Nové úkoly: Tajný recept (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

kristynko stonek získáme poslední 6 den akce - 3 úkol, stříbrný slot

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Mám ráda adrenalinové výzvy :)
    tohle bude fajn
    jinak modíci, popis v fag.. uff kus práce... čím složitější hra tím vyšší náročnost na popis hry,
    díky louskat to v anj mno... asi by tomu porozuměl spíš můj Pepča :D :)

3. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, název čoko-nesmyslu neřeším, ať si to nazvou jak chtějí.

Akce mi přijde celkem dobře nastavená, kdo chce stonek může v poho na Baha farmařit jak chce, jen nachytat padátka a nemusí ani mít ten čoko-nesmysl. Ten kdo chce upgrady, tak něco napěstuje.

Komplet plodin na splnění není moc.
    Ponožka na ruce - 950 - může se pěstovat jen 24h a to jen na plantáži - od 29-30.5.
    Máčená pěna - 2900 - může se pěstovat jen 48h a to jen na plantáži - od 1-3.6.

Hezkou hru ...

Naposledy upraveno: 28/5/19
  4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Takže celý týden budu hlídat čas jen kvůli včasnému příchodu do práce, sbírat padátka a sklízet dekoraci :) To se mi protentokrát líbí. Ale až si zvyknu na nový režim, přijdu i na to, jak plnit denní akce komplet... ;)

Pro modíky: i když to čokoládoidní je strašné slovo, povedlo se v popisech úkolů malé vylepšení - čololádoidní (úkol 1. - 2. 6. diamant 3; úkol 4. - 5. 6. diamant 3).

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No hlavni chaos je kdy davat dlouhodobky, asi nebudu delat stromy, s tema se to spatne nastavuje... ale tak nejak jsem si secetl kolik ceho a vim ze ne vse je nutny, ale ty cisla si clovek musi kazdy den hlidat a brat peclive jen to co se nutne potrebuje...
    Takze akce hlavne o padatkach, tak uvidime...

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Na celou akci(bez záruky).
    1 den) maňásek 950 ks,č.dobrůtka 2 ks
    2 den) fajnová forma 230 ks,č.dobrůtka 2 ks
    3 den) ruční šlehač 365 ks,č.dobrůtka 3 ks
    4 den) máčený marsmallown 1.150 ks,č.dobrůtka 5 ks
    5 den) máčený marsmallown 1.750 ks,č.dobrůtka 6 ks
    6 den) fajnová forma 680 ks,ruční šlehač 590 ks,č.dobrůtka 8 ks

7. zina

zina Perspektivní autor

Skali - ahoj. Podľa zahraničných FAQ došlo pravdepodobne k úprave odmeny v 3. deň akcie - 3. úloha - zlatý cieľ. Namiesto upgrade Domu na strome je uvedený bonus BS/TBS ku zberu L. Mohla by si to, prosím, preveriť? Ďakujem.

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zina - ahoj, ano nějaké změny ve FAQ ještě jsou, vydržte ;)

Edit: Už je to opraveno - viz změny ve FAQ
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj, předpokládám, že zůstane do dalšího úkolu - ale pro sichr jsem vznesla dotaz ;)
    Edit: Máčený marshmallown - tak měl by zůstat, bo bude zaveden do hry 1.6. ve 14:00 a odebrán bude 3.6. ve 14:00 :)

9. .kristynka.1

.kristynka.1 Pisálek fóra

Tygřice1970 děkuji, četla jsem 4x a stejně přehlédla:)

Tygřice1970 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. stěby

stěby Hvězda fóra

Mám takový neodbytný pocit, že je mi tato akce opět srdečně šumák :D. Ale třeba opět tak nějak mimochodem nějakou tu pěknou cenu urvu :music:xDxDxD.

11. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

stěby, nápodobně ...., denní úkoly jsou brutus na čas, na farmu se dostanu jen párkrát za den :cry::D, ... inu, ještě uvidím jak se to vyvrbí...

12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak to nedam,dopoledne nemám volný čas pro farmu,odpoledne na ní v poslední době zapomínám,což nevím jestli vůbec něco z toho dokončím :oops::oops:

kiki2305 tohle ocenil(a).
  13. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Škoda toho jednoho upgradu domu!!!
    Podle názvu akce jsem nějak tajně doufala, že by mohl být odměnou třeba recept na Pinkie (ten nelze ani koupit) ;) nebo MJS - to by přivítala zcela jistě spousta hráčů...
    Ale zase jenom body :eek::cry: Opravdu tedy stačí udělat pouze poslední úkol.

Naposledy upraveno: 29/5/19
  14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Půjde hlavně o získání všech upgradů na ten čokoládovej nesmysl.Jinak snad nemá cenu ani začínat!o_O Při těch potřebných miliardách BZ na postup,každej novej mazlík dobrej!:p

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) i u této akce se pokusím plnit, v jedenáct večer zasadím a zítra dopoledne to musím dát :p a ostatní už půjde přes víkend lépe. Na baha nachystané dlouhodobky, tak by to mělo vyjít a snad nám zase někdo nepřekopne kábl na celý víkend xD

16. burds

burds Titán fóra

CHarina promiň ale když si to znovu přečteš tak po prvním urpradge ti bude dekorka dávat dobrůtku po 8 hodinách a po dalších urpradge ti dá 2 a nakonec i 3 dobrůtky.Akce dodělat lze i bez košů

17. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Já zase nevím jak se dají získat 2 dobrůtky, bez ponocování, když 1 budu mít ráno,ani nevím proč bych se do této akce měla pouštět, bude mi stačit poslední úkol a budu mít stonek i upg domu jestli ho tam nechají a nezmění to jako u 3 úkolu, ostatní odměny nestojí za řeč.

18. burds

burds Titán fóra

Macco to máš tak pokud děláš akci na farmě tak nač by jsi dělala akci na baha s tím souhlasím.Ale já jsem na dlaždičky blbá neumím je a tak budu dělat alespioň akci na baha.Pokud sklidím ráno v 8 tak pak mám druhou sklizeň tak že neponocuji.Tobě víc vyhovuje akce na farmě,mě akce na baha.O tom ta hra je atˇsi každý vybere co mu líp vyhovuje.Ale nesouhlasím s tím že akce na baha bez košů udělat nejde a to z toho důvodu,že to není pravda.

19. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    taky jsem chvíli přemýšlel jak akci udělat (tzn. všechny čokoládové upgrady) bez ponocování a mělo by to jít. Ve všední dny použiji řádky pro zkrácení růstu dekorky (je to třeba udělat před 7 hodinou) a v prvním dnu nebudu dodávat čoko do 2.úkolu, ale jen do 3. Pak bych měl v jednotlivé dny získat počty čoko (vždy je to ke 14. hodině) - 30 - 2, 31 - 3, 1- 2, 2 - 4, 3 - 6, 4 - 9
    Ale je to bez rezervy což se mi vůbec nelíbí.
    EDIT: Nevšiml jsem si, že dostaneme 1x čoko, takže plním komplet.

Naposledy upraveno: 29/5/19
  20. babina51

babina51 Veterán fóra

Dám na dům který měl být třetí den nám vyměnili,tak nachytám jen formy a šlehače a splním šestý den abych měla stonek a doufám,že tuto druhou nástavbu už nezruší.Možná napěstuji jen něco aby se neřeklo.Zaměřím se raději na FA.

Honzulka05, radyn.m a maribeja tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.