Nové městské projekty! (4.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/12/25 v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj farmáři a farmářky

Město se může pyšnit zbrusu novou funkcí! Nech všeho, navštiv Kubíkovu sochu a vrhni se do zábavných denních projektů a výzev a těš se z farmtastických odměn!

Zavedení do hry: 4.12.2025 ve 14:00 hod.
    Dostupné od levelu: 1
    Tak hurá na očištění Kubíkovy sochy!

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já moc nesázím, tedy ani nesklízím, ať rostliny nebo zvířata, tak to pro mne nebude :sleepy: uvidíme

3. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Já se moc těším, vypadá to dobře, plnění úkolů obecně mě baví, takže určitě i toto. :)
    Snad to nebude moc náročné když je to stálá "akce", abych mohla mít radost z toho, že většinu splním.

4. stěby

stěby Hvězda fóra

Cíleně to vyhledávat nebudu, ale pokud jsem to pochopil správně, dostanu cenu automaticky, když sklidím, zaseju, nakoupím apod. Takže takový samospád :D. Neber, když dávají ;)!

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také asi vynechám,protože zvěřinu chovám jenom při akcích,nebo nárazově .
    Bednu s bonusy ,oželím.

6. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Asi se taky nepřetrhnu, uvidím, jak to bude vypadat, zatím to neřeším :p

7. tykadlo

tykadlo Stará škola

Ahoj. Uvidím až to bude v akci, jestli se to vůbec vyplatí. Získat týdenní dárek se mi asi nepodaří, protože budu nabeton zapomínat každý den plnit úkol :wuerg:

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Ještě malý dotaz na okraj.
    Bedna s Bonusy je garantovaná odměna jednou za 7 týdnů,nebo odměna je náhodná neustále a teoreticky ji nemusím získat nikdy ?!?
    Já jen,jestli mám vůbec o tom přemejšlet!:wuerg:
    Sklízet občas červenej kurník na farmě a papouška Clasic ++ na bahamce,bych snad ještě překousl!8)
    Floreny do toho cpát samozřejmě nebudu.To by jaksi asi moc výhodný nebylo ?!?o_O
    Tohle mně tedy docela zaujalo! Málem se upad!
    Dosáhnout LV 300,abych získal odměnu 100x LV KR!!!! Toho se snad nikdy nedožiju!:cry: A ještě hóódně moc dlouho tam nikdo nebude!

Naposledy upraveno: 3/12/25 v(e) 10:56 AM
  9. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 Bedna s bonusy není garantovaná. Týdenní odměny jsou vybírány náhodně. Jediné omezení je, že stejná odměna nemůže být vybrána dvakrát za sebou.

10. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

A to já zase doufám, že se toho dožiju a těch 30.000 Kr si náramě užiju, to se rozšoupnu, juj to budou nákupy :pxDxD

Jinak tedy ty týdenní náhodné odměny jsou užitečné všechny, jen je otázkou, co za to, že... to se ještě uvidí, jestli se to vůbec vyplatí ;)

Naposledy upraveno: 3/12/25 v(e) 11:15 AM
  11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já počítám, že budu nejspíš sázet a sklízet řeřichu a ze zvířat také slepici a papouška :), to bych snad přežila, ale co koupím na 1 Fl to teda netuším

12. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Mě v odměnách chybí nálepka.
    Bylo by fajn za každý spllněný týden získat nálepku jako připomenutí.

Už to tady kdysi bylo: existoval herbář, a za splnění nálepka byla. Mám jich několik.

Za 1 floren - jde třeba urychlit tajemnou sazeničku, jestli se ovšem tohle bude počítat jako utracený floren. Nebo okamžitě dokončit mletí ve mlýně.

13. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Nevím jestli to dobře chápu, ale když tam je nakrm výběhy 2 to znamená třeba, že dám 2 slepice nakrmím je a zruším.

modro.ocko22, -Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.
  14. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Počkám, až si to celé sedne. Není nic co by mne nutilo to okamžitě řešit :music:

15. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Náhodnou týdenní odměnu uvidíš hned první den, takže zjistíš hnedle, jestli je tam pro ten týden bedna s bonusy a má cenu to plnit (viz obr. kde jsou zrovna pro ten týden Fl) ;)

Edit:
    evoku57
    Můžeš třeba Vzdušné pozdravy nebo Zuzino superhnojivo....

16. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak při mé skleróze, nesplním úkoly - pokud tam třeba bude utrať fa mince či floren. Za FA kupuji jednou za měsíc vrtulky, ponožky a když jich je dost, tak i zelené kapky. Takže to nevidím nijak růžově s týdenní odměnou, ať už je jakákoliv. Nu což, hyn sa hukáže, zač je v Pardubicích a jinde perník.

17. Štika

Štika Velmistr fóra

Krásné odpoledne
    Tyhle úkoly asi půjdou mimo mě, už Severská sága mi dává zabrat, ke sklizni nevstávám a sklízím když si vzpomenu a každý den řešit něco jiného to bude asi drhnout . A náhodné odměny? Asi to nechám jako kutilka70 nějak to vyřeším až to vypukne.
    Kubíková socha nic moc.;)

Nedělám úkoly a jen na mě vyskočí tabulka, že jsem něco splnila ,tak se to vyřešilo samo od sebe což se mi líbí.:)

Naposledy upraveno: 5/12/25 v(e) 6:02 AM
  18. kocieva

kocieva Veterán fóra

Socha se mi také nelíbí a další starost něco denně sledovat, néé!

Když jednou za týden vysypu bedýnky, mám těchto odměn v řádu desítek ne-li stovek.
    A každodenní odměny u Kubíka zůstanou?

19. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

kocieva
    Evičko, myslím, že zůstanou ;) Tohle je něco nového a podle toho jak se to tváří, tak bych řekla, že je to spíš koncipováno pro hráče hrající kratší dobu, kteří neměli moc příležitostí získat všechny ty řádky s bednami, jako my matadoři ;)
    Jinak mě mrzí, že přijdeme o tu mrkající sochu vepříka, vypadá lépe než ta nová :p:D

20. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte,

.macca., po splnení úlohy vyskočí infookno, potom môžeš sliepky kľudne "zrušiť".

kocieva, denné odmeny u Kubíka zostanú.

Plnením úloh bude socha meniť vzhľad.