Nové zvíře na šlechtění - Husy / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Dádulka: Tak to gratuluji ! Za prvé k dokončenému řádku a za druhé k farmě - asi to bude šťastná farmička pro BB !
    :)
    EDIT: abych nebyla mimo téma - ještě jsem si v krátkodobém dokončila 1. a 2. úkol, kvůli hvězdičkám. Hezká akce to byla!

2. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

Super, úloha splnená ... :)

evainfo, skalara.v a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Paráda, husí úkol budu mít za chvíli splněný. Oceňuji malý počet šlechtěnců při dodání a tím snadnější plnění. BB taky prima, pomohl.
    Hotovo, obchod se zavazadly pracuje.

Naposledy upraveno: 9/7/15
  4. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

To su z teho ouplně blbé o_O
    Víkendový BB, před ním jednodenní BB ... já sem snad budu muset začít chodit zase denně, bo se nějak nechytám. Mám co dělat, abych vychovala ty husy a měla co šlechtit. Jo jo, dobře mi tak, nemám to flákat. Kde jsou ty časy, kdy jsem byla připravená na akci dávno předem. Teď všechno zjišťuju za chodu a podle toho to taky vypadá :cry: Když ono je venku tak hezky! Teda ne zrovna dneska ;)

5. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

rychlá akce.
    začala jsem ráno a mám hotovo - oranžová stáj i dílna se hodí.
    na stonek by už bodnul kombajn

maribeja, evainfo a lacrima tohle ocenili.
  6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak tentokrát musím RT pochválit, protože vyskakovátka pro výrobny kufrů naštěstí byla nejen v bednách, ale i přímo za odměnu - z čehož plyne možnost pro všechny zúčastněné, kteří splní všechny 3 postupové úkoly ze 6. úkolu krátkodobé mise, minimálně jedna výrobna kufrů. A to je opravdu posun správným směrem - vzpomeňme si na staré železo či štětce...
    Navíc jednodenní Baby boom mě motivoval k tomu, abych si zašlechtil už před víkendem (včera večer) a ukázalo se, že to byla správná volba - dvakrát za sebou při sklizni 27 tulidomků se základními husami u mě došlo k neuvěřitelnému přeskoku až na 3. nejlepší vyšlechtěnou husu - cestovatelku. Ani jsem tomu nechtěl zprvu věřit. Nakonec ale stačilo protočit šlechtění 5x, abych mohl mít splněnou krátkodobou misi. Celkem jsem na to tedy spotřeboval 5x27x2=270 SK (něco se mi přitom vrátilo ze splněných misí) a tuším že i z úkolů, které jsem si nechával na splnění na nějaké nové zvíře (SK blokované nesplněnými misemi na bedny XL a XXL). Navíc i z beden XL na mě jukl ten správný potřebný materiál, takže už mám 3 výrobny kufrů (z toho jednu oranžovou). Ve světle konstrukce předchozích nových výroben věc přímo nevídaná!
    Všem přeji hodně úspěchů při šlechtění!

7. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak na mé farmě si zařádil nějaký šotek. Včera jsem hlídala vnučku, takže na fórum nebyl čas. A na farmě mi vůbec nenaskočilo upozornění, že je i BB. Přišla jsem na to až dnes dopoledne. Takže jsem to málem prošvihla.
    Vyšlechtila jsem rychle opičáky, které jsem potřebovala do družstva a chystala jsem se nakoupit husí šlechtěnce do krátkého úkolu. A ejhle, na mém trhu není ani brk. Takže jsem začala šlechtit, přestože SK bylo pomálu. Nakonec mi to vyšlo a úkol už mám taky hotový. A padla mi i jedna cestovatelka, největší přeskok, který se mi na farmě kdy podařil.;)

A kupodivu i z beden padaly štítky na zavazadla, takže už mám na ploše jeden obyčejný a jeden oranžový obchod se zavazadly.

