Nové úkoly: Tajný recept (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

Před sedmou odejdu z domu a vracím se po deváté večer. A celý den nemám přístup ke hře. Takže opět nic. Přeji ostatním dobrou hru. Já musím počkat na něco, co se hraje přes víkend nebo prostě časově dostupně ...

evainfo a burds tohle ocenili.
  2. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Skali-děkuji,jsem asi "zhulená" víc,než si myslím,a to jsem ty kytky kontrolovala:D.Už ji na nic nepěstuji..jsem trdlo,ahoj.

Skali tohle ocenil(a).
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zabeva - nejlépe na pidipolích s MJS :) (na plantáži máme k dispozici 188 políček). A také nemusíš plnit všechno - můžeš třeba splnit ve dvojce jen stříbrný stupeň - ušetříš tak 200 maňásků (a jednu čokoládoidní dobrůtku);)

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jo, taky jsem usoudila, že bych ten úkol mohla trošičku ostrouhat :p
    Mmch, nepřipadá vám, že ti maňásci nejsou vůbec maňásci, ale spíš javajky? Že mají takovou tu tyčku. Maňásek by se měl navlíkat na ruku, ne?o_O

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  5. Skali

kiki2305 - to je šťopka, tu musíš ukroutit a máš z toho maňáska 8)

6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

A když ho pověsím za uši do průvanu, bude z něj marioneta xD

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám tu na týden dva dvouleté synovce. Za chvíli budu sklízet, tak jsem šla zkontrolovat čas a koukám jak tele na nový vrata, z každého pidipole mám 10ks. Hodnou chvíli mi trvalo, než jsem přišla na to, že některému všetečnému chlapečkovi se podařilo odkliknout moje tři Jacky, které si šetřím jen na akce, kde opravdu nestíhám (nejsem z těch, co musí mít hotovo druhý den). Takže maňásků budu mít přepěstováno a ani na farmě je moc neužiju, jen na jednu sklizeň. Nuž co nadělám, neměla jsem nechat zapnutý notebook :p.

8. alderonka

alderonka Aktivní autor

Ahojte,
    táto akcia ide ako po masle. Na zajtra mám nasadené Saguaro a stromy, takže dúfam, že to bude pekne padať. xD

PS: Neviete ako to je s Jackom, keď ho položím na plochu? Nabehne mi bonus +2 hneď alebo až po prvom 10 hodinovom nabití? Dnes som kúpila nového a teraz premýšľam, či ho položiť na plochu hneď alebo až zajtra ráno ... Nepamätám si ako to bolo posledne a nechce riskovať, že mi začne prvých +2 bežať teraz v noci, keď nič otáčať nebudem...

Helena1313 tohle ocenil(a).
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bonus ti naběhne až po odkliknutí Jacka! A je to tuším po 20 hodinách "zrání".Takže jej můžeš umístit.Akorát dávat pozor kam!!!!!!

Helena1313 a Skali tohle ocenili.
  10. Skali

JJ, tak jak píše kaolín - a dej ho někam, kde nesklízíš jiné mazlíky kombajnem, bo jinak si ho aktivuješ i když nebudeš třeba zrovna chtít. Minule jsem ho měla na hřišti a samozřejmě jsem si ho nechtěně spustila s jinými mazlíky. Tak jsem tam pak chodila sklízet růčo. Teď jsem ho nacpala k vodopádům, bo tam nic jiného není.
    A pozor - pokud ho předčasně - třeba omylem zbouráš, než vyčerpáš všech 20 bonusových sklizní, bude ti už dávat jen BZ/TBZ.

Helena1313, evainfo a kaolín11 tohle ocenili.
  11. mimi0861

mimi0861 Zelenáč fóra

a kde vlastne ziskam tu cokoladovu pochutku?

12. Skali

mimi0861 - tu získáš sklízením té dekorace Pekárske príbehy, kterou jsme dostali. Dekoraci umísti do parku nebo na Bahamaramu a choď pravidelně sklízet Čokoládovú pochúťku

Helena1313 a Y_n_O tohle ocenili.
  13. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Skali proboha nestraš, mám problém, aby moje Máčené marshmallowny byly dostatečně čokoládoidní, natož ještě něčemu kroutit šťopku, aby z toho byl maňásek. To už je na mně moc vyšší dívčí xDxDxD

14. Skali

jamibe1 - tak ji tam nech. Až uschne, odpadne sama a máš po problému ;)

15. Coruska

Coruska Aktivní autor

Asi mě švihne. RT si zjevně myslí, že spíme s kompem, ne? Kdy ho mám asi tak poslat do servisu? :D

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Coruska, když budeš s kompem spát, nic neuhraješ, tak ho dej servisovat rovnou xD
    Já mám splněnou jedničku, do stříbrné dvojky mi chybí 27 rukoponožek, ráno to kolem půl šesté zase dozraje a uvidím, jestli bude záclona moje, než půjdu do práce...

Trepifajksl a Helena1313 tohle ocenili.
  17. kuchynak

kuchynak Perspektivní autor

Corusko já mám kombajn v servise celý den. Vyzvedávám si ho kolem 19 hod a ráno po 7 jej tam zase dávám. A věř, že je oservisovaný naprosto senza. ;)
    Jinak časovky miluju (chachacha...), protože pro mě snad ani nemá cenu něco nasadit, jelikož než se druhý den vrátím z práce domů, už je mi to k ničemu.

18. darkkorbyx

darkkorbyx Zelenáč fóra

Propasla jsem prvni den a tak mi bude chybět ho dokončit je možné to nějak napravit nebo dohonit protože si myslím že ve finále mi to bude chybět a stonek nebude.Prosim oradu a předem moc děkuji.

19. satelit

satelit Hvězda fóra

Jde to jak po másle. 8)

Apachie1, evainfo a elbedna tohle ocenili.
  20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

zatím by to šlo ... první závěs na tu "pekárnu čokopochutin" navěšen ...

tykadlo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.