Nové sochy na ostrově BAHAMARAMA (18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. švestinka

švestinka Velmistr fóra

davidson Ale vždyť nemusíš od nových rostlin kupovat 100ks, koupíš třeba 10 a rozpěstuješ.....kam ten kvalt?

Já mám zlatých banánů 260, po některých to královna zjevně házela víc, ale zpestření Bahamaramy vítám.

2. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Baro - já splním všechny i ty nanic. Hned jak můžu dodám,ať nepřekáží.Je fakt,že někdy se odměnám vysloveně chechtám.Lakomá jsem to jasně.Takže nejdřív syslím a když mám dost dodám.Problém je,že nemám na novinky štěstí,tak mi tam ty bludy překážejí dost dlouho.

Právě jsou takové,co se pletou,protože na ně nemám všechny plodiny a přiznejme si i ty šlechtící,kdy (alespoň já)pracně šlechtím a nic nevšlechtím a na trhu kulový.No a abych nebyla mimo mísu,právě ty baha,které se nováčkům plní pomaleji,bych odložila (něco jako bylo na fantasy) do kolonky rozpracované.A po získání potřebných banánů a otevření dané plodiny si je zas přemyklikovat do otevřených.To by myslím šlo,kolonka by se ještě vešla.

3. davidson00

davidson00 Baron fóra

švestinka, no myslela jsem, že si je koupím v obchodě, tam se prodává po 100 kusech, no na trhu budou možná později, nevím jaká bude začáteční cena na trhu, no tak asi takto

evainfo, -petřík10- a aljanu tohle ocenili.
  4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

davidson00 v obchodě můžeš koupit 1 až 100 kusů denně - znám hráčku, která si rozprodala celou stodolu a pak se bavila tím, že koupila od každé plodiny jeden kus a rozpěstovávala znovu všechno ....prý aby nebyla nuda :D

5. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Ahoj Květa54 a Monča***,
    až zase budete "tunit" ostrov pokladů, tak si zkuste nejdříve najet na Bahamaramu. Obecně platí pravidlo, že dekorace, které lze umístit na Bahamaramu, tak ty na ostrově dávají TBZ. (i když pár výjimek se najde :p).
    Jinak za přidání stromů, plodin a tukana jsem ráda, jen si myslím, že to nemuselo být vše najednou a mohlo se to přidávat postupně. Banánů je dost, ale pořád ještě zvažuji jestli odemknout vše najednou, nebo přece jen si nějakou tu rezervu nechat.

6. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čaro ani já nemám strom vyplňen do mrtě. I když bych mohl. Mám v něm 7120 ks další 1458 v liště a stovky v úkolech.Pořád čekám na zázrak,že RT přidá Runy,či rozšíří stávající.Občas mě čekání přestane bavit a otevřu nějaký chovný balík,ale to mě stále nenutí plnit úkoly bez odměn.

pajdo ,tak jinak. Tvou teorii (o bežné,za běžných podmínek) narušilo samotné RT,neb vložilo do hry prvek (Královnu) dávající zadarmo neuvěřitelné množství ZB a tím pádem počty 397 x 5 prostě přestaly platit. Zřejmě si RT při přípravě nových baha plodin uvědomilo to,cos vypočítal i ty a zareagovalo. A že byla napřed Královna a potom přidané plodiny,mě čím dál více utvrzuje v tom,že to nebyla od RT náhoda.

Naposledy upraveno: 17/4/16
    Trepifajksl, -petřík10- a aljanu tohle ocenili.
  7. .nikola90.

.nikola90. Zelenáč fóra

Ahoj,zajímalo by mně,jak může Květa54 získat 2xtýdně 1ZB z dekorky,když je tam doba růstu celý týden?

8. if67

if67 Perspektivní autor

no hurá,konečně mám kam dát banány,super akce,těším se na zítra..:D

evainfo a -petřík10- tohle ocenili.
  9. čarodějka007

Baroland jenže mě jde nevyplněný strom na nervy a stejně tak ta fronta úkolů v družstvu - je to tam jak fronta na banány před Sametem, 26 rozdělaných úkolů (teda 25 + nenačaté Flotto) a to se mi tam ještě na chvíli objeví Alchymista

-petřík10- a aljanu tohle ocenili.
  10. Monča***

Monča*** Komisař fóra

xxsoptikxx- jenže dekorky co dávají jen BZ jdou na ostrov pokladů taky umístit a není jich jen pár,to mi věř.Bohužel v liště se nedozvíš,jestli taky dávají i BBz. Takže posadit na ostrov ty o kterých nevím,či nejsem si jistá a pak zbourat.A ty starší si fakt nepamatuju a mám jich dost.O některých ani nevím,kde jsem je vzala,protože dekorky řeším jednou za čas na obnovení ostrova a získání více TBZ a pak do stonku,ale tam je dám hned po akci.

Na tukana si musím počkat až do úterý,neb zítra jsem celý den pracovně vytížená a večer v 22.00 už budu i vyřízená.Ale on mi neuletí :D

11. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čaro,tak to já se rozčiluju jen do výše platu a jelikož mě nikdo neplatí,sem klidnej ať je tam úkolů kolik chce.xD

moni -postup na baha byl pro mě prioritou,proto jsem dával na Ostrov dekorky průběžně čím vyšší jsem získal. Když byla v úkole s menším BBZ zůstala v liště.
    Po každém úkolu tak máš přehled,zda půjde na ostrov,či né.Samozřejmě pokud nebyli do větve.