8. WeneeWenee

WeneeWenee Rádoby autor

Tak mne cchýba posledná húska Bernikla veľká,asi to nedám,mám len pár Super krmív,ibaže by pri šlachtení preskočil nejaký ten stupeň,inak som v háji...

skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  9. spuntka

spuntka Magnát fóra

Štítky neskáčou, husy jdou podle genetiky :cry: vůbec mě to nebaví.
    Gratulka všem kdo mají hotovo.

skalara.v, evainfo a kaolín11 tohle ocenili.
  10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dopoledne jsem si precetla zpravu od dobre dusicky pistule (timto jeste jednou dekuji) o spusteni BB, se znacnou skepsi postavila na zkousku ctyri domecky a nakonec jsem tedy ukol s necelou stovkou SK dala ;)

Naposledy upraveno: 9/7/15
  11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Úkol splněnej. Jinak musím říct,že z krátkodobého úkolu z beden mně nevypadl ani jeden štítek, k tomu dalších 6 splněných úkolů kde byly odmněny XL bedny, také žádnej štítek! Štítky jsem získal z nasyslených 11 beden XXL z minulý akce + 6 co získali všichni co plněj akční úkol! Tak tragický to tedy nebylo nikdy a vždycky nějaký to nový nářadí z úkolů v družstvu vypadlo!Takže již nebudu schovávat úkoly z bedýnkama na horší časy,protože to nemá vůbec cenu!:p
    3 husy na novou výrobnu se mně také moc nelíbí,jelikož chlívky a výrobny maj krátkej čas "pěstování", tak spoustu času budou nečině ležet ladem!Dal sem na plochu 4 výrobny a 3 chlívky,víc nemá fakt cenu,protože sem pracující a štvali by mně zbytečný prostoje!:sleepy:

12. Rechtarka

Rechtarka Rádoby autor

Pohodová akce, za 3,5hod jsem měla hotovo :) základ je mít zvířata ve stodole a SK, pěkná akce na oddych

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  13. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Tentokrát dávám palec nahoru, akce byla rychlá a tím pádem i zábavná, odměny slušné, sice padlo dost SK , a tím pádem nezbude na BB, ale to byl určitě úmysl od RT, abychom si nějaké na BB koupili, no proč by ne, něco za něco. Myslím, že oproti dřívějšímu vydírání je to docela pokrok.
    Tak přeji těm, co ještě klonují hodně přeskoků

14. Viky007

Viky007 Baron fóra

Tak já jsem promarnila, ač nerada,akci BB tříhodinovou návštěvou kamarádky, nemůžete jít k počítači, co stihnu s BB ,to stihnu

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  15. matlafous123

Ted koukam do kalendare a BB je az do 12.7., pritom na hodinach mam 22 min. do konce!? o_O Tak ja uz nevim, kdo si z koho dela dobry den!

16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

matlafous1213
    Dnes končí a zítra zase začíná v 18 hod

17. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky matlafous123 ,
    to máš tak ... BB , který dnes končí , jak ty píšeš , byl navíc , krátkodobý . Ten, který teprve začne zítra , je ten plánovaný a ten končí
    12.7.

18. matlafous123

Tak to je vec! Koukala jsem jen do kalendare, takze ted mi zustanou do zitra do 18 hod. nesklizene domecky na hlavni louce xD
    HAHAHAHAHAHAHAHAHA, vazene RT, mas bod, i kdyz by sis zaslouzil ban do zitrejsi 18te hodiny! xDxDxD
    Ostatnim diky za vysvetleni ;)

maribeja, evainfo a lacrima tohle ocenili.
  19. bexopipa8181

bexopipa8181 Rádoby autor

Hotovo :) stonek aktivován a ještě jsem plno šlechtěných hus prodala a vydělala balík :)

evainfo tohle ocenil(a).
  20. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

U nás na trhu se ze šlechtěných hus neprodává NIC, takže prodávat tu běločelku či čo to je za 3.500kr. (max cena) se mi zdá celkem málo...
    :music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.