Nové úkoly: Tajný recept (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pteranodon - to asi fakt ne. Ale jen chci říct, že na stromy spolehnutí není, kdežto rostliny mě ještě nezklamaly. U těch stromů je to jak kdy. Prostě je dost riskantní se na ně spoléhat (zvlášť když se jedná o tak krátké - časově omezené úlohy).
    No nic, stalo se...Snad ti to už půjde lépe. Ať se daří
    :)

2. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím. Vymyslet do posledního úkolu dodání 3 čokoládoidních dobrůtek, když dekorka dává dvě, to musela být fakt bedna. Usnula jsem u toho unavená po šichtě a sklidila dekorku ve 2 hodiny. Takže bude zralá v deset, kdy nastupuju na směnu, čili dnešní úkol nedokončím, protože tato sklizeň nestačí a další v termínu nedám a je po ptákách. Nemám, proč bych se dále snažila. Je to na Oskara za nejvíc demotivující úkol. To jen, aby měli zpětnou vazbu, jinak chápu, že to může být každému šumák, že jsem skončila předčasně. A ne, košík kupovat nechci.

3. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

ani já nedokážu pochopit, jak mám za 24 hodin vypěstovat 5 čokoládovách dobrůtek, když jejich vypěstování trvá 10 hodin

Naposledy upraveno: 2/6/19
  4. ilonastefkova66

ilonastefkova66 Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    dát do úkolu za 24 hodin 5 dobrůtek které lze sklidit po 8 hodinách 1 kus mi připadá nesmyslné

a to jsem si myslela že když budu upgradovat tak mi to dá víc dobrůtek a pořád padá jen 1 kus což je nesplnitelný úkol v družstvu takže tímto končím a celá soutěž už mě nezajímá

Naposledy upraveno moderátorem: 2/6/19
  5. makak-magot

makak-magot Stará škola

ilonastefkova66: Ahoj. Pokud plníš všechny úkoly, a dáváš na dekoraci všechny upgrady, pak ti v této chvíli už padají dobrůtky po dvou kusech. Ale uznávám, že je tato hra extrémně tvrdě nastavena a jakmile hráč udělá chybu, nemá šanci ji napravit.

6. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Ve 12.30 už budu mít napěstováno i na další úkol, tak jen čekám na 14 hod, až ho spustí. Čokodobrůtky na třetí diamant ale budou až večer.

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Nemusí jít jen o chybu, někdo to prostě časově nedá. Já měla hned na začátku skluz (přišla jsem později) a pak mi vypadla ještě jedna sklizeň dekorky (telefon ani tablet nevlastním, takže mohu hrát jen, když sedím u PC) a teď už to zkrátka nedoženu, protože mám 4 čokovlčky, potřebuji jich 5 a do 14:00 už nesklidím.
    Ve skutečnosti mi to příliš nevadí, tak z té dekorace bude další lištovka, no co? BZ ani TBZ nesleduji, tak nemám důvod litovat. Ale to nastavení mi tentokrát připadá opravdu nesmyslné.

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak mam do dalsi akce 1 dobrutku, coz je malo... prvni ukol na zacatku zpozdil upgrade, takze to uz je ztrata 2 dobrutek a jedno usnuti znamena celkem 4 co jsem mohl mit a nemam... no nevim, to znamena ze 3 kusy ziskam o dve otocky pozdeji a je to nesplnitelny, nebo pocitam spatne?

Honzulka05 a Xenie6161 tohle ocenili.
  9. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Hmm tak stejně jako některým i mě chybí jedna čokodobrota kvůli pozdějšímu sběru a od včerejšího večera se rozhoduju jestli koupit či nekoupit, KFC mě nutí koupit a rozum mě drží zpátky - zatím - čas na rozmyšlenou ještě mám, jenom se bojím aby se z toho tvrdého nastavení nestalo pravidlo

10. satelit

satelit Hvězda fóra

Jde to jako po másle IV. 8)

[​IMG] [​IMG]

11. raddre

raddre Baron fóra

Ti z vás co maj obavy, že kvůli závěsům nesplníte, jukněte se kolik závěsů do konce ještě potřebujetete možná,že jeden z diamatových ani nebudete muset dneska nebo zítra plnit( potřebuji ke splnění 3 závěsy a dokonce v úkolech jsou 4)

