Nové úkoly: Tenkrát před léty (10.1. - 14.1.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/1/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo;)

Trepifajksl, zahradnice4 a Apachie1 tohle ocenili.
  2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Jinak název akce mi připomíná jistý román.
    Ale tam byl hlavním hrdinou Giacomo Girolamo Casanova.
    Taky se to odehrávalo většinou v zahradním altánku, no odměny byly na vyšší úrovni.
    Kdyby to bylo jisté a mělo to nějaké souvislosti určitě bych akci dělal.

Přeji všem prima vstávání a šťastný krok do nového týdne...

3. 55mil

55mil Pisálek fóra

Budou mi chybět dvoje brýle. Asi o 2 hodiny.

evainfo a waldemar71 tohle ocenili.
  4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak tohle je akce, kde se vůbec nesnažím točit kolem štěstí a ani nepoužívám Jacka. Pěstuje se jenom pár plodin a tak se mně zdá škoda tato vylepšovadla používat. To si schovávám na akce, kde se pěstuje na víc plochách a hodně plodin, protože tam je to potom znát. A jedna plocha se dá sklidit v pohodě i na cestách.

Tady mě štvalo nejvíc to sklízení Jůlinčiny stodoly kvůli nostalgickým brýlím. Ale ještě jedno odkliknutí kolem poledne a budu mít všechny i na úkol, který začíná dnes. Pohlednice už teď jsou v přebytku a totemů snad vypadne hodně po začátku akce. Saguaro jsem dala jen na dvě plochy, vodopády jsem nechala v původním stavu a i jsem je při ranním obhospodařování farmy sklidila. Pak dám něco kratšího do večera a snad to dopadá a bude snad hotovo. Nebo alespoň si to tak maluju, třeba se dokončení přesune na ráno. [​IMG][​IMG][​IMG]

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já točím a nic, žádný bonus. I ty trpajzlíky jsem musel popostrčit SH jinak by poslední závěs nebyl. Bedýnku s nářadím nechám systému ,-)).
    No jo no, nejsem stavitel, stromy tam jsou, šetřím si kupóny (mám jen 2) na větší akci a přemísťovat ručně věci a zase je skládat, to ne.
    SH bude, Zuzi bude .... je to jen hra.

6. raddre

raddre Baron fóra

v zápalu sklizně, jsem poklidila celou baha, tak to na padátka pro dnešní den vůbec nevidím, zvěřinu jsem rychla nakrmila ještě SK, abych ji mohle ještě dnes poklidit, naštěstí ho mám dostatek, tak po sklizni ji znovu nakrmím SK, stromům jsem navlékla ponožky a budu chvíli točit pokrácenou papriku, z které to padá celkem slušně, na noc si dám čajot a ráno snad padátka dosbírám, saquaře se u mně přestalo dařit a padátky mně neobdarovává

Naposledy upraveno: 13/1/20
    evainfo, radyn.m a GordonSargent tohle ocenili.
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vcera jsem si napsal ze mam po stromech dat pole, ale pak jsem nevedel proc a tak tam neni nejdelsi kytka ale zato jsem sundal vsechny stromy tak snad to napada na prvni sklizen aspon pulka... tohle prehazovani je fakt otravny, hlavne teda to ze nemuzu dat XXL strom rovnou, at si to zaklad bere automaticky, jasne jen kdyz existuje...
    Prvni ukol jsem mohl udelat cely, Julinka uz slape pekne a rano vzdycky s bonusama obrovsky zkracena jako vsechny dekorky... akorat stale dumam, zda ten posledni upgrade mam dat... fakt lepsi vicekrat s mensi efektivitou, nemam tak synchronizovany sklizne ale prubezne pres den davam mensi otocky, v tomhle levelu co jsem uz BZ nehrajou roli...

8. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Mám hotovo, poslední upg nedělám.

9. kája53

kája53 Expert fóra

Hotovo komplet. Farmaření zdar!

evainfo a dasa1143 tohle ocenili.
  10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

167 totemů. No nic moc, ale až teď jsem zjistila, že jsem si v noci nechala v pralese a u vodopádů kaktus; kdyby tam byl čajot jako na plantáži (98 totemů), mohlo to být lepší. Teď mi nezbývá nic jiného, než doufat, že se mi přes noc v práci podaří ulovit wifi, jinak su v zádeli jak Baťa s dřevákama... Ale to pude, dycky to šlo, přinejhorším sklidím až ráno doma a ono to pak nějak dopadne ;)

EDIT: teda ne že bych ten poslední závěs použila, výhodnější je pro mne těch 50% víckrát za den, ale získat ho nutně potřebuju, protože prostě chci dokončit celý úkol 8)
    Škoda, že brýle nejdou poslat, už teď mám jedny navíc...

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nazdar-slušnost je odpovědět-;)
    pro kája53

kája53 a Y_n_O tohle ocenili.
  12. CalamityJane0708

CalamityJane0708 Pisálek fóra

tak sklizená celá baha (stromy na jedné ploše a na druhé ti staří trpaslíci - pro mě to byla rostlina s nejvíce BZ) a mám nějakých 70 totemů, tak nevím nevím...:-D mohli alespoň od včerejška pustit jejich posílání, bylo by jich alespoň o 20 více... :-D

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také hotovo.Akorát teda nevím,zda jsem udělal dobře,že sem dekoraci "vylepšil" naplno!?!o_O Většinou sklízím 1x denně,ale v budoucnu by mě to třeba mohlo mrzet!:eek:

14. kája53

kája53 Expert fóra

dasa1143 - Skautka? Jen doufám, že tady moc slušňáků není, to bych na fóru povýšil.

Jinak - celá baha byla oseta saguarem a vyšlo to skoro přesně, zbyli čtyři trpajzlíci. Farmaření zdar!

dasa1143 a evainfo tohle ocenili.
  15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pro jistotu si poslední upgrade ponechám ve stodole, co kdyby přece jen časem změnili aktivaci, těch 24 hodin... ale jak se znám, časem zapomenu, podívám co se to válí ve stodole a nebudu se stačit divit. :)

16. Y_n_O

kája53: Nazdar :)
    Bývalá Sokolka... skauti za mého mládí byli nahrazeni jinou organizací, a i když sokol už nebyl Sokol ale nějaká tělovýchovná organizace s bůhvíjakým názvem, starší lidi, naši "učitelé," tam byli normální a pokračovalo se v tradicích... :inlove:

Gordonko, taky tu poslední záclonu nechám viset ve skladě. Teď, když jsem ty záclony pro Julču hledala, našla jsem čtyři další dekorace s vylepšením, které jsem nikam neumístila. Už jsou na ostrově a slouží... :)

17. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    akce nevhodná pro ty co pracují na raní směny.A ty časy začátek a konec akce se mohli posunout aspon na 15 hodinu.Ale to je už ohraná písnička a těm co vymýšlejí akce je jim to jedno.
    :wuerg::).

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

moje řeč poslední upgrade asi nestihnu teda pokud nenajdu nějakou volnou fifinku

naruto2002, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  19. Y_n_O

tepui, u nás je to ve dvě odpoledne, ale projeď si časová pásma, v kolik to začíná různě v Rusku, v Americe, v Austrálii a tak xD My evropani jsme na tom ještě dobře ;)

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

kája53 ne,;) jenom jsem byla vychovaná vždycky odpovědět na pozdrav:p
    Totemy mi nějak nepadají a starých pohlednic je taky málo.:(

Y_n_O tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.