Nové zvíře na šlechtění - Husy / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Všem krásné ráno a gratuluji ke krásným přeskokům. Nevím jak to děláte, ale já i kdybych obrátila tulidomek vzhůru nohama, tak mi to prostě nepomůže ;)

2. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Časovku jsem úspěšně zdolala, mám dva obchody na kufry, z toho jeden oranž, řádek už taky dává bodíky :p
    Šlechtím dál, dokud mám kejhalky a SK.......
    Přeji všem krásný a pohodový den a hodně pěkných přeskoků;)

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkné ráno :) tak večer jsem "vypnula" asi těsně před info :D a moje překvapení dnes ráno, že je BB o_O tak honem jdeme na to, bez stonku po 6-ti minutách xD to je tedy fofr ... a zatím nejlepší přeskoky :p
    [​IMG] a stonek mám hotový .. jupííí xD ... přeji pěkný den a utíkám do práce ...

4. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Nakonec jsem ten akční úkol stihl ještě včera večer :). Stonek není k zahození a ostatní odměny taky fajn. Překvapivě nejvíce potěšily parfémy, které dochází a mám jen 3 vonící stromy :p. Nákupy na trhu jsou drahé, ale co se dá dělat...

Včera se povedl ještě jeden přeskok, který velmi potěšil ;). Jsem zvědavý, jak se bude dařit o víkendu.

5. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahojte! Mně chybí jedna kanadská, a bude hotovo, a za celou dobu mi /to/ přeskočilo jenom 3x a to z obyč na bernešku ! takže co tady ukazujete za obrázky ??!!! To jste si namalovali sami nééé ???xD
    To samé s nářadím - ze schovaných cca 1300ks nářadí byl jen jeden štítek ! Prostě se mi asi daří někde jinde. Ale ještě jsem nepřišla na to kde, hihihi.
    No přeju vám to zlatíčka, všem, to je jasný, ale sobě... aspoň jednou... pro tu radost !
    Ať se daří!

EDIT: tak mi přeskočilo 4x /na bernešku/ ...
    A co se týká stonku - dekorky si zatím nechám na ostrově, s mazlíčkama mi dávají o 500 BBZ víc než na stonku. Ale žádné BZ, to je jasný.

Naposledy upraveno: 9/7/15
  6. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Já bych taky chtěla nějaký ten krásný přeskok mooooc gratuluji

7. hexinna

hexinna Pisálek fóra

právě tam je nemám !!

maribeja tohle ocenil(a).
  8. Radoslav-Vrabel

Radoslav-Vrabel Rádoby autor

Zdravím.Stonka aktivovaná tak zbytok SK nechám na iné zvieratko ak dajú v najbližšiej dobe nejaké nové.Keď že nič nekupujem a padala iba genetika tak končím.Vám ktorí ešte šľachtíte prajem nech vám to padá.

9. hexinna

hexinna Pisálek fóra

tak už jsem na to přišla

V dekoracích je teď možnost vidět dekorace nebo spotřební zboží nebo oboje dohromady

a taky nám v nebi upravili ukazování času i na minuty, hurá

10. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Přeji všem krásné ráno,úkol hotový,ale nevím jak to lidičky při BB děláte s těmi přeskoky ,já bych mohla tuli domky dávat jak chci a pouze genetika ,šlechtím na všech třech možnostech na farmě a jen genetika ,no nic i tak úkol a stonek splněn.

11. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Z nasyslených beden a za výhry se mi povedlo postavit 4 výrobny, už pracují na ploše:). Stonek OK, i nějaký přeskok byl (na to nejsem zvyklá, ó díky), dokonce se mi z pár zbylých SK povedlo došlechtit nejvyšší krávu do úkolu polévka s přáteli (poprvé jsem zkoušela mix 3+1 a povedlo se!). Někdo tu na fóru včera psal, jak to hezky padá - no, zkusila jsem to a štěstí už bylo asi tak unavené, že přisedlo i na mou farmičku. Hezký den a hodně šlechtitelských úspěchů ;)

12. lenka2007

lenka2007 Rádoby autor

Takže u mě klasika, vypadne většinou jeden vyšší šlechtěnec a hejno hus, ať jdou do háje, už mě tyhle šlechtící akce lezou krkem

13. tavos7

tavos7 Expert fóra

A byly snad nějak povoleny? Že jsem si nevšim :) Na poslední Kanadu jsem musel škrábnout pro SK i do úkolů v družstvu. Nakonec se krátkodobý úkol splnit ale podařilo a pár zbytků zůstalo i pro částečné splnění (cca do 4.) toho dlouhodobého - za hvězdičky v Praze dům, žejo. Ostatní možná našlechtím až budu velký, nebo až bude SK.

evainfo, findy22 a tydýtková tohle ocenili.
  14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mám posledních pár superek, tak je prošlechtim:
    Zatím padlo tohle :

15. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak jako vždy samá genetika občas přeskok o jednu pozici,ale dost vzácně,z toho pro mne plyne následující: když je lakomý RT a nedá šanci na vyšší šlechtěnce,tak já budu taky lakomec lakomá a nekoupím si ani jedno superkrmivo.

16. emkop

emkop Perspektivní autor

Tak jsem zkončila se šlechtěním,není SK a kupovat nebudu,přeskoky se nekonaly.Snad půjde časem dodělat i jinak výrobna.Na druhé farmě padaly štítky i při sklizni,na této farmě samozřejmě néééééé.Chybí jeden na udělání výrobny.

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak ako som predpokladal že na začiatku mi zo základu padla cestovateľka a potom už len genetika.Tak moje odhady sú správne a SK nekúpim.Pre jeden taký preskok si nezaslúžia nič.Tak budem čakať kým sa mi SK namelie.Ja mám dosť času si niečo poriadne vyšľachtiť,aspoň ma to nebude hnevať ako keby som ho kúpil za reál menu a padala mi genetika.

maribeja, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  18. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Postupujem v šľachtení - pomaly, chaoticky, bez nejakých preskokov (čo sa týka húsok) :oops:, pretože sa snažím ešte aj o ďalšie ciele s husami nesúvisiace. Ja viem, je to o prioritách, systéme, dôslednosti ... čo z toho, že teóriu by som ovládala, keď ...:p:music:.
    Ale jeden úspech sa predsa len podaril, zo splnenej špeciálnej úlohy "Zázračný výhonok" som konečne získala stajňu netopierov :D. Už mám na sklade výrobňu guána (tiež darček z poslednej akcie) a tí netopierici ma fakt teraz potešili :).

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kolem osmé jsem začala a v poledne bylo hotovo, dokonce skočila ze základu i cestovatelka, což je supr. Teď jdu došlechtit ještě SK co zbylo, aby bylo do stálých úkolů a na BB ani nevím, co budu šlechtit 8)

A postaveny dvě výrobny, tak bylo na co nasadit oranžovou. Výrobny trvají docela krátkou dobu, tak jich ani víc nepotřebuji, to se zvládne i se dvěma ;)

20. Dádulka

Dádulka Zelenáč fóra

Tohle je má první šlechtící akce a mám hotovo:). Spotřeboval jsem asi 160 superkrmiva. Všechny 3 kanadské husy mě vypadly náhodně, tak to dost pomohlo. Mám první kompletní řádek na stonku z akcí. U té rybí akce mě jedna dekorace chybí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.