Honzulka05, evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  12. burds

burds Titán fóra

Zatím hotovo.Uvidím ve 14 hodin jak polezu dál

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Irísek1960 - minulou akci denní na bahamě to bylo zrovna takto blbě nastavené, že chyběl jeden produkt, který jsem byla nucena koupit, když jsem kvůli tomu nechtěla být dlouho vzhůru nebo k tomu v noci vstávat a už je to tady zase a jsem ráda, že jsem se do toho nepustila
    Raddre - ale jen se všemi upg je potom % BZ z dekorace, proto je třeba mít všechny
    :)

Honzulka05 a kiki2305 tohle ocenili.
  14. raddre

raddre Baron fóra

evoku57 pravdu díž, ale můžeš navyšovat jen upgradem Pekařských dobrodružství V, dál už nemáš co navyšovat

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Páni on už byl večer ... no já si zatáhla žaluzky :p po náročném týdnu (více psychicky), kdy mě holky při zaučování vůbec nevnímaly, pro jejich věčné téma , která směna dělá a která se fláká ... na to už vážně nejsem 8) a ještě mě čeká v týdnu provozovna přímo ve středu města Brna, kde mám údajně zakotvit na stálo, si polepším, ale zase babinec, pomóóc :eek:.

Ale k akcičce, kterou jsem dnes ráno dohnala a ještě otočila marshmal kytí do zásoby na další receptík, to kdybych zase uvízla u telky a relaxovala xD. S pekařskou dekorkou jsem ráno zabodovala, když jsem odklikla stonky na zkrácení, pak dekorku, přidala upgrady a potom obnovila plochu na běžný režim se zvířátky. Pekař tam zůstal ... jsem ještě na něho klikla, že je hezky zkrácený a šla z baha pryč. Asi po hodině jsem zjistila, že dekorka je fuč a po rychlém nasazení byla zkrácená jen o půl hoďky xD jen pro ostatní, aby neudělali stejnou chybu. Tak držím palečky ;)

.evalumar. a ostatní ... si dekorku můžete zkrátit stonečkama na zkrácení dekorací ( "Zkušený vejcokrášlič" a "Velikonoce 2015") ... i jeden z nich docela pomůže :p Některé stonky se při akcích zdají být zbytečné a neužitečné, ale každý z nich má svoje, ale jednou se bude hodit ;)

babako, Štika a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj, zase mám problém :( , kde mám sehnat čokoládovou dobrůtku? Ani mě nic neříkají Pekařské příběhy?
    Už jsem to našla, ale to už za 2 hodiny stejně nestihnu :(

17. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj jana.zape,

dekoracei Pekařské příběhy jsi obdržela na úplném začátku této akce a určitě ji máš v liště pod ikonkou Vázičky v záložce Dekorace. Je třeba ji posadit kdekoliv na plochu a po sklizni získáš potřebnou čokoloidní dobrůtku ;)

Přeji ti fajn hru Natali;)

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

evainfo: To máš sice pravdu, ale z těchto dvou vlastním pouze Vejcokrášliče (10%). Má to význam, když to taktak nevychází, ale ne v případě, že ti chybí 2 hodiny.
    Je to nastavené podle mne opravdu hloupě a připadá mi to dost demotivující. Navíc to absolutně nekoresponduje s časy zrání akčních, což je taky mínus. Jsem sice ochotná si nastavovat budíka (v noci ne!!! ;)), ale ne na pomalu každou hodinu.
    Je to samozřejmě pouze názor a docela určitě to nemyslím jako stěžování si. Zas tak moc mi to na srdci neleží :)

19. kralslnko

kralslnko Rádoby autor

Ahojte ľudkovia, mám Pekárske dobrodružstvá VI - to je divné - také nie sú vo FAQ - dávajú 2 čoko dobrotky :)

alderonka a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

kiki2305 Vejcokrášlič je skvělej na 10%, máš přes hoďku k dobru, rezervu na zkrácení dvě hoďky a sune se po 23 hodinách, na rozdíl od druhého na 24 hodin s 5% :). Mám tyto dva stonky (kromě jiných) ve fazulce v oblíbených posunuté k sobě, takže je vidím hned při vstupu na fazulku, kdy můžou sklízet. A jak píšeš, že s časy rostlinek to nekoresponduje ... nikdy se to neshodne. Rostlinky doženeš produkty jako voda, hnůj, SH vrtulky, ale pekaře jde zkrátit jen těmi stonky a hlídat (i dopředu propočítat) kdy ho odklikneš. Jsem ze začátku akce s nimi přišla o bézetka při celé ranní sklizni na farmě, protože se sklizeň rozlišovala, hlavně dekorky v parku, ale pekař byl prvotní a musela jsem do práce. No teď se to ustálilo a sklízím ráno vše naráz :p držím ti palečky.

kiki2305 a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.