EDIT ...no jo,já zapoměl,že mluvím s mudřenkou.:sleepy: být klidná a být na nervy je u ní rozdíl
    ;)xD

12. čarodějka007

Baroland já jsem taky klidná, jen si prostě hraju jinak než ty...mám na farmě jiný provoz a i jiné priority :music:

EDIT: mudřenka má ráda řád a pořádek a to i ve hře a nerada nedodělané úkoly - a ten chaos s loukou plnou barevných nemovitostí a mezi tím halabala stromy, tak to teda ne :p

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Barolande, tak jinak. Kde seženou ZB nový hráči, pokud už nebudou odměnou v sezónních akcích a nebude jiný stálý zdroj ZB a počet pro aktivaci přesáhne počet ZB získaných postupem v levelech? Přestaň už Královnu brát jako regulérní zdroj ZB, ale ven ji jen jako turbo pro urychlení možnosti aktivace.

14. silviec

silviec Mistr fóra

Diky kralovne bude zítra u me na farme den otevrenych dveri, spis soch. Tesim se na úkol, konecne nebudu mit v druzstvu pusto, jen jeden úkol se mi zda nejak moooc malo.Snad se vynori i další , jinak novinky postradaji smysl.Jednou tomu tak jiz bylo. Naraz nam toho nahazeli vic, at od nas mají na nejakou dobu pokoj))).
    No novacci by opravdu měli mit nejakou pomoc, at neztrati elan. Vymente jim banány za hvezdicky v ukolech.Kdyby nebyla kralovna, tak nevim , kdo by si mohl otevřít vse, 10 mega do dalšího lvl se jiz zdolava hur.

15. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Monči***, špatně jsem se vyjádřila - měla jsem na mysli Bahamarama plantáž (popřípadě prales - tam to nemám odzkoušeno). Pokud se dají umístit na plantáži (nejsou přeškrtnuté), tak po umístění na ostrov dávají TBZ. Ty co jsou na plantáži přeškrtnuté, tak se dají umístit na ostrov, ale dávají tam jen BZ (popřípadě krejcary).

16. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

.nikola90.

tak vidíš, měla jsem zato, že po 72 hodinách, spletla jsem si to s jinou, je jich tolik! :)

-petřík10- tohle ocenil(a).
  17. .nikola90.

.nikola90. Zelenáč fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*
    Už jsem si říkala,že by mi nějaká vychytávka utekla :))

Naposledy upraveno moderátorem: 17/4/16
    -petřík10- a Květa54 tohle ocenili.
  18. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ano, každý si hraje jak chce a každý má svoje cíle. Já jsem nyní naházel do stromu (do zbytečných run) hvězdičky, abych alespoň na jeden den měl splněno jak na stromě tak v chrámu. Jinak obdivuji Pajdu, že se jako modík pustil do takové diskuze (nebo spíše, že vypustil takovou informaci). Informace je samozřejmě pravdivá, ale jsou různé možnosti interpretace. Jinak já osobně si myslím, že přijdou další zvířata, možná i nějaké to šlechtění a pokud to bude pravda (celé to je moje spekulace) tak budou třeba další ZB. Osobně si budu nechávat rezervu 50 ZB. Jinak postup mezi 300-310 levelem je u mne cca 10-11 dní na 1 level.

Trepifajksl, evainfo a -petřík10- tohle ocenili.
  19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Bropyk: nevím co je na tom obdivuhodného. Dojít k těmto číslům může kdokoliv, kdo na chvilku použije kalkulačku a zamyslí se nad hrou.

-petřík10- tohle ocenil(a).
  20. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Hmm, tak nevím... když jsem začínal v roce 2010 hrát ještě starou Farmu, tak bylo všechno tak, jak popisuje Casey27 - mombín byl na úrovni zázraku, ale pak jsem účet předal přítelkyni a přestal jsem hrát. V roce 2013 mě Farmamánie chytla znovu a zjistil jsem, co všechno se změnilo. Koukal jsem na to jak žaba z kyšky, ale říkal jsem si, že to dám... dodělal jsem kustovnici poměrně nedávno. Na Královně karnevalu jsem se zahojit a znovu nálož stromů a rostlin, ale nevadí, promyslel jsem to a ono to půjde... jako vždycky.xD
    Pajdo361, Barolande.... noví hráči musí ZB získat ze systému, jinak to nejde, takže 5 ZB za level jako základ ( o zvýšení se do budoucna asi neuvažuje,že?), další z úkolů v družstvu, jsou tam takové a dá se to udělat. A teď je otázka, zda ZB budou součástí úkolů v Družstvu tak, jako pro klasickou farmu byly hvězdičky pro Strom ( pamatuji, že na Stromě byla ikona, která jednorázově přidala floreny, co kdyby se objevila další, která by přidala ZB?), pokud ano, pak je to další systémový zdroj. No a pak příjdou sezonní úkoly a v nich by měly být ZB taky..... a já bych je dal i do řádků na stonku ( jak jsem psal jinde, stačil by 1ZB na týden). No a kdyby byly dvě akce typu Královny karnevalu za rok, tak by mělo být ZB dostatečně.;)
    Ale jak jsem psal výše - chtělo by to srovnat počet pěstebních ploch na BAHA a klasické farmě a přidat úkoly do Družstva, aby se nepěstovalo jen do stodoly a na krmivo pro zvířata, ale dodávalo do akcí.:D:D
    No a pak se nechápe překvapit, co příjde dál..... ale víme, jak je to u RT, někdy je to překvapení příjemné a jindy zase méně, asi jako v normálním životě.;)xDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.