Nové sochy na ostrově BAHAMARAMA (18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kulička

kulička Rádoby autor

Dobrý večer.
    V 5. úkolu je rostlina Habanero. Ta se ale nedá otevřít, protože je před ní čajot, který však bude třeba až v 6. úkolu. Toto nastavení je úmyslné anebo došlo k omylu? A pokud ano, opraví se to anebo to už takto zůstane. Děkuji. :)

aljanu tohle ocenil(a).
  2. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

mluvíš mi z duše já mám splněné,krom 6 úkolu,chybí mi banány na poslední květ plumerie a ostatní úkoly krom šlechtění splněno včetně úkolů z děsivky
    šlechtění mi moc nepřeje,žádné přeskoky ale,8 mám všechny sem tam i9 a 10

nanyblacks a aljanu tohle ocenili.
  3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Florenovník taky nemám a rozhodně si nemyslím, že by jeden floren za den někoho kdovíjak vytrhl.
    Obrstáje nějaké mám, ale na plochu je téměř nedávám, bo mají ukrutně dlouhou dobu zrání a potřebuju točit většinou jiné věci. A s výrobnama (mývalí masky, třpytivý prášek, textilka apod) to mám stejně. Ze začátku jsem z nich byla nadšená, dneska už je na plochu vůbec nedávám. Taky na co. Radši sem tam nějaký produkt koupím na trhu, abych ve stodole něco málo měla, kdyby náhodou to někde v nějaké akci chtěli..
    Otevřené mém v chrámu téměř všechno. Ale stejně pěstim většinou jen žrádlo pro tukany. Na nový úkol jsem ještě ani nesáhla. Je trvalý, nebo se mýlím? o_O
    Tak nebrečte, co všechno nemáte, nazujte holinky, popadněte vidle a šup na pole. Ukažte, co ve vás je a jak se s tím dokážete poprat ;)

Naposledy upraveno: 27/4/16
  4. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

tak jsem si dal tu praci a ze to byla drina a zjistil, ze potrebuju k odemceni vsech soch jenom 297 bananu. tak to bych mohl do pristiho jara stihnout ;)

5. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

taky jsem nikdy nechapala tu fascinaci florenovnikem - uspora cca 120Kc za rok, pritom by se do toho muselo silene Fl vrazit... (zvlaste pri mem "stesti")...

na Baha jsem aktivovala zatim tukany, vsechny stromy (i kdyz ze stovky tajemnicek nevypadl ani jeden) a postupne plodiny. nechavam si stale rezervu 200 ZB a pomalu pestuju do ukolu. Nevadi, ze se zacina necim jinym, on se i ten papyrus a meloun bude hodit :¤)

terkacheerka, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  6. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Ač jsem poměrně skalní hráč, pamětník, taky nemám dost banánů na otevření potřebného - trčím před lekníny, ale kdy se k nim dohrabu? Do dalšího levlu mi na Baha chybí 6.035.320 TBZ - a to bude pouze 5 zlatých banánů, kde je ještě můj leknín..... fňuk.

Janina0971, terkacheerka a maminka78 tohle ocenili.
  7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, měnit se nic už nebude, zůstane to tak, jak to je. Zda to je úmysl, netušíme. Ale ať už je to úmysl nebo ne, technicky už to změnit ani nelze.

Zdravím Skalara.v ano, úkol je trvalý a neuteče.

danda

8. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Ahoj, dneska jsem objevila na Baharamě nová zvířata, to je novinka nebo to bude dočasně do nějaké akce? Děkuji.

terkacheerka tohle ocenil(a).
  9. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

To je novinka a od zítra budou v tajemných výbězích, které si za floreny budeš moci zakoupit

10. malá.kočička

malá.kočička Pisálek fóra

Přeskočila jsem pár soch abych se dostala k leknínům a mohla začít plnit úkol.

Výrok pesimisty : Ach jo přeskočila jsem tolik soch a pořád mi chybí tak moc. To snad bude trvat roky než se k těm leknínům dostanu a pak zas budu potřebovat další sochy do úkolů.

Výrok realisty: Nyní mám do dalšího levelu nahrát 4 576 694. Potřebuji tedy ještě 5 levelů abych měla na lekníny banány.
    Tzn. 22 883 470 bodů což je jen odhadem, protože body se zvyšují. Nebude to hned, ale blížím se.

Výrok optimisty: Huráá už jen pět levelů a budu pěstovat lekníny a plnit první úkol.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.