeji ti fajn hru.

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

felu123 - a máš potřebný level (75.) ?

Husy můžeš chovat od 32. levelu, ale výrobna je od 75. levelu Kuk sem

9. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj skalara - děkuji za doplnění.

Přeji ti fajn hru

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  10. Gazdina66

Gazdina66 Zelenáč fóra

;)Tak "Letecká show" hotová, a můžu zase vesele míchat superkrmivo ... na příští akcičku :D

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  11. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři,tak je dokončeno,úkol splněn,jen to padalo dle genetiky ,jeden přeskok na kanadskou ze základní,ale na to jsem zvyklá za
    léta co to hraji ,že bych mohla obrátit tuli domečky na střechu,anebo je postavit na kuří nohu a stejně vypadne genetika,všem kdo ještě ponocují jako já přeji dobrou noc.

12. fefu123

fefu123 Pisálek fóra

[Ďakujem. nevšimla som si potrebný level

Ria30., evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  13. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Mě chybí šedý husy, koupit se nedají, SK už nemám a tak si výrobnu nepořídím bo mi chybí 1 štítek na zavazadlo:oops:

evainfo tohle ocenil(a).
  14. Viky007

Viky007 Baron fóra

U mě chybí poslední dvě kanadské husy a hotovo, výrobna už vyrobena, jen nevím kam s ní, alespoň kousek nového pole by to chtělo,
    jinak přeskoky dva - ze základu berneška

Lyzarka a evainfo tohle ocenili.
  15. darinamandarina

darinamandarina Rádoby autor

Tie ukoly vyzeraju pomerne dobre,ale odmeny su velmi slabe,este zvazim ci sa do toho dam

maja.rada tohle ocenil(a).
  16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, husy nejsou na trhu,takže stonek nebude:cry::cry::cry:

evainfo tohle ocenil(a).
  17. elbedna

elbedna Znalec fóra

Husy docházej a chybí mi 2 kanadské :cry:
    Nepadnou a nepadnou :(

evainfo tohle ocenil(a).
  18. dadunek

dadunek Aktivní autor

Jupííí. Ve stodole ani jedna husa, ale stonek mám :)

19. spuntka

spuntka Magnát fóra

Taky čekám na jednu kanaďanku a vůbec se jí ke mě nechce :oops:
    Na trhu je šedivo a pusto prázdno.

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

ell1956: štítky můžeš získat i z úkolů z družstva, kde jsou bedny XXL ( mě to z menších nepadalo):( a nasbírala jsem 11 štítků a něco navíc i z akce ;) .. mě to napadalo z akcí /Žije!/Výstavní zahrada/Čerstvý nátěr/, no je fakt, že jsem produkty dokoupila o_O a tak mám zatím 3x obchod se zavazadly a víc nechci. Sním o růžové [​IMG] ještě všem přeji hodně štěstí a zítra trošičku zkusím :D

Naposledy upraveno: 10/7/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.