Nové BAHAMARAMA úkoly (16.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Do úkolů mám sice vše, ale když vidím ty počty, nějak se mi do toho nechce. Ještě bych oželela rostliny, ty se dopěstují rychle, ale zvířátka po stovkách, to se ve mě skrblík hodně kroutí.

Honzulka05, tykadlo a Apachie1 tohle ocenili.
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, nejsi příbuzný s místním netopýrem? Tam je to taky o stromech... xD

Já tak nějak nikdy nepočítám, kolik čeho mám mít. Zvířat a produktů mám limit 200, rostlin 10 tisíc a více, když se daří, u ovoci 2 tácy... a zatím to dycinky stačilo :) Tak možná někdy příště se k plnění dostanu xD

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

:D možná, dnes nikdy nevíš, získal jsem muďoul i mahagon ,-) ostatní počká.

Edit: já neměl, anakondy mě taky nelákají, perličku mám.

Naposledy upraveno: 16/5/19
    Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Njn, ale tady nemám proč plnit... muďoul aji mahagonovník mám, perličku taky, růžové anakondy několikrát, a pečlivě schované v liště, protože to je hrůza, co grafik převedl na naše monitory... Tak počká všechno :)

5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Pitrýsku,já jsem Muďoul dostal před dvěma dny společně s odtajňováním dalších sazenic,padla mi i čtvrtá pouštní růže

kiki2305 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Úkoly téměř splněny, chybí už jen ze zvířat pár delfínic, ze stromů trochu monstery a z produktů keramika a maličko tiky ;)

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD tak si hezky sypu do úkolů a ejhle zrada - chybí velbloudi a sloni, nedošlo mi, že mi je užírá výroba produktů ve velkovýrobnách ... takže nahodit chovy a zaplnit stodolu :wuerg:

Y_n_O, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.