Nové parní kolo (27.2.2026)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

A zase novinka k horšímu, bonusy osekané tak proč točit a být ve hře

lenak67 tohle ocenil(a).
  2. babako

babako Expert fóra

Vážení farmáři,
    Za mě v pohodě,kvituji protočení více lístků najednou,a parní kolo..? ;)
    Uvidíme,nakonec co nezměním,neřeším,třeba to bude procházka růžovkou.. Vše je zalité sluncem..:inlove:

Přeji všem pouze skvělé odměny a hlavně nekonečnou pohodičku..;)

3. polacka

polacka Baron fóra

120 FL je doma. Velká radost.

4. sophiastanka

sophiastanka Rádoby autor

ahoj nedal by parni listok kupit za floreny.dakujem

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

sophiastanka - ahoj, Parní losy lze získat jako odměny v akcích a v malé míře i jako odměnu na Párty kole štěstí. Jak to bude dál, prozatím nevíme. Záleží na realizačním týmu ;)

6. Beruška66

Beruška66 Zelenáč fóra

přehled výher na kole štěstí, to co jsme získali tam zmizel, nebo kde se to dozvím?

lenak67 tohle ocenil(a).
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Beruška66
    Historie se zobrazuje po kliknutí na toto tlačítko:

Vyskakovací okno s odměnami se zobrazuje, pokud použiješ více lístků a přeskočíš animaci.

8. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Tak moje první výhra byla neonová žárovkaxD

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Druhé zatočení za nové lupeny 60 florenů, dobrá práce :).

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak na farmě, kde není otevřená bahama, nechodí lístky na parní kolo ;) a přitom je už v 91 lvl

maribeja tohle ocenil(a).
  11. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evoku57 level 91 a stále nemáš otevřenou baha? o_O Bude to opraveno v průběhu dnešního dne. ;)

maribeja, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  12. evoku57

Dob, to je vedlejší farma a nemám na bahamu hvězdičky, až budou, tak otevřu jinak díky moc :p

13. Ještěrka

Ještěrka Pisálek fóra

Na 100 otočení se ani neukázal bonus 100%. Zase jen podvod na hráče.

lenak67 a rosnička007 tohle ocenili.
  14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ještěrka: Proč myslíš podvod? A proč zase? Silné slovo. Přečti si příspěvek viz pezt třeba. Já jsem včera vytočil 2x 100% na 6 hodin.
    Když je nová dekorace, bonusy jsou na kole v omezeném množství, to je známá věc.
    Edit: rosnička007: Pravdu? Když myslíš, já jsem jiného názoru. Kvák, ať si nevykřičíš hlas, tady se to nesmí (vykřičníky).

Naposledy upraveno: 27/2/26
    lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  15. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Včera jsem zkusila poprvé zatočit hnědý lístek. Na jedno zatočení 3 lístky!!!!!! A zisk nějaká dekorka s dost malým ziskem ...Co se týká pikolek,tak po nich taky nejdu.Nedávají už nic užitečného. Dřív přeci občas.Za mě je to zbytečné schraňovat další druh lístků na zatočení .;)

Ještěrka má pravdu!!!!

Naposledy upraveno moderátorem: 27/2/26
    -Jara05- tohle ocenil(a).
  16. 13Kauket78

13Kauket78 Zelenáč fóra

Za mně pouze změna k horšímu. Zmizelo navýšení 100% a 200%, ale jedle XXL stále zůstává. Jupí

modro.ocko22, rosnička007 a -Jara05- tohle ocenili.
  17. evoku57

kauket jelikož je nový bonus na kole štěstí, tak bonusy 100 a 200% jsou omezené, píše se to tu všude
    Tak jsem na vedl. farmách zkusila zatočit skoro všechny varianty:) a nejvíc se vyplatí bedna s 2 pikolkama a zuzinou
    několikrát se mi to podařilo a na ostatních budu čekat, až se změní varianta

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

A máme po ptákách!
    Se mi hned včera zdálo,že parní lístky padaj na párty kole nějak moc!:wuerg:
    Hlavně že deaktivace byla docela rychlá! Sem zvědavej,jak rychle bude opraven přehled odeslaných dárků!
    [​IMG] :cry:

19. evoku57

Kaolíne, o co vlastně šlo_ Já to z toho románu od RT nepochopila, bylo asi špatně něco za PL ;) ale netuším co, to že padaly lístky na parní kolo z PL, ale asi ještě něco, jestli nová dekorace či co?

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  20. Pája100

Pája100 Pisálek fóra

A prosím , kde zmizely 100% a 200% bonusy? vytočila jsem 250 párty lístků a padl 1 ks. A ani jeden +1. Takže tu akci můžou dát na celý měsíc. Při sbírání po 4 semínka, chození do práce (omezená sklizeň) to absolutně nemohu udělat.