Nové úkoly: Mořská symfonie (7.3.- 12.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

Řádek řádkuje...

...jo o tohle zbylo. ;)

2. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Super akce.
    Každý den něco jiného. Bylo toho málo. Nechalo se to aniž by u toho člověk seděl, paráda. I s výpadky se to dalo.

Kombajn jsem nespouštěla, tu jednu plochu člověk sklidil škoda ho vůbec mít......zbytečné. Víc takových bezkombajnových akcí.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

hanči55 - ahoj, máš dnešní denní úkol kompletně splněný ? Pokud ano, v inventáři v dekoracích už žádné škeblové upgrade nemáš ?

Můžeš obrátit na herní podporu a požádat je o prověření, ale zřejmě jsi nedodala do nějakého úkolu a proto jsi nedosáhla na všechny upgrady.

4. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Akce dokončena, jen chybí poslední metronom, ale nevadí, stonek je doma a většina výher také. Takže spokojenost :music:

evainfo a myš59 tohle ocenili.
  5. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Pochopila jsem to správně, že dekorace, které jsme dostali během hry, nemusíme nutně dávat do stonku? Dávají docela dost BZ, ale zase do toto stonku se hezky hodí:D Jejej teď nevim. Jak jste to udělali vy?

evainfo, bursuk59 a Xenie6161 tohle ocenili.
  6. Skali

tykadlo - ahoj, přesně tak, do stonku si můžeš dát libovolné (starší - méně výkonné) dekorky :)

evainfo, bursuk59 a Xenie6161 tohle ocenili.
  7. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Kdyby se vám zželelo hráče samec viz příspěvek #358 tak je to lvl 1, padátka tam neposílejte :)

edit: evoku57 - máš pravdu, je to moje chyba. Navíc o padátka samec nežádal, tímto se mu omlouvám :)

Naposledy upraveno: 12/3/19
    evainfo a Xenie6161 tohle ocenili.
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

tydýtková - on ve hře nemusí být samec, jen tady na foru ano, je dobré se podívat na lvl, než se něco pošle ;)

tydýtková tohle ocenil(a).
  9. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

akce celkem dobrá,ale málo maloučko padaly klíčky,chybí mi jich 37 a sázela vše možné,ale padaly vždy jen z jednoho prostoru,tak je to znát,nevím jak to vyšlo ostatním ,ale u mne bída,škoda

evainfo tohle ocenil(a).
  10. Skali

evicka435 - ahoj, měla sis poprosit o pomoc ostatní farmáře ve vláknu Zasílání a výměna dárků
    Určitě by se našli hráči, kteří by ti nějaký ten klíček poslali :)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  11. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Tak jsem nakonec s jinak se dobře vyvíjející se hry totálně otráven. Ze 188 polí s jinak jindy perfektně fungujícím chilli vypadlo 10 klíčků. Ať se jde někdo bodnout. Chybí jich mi mizerných 5 ks. Táhne se to od včerejška jako sopl z nosu alkoholika.
    Nezlob se Skali, leze mi poněkud na nervy, abych za něčí vyloženě RT-zlomyslnost musel jít někam po žebrotě. Nasadil jsem všechny forsáže a uvidím. Buďto to vyjde nebo se na tuhle hru vykašlu. Ambo nebo jambo. Z lvl 94 se bude hořce odcházet, ale budiž.
    Jestli je snahou RT hráče znechucovat, ať táhnou třeba do politiky a nechají hráče a hračičky jejich radostem.

samec tohle ocenil(a).
  12. Skali

Fantasiro - Ahoj, taky se nezlob, ale pokud vím, sám sis tady sypal popel na hlavu, že jsi zasadil jako přípravu melouny a stromy, namísto třeba saguára, takže mám pocit, že si za nedostatek klíčků můžeš především ty sám. Pokud se při takhle krátké akci podcení příprava, tak se skluz už velmi špatně dohání (na rozdíl u akcí na 5-6 dní).
    Nevím, na kolik máš živoucí legendu. Já na ml. farmě 29/30, úvodní sklizeň byl vodní hyacint (na pidi, nic jiného na ploše nebylo) 76 klíčků (se 3 JC ).
    Na tvém místě bych si do slotu hodila bílou nevinnost a za pomocí SH otočila něco delšího na velkých polích a to by bylo, že by to nedopadalo. A už včera bych poprosila o pomoc ostatní farmáře ve vláknu Zasílání a výměna dárků
    (event. pokrátila ještě nějakým řemes. produktem)
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

alinkar - žádosti o padátka jenom do vlákna Zasílání a výměna dárků

13. tolca1

tolca1 Pisálek fóra

tak nevím, abych stihla splnit, narvala jsem na pole hnojiva, v oznámení je konec dnes ve 14 hodin, ještě v 10, když jsem sela byl zbývající čas stejný jako u druhé akce a ted jdu sklidit a metronom na ploše není, v záložce ani úkol v družstvu.... to už je 14 hodin?????

tak chvilka boje s promazáním a restartem a mám... Tedy vlastně už nemám ikonku, protože se podařilo splnit. Díky

Naposledy upraveno: 12/3/19
  14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Úkol stále v družstvu vidím![​IMG] ;)

myš59 tohle ocenil(a).
  15. Skali

tolca1, to je divné, já na ploše ikonu mám a v akční liště pod hodinkami taky. Nemáš už ten úkol splněný ? Pak by ti ikonka zmizela.
    Koukni na náměstí do družstva
    Dej si kategorii splněných úkolů, jestli ho tam uvidíš
    splněné.png

kaolín11 tohle ocenil(a).
  16. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Skali a #371:

Nakonec mi klíčky přistály od dárců ještě před rychloúrodou, která do teď taky už dala 8 klíčků, takže by mohlo být vše v klidu. Těch cest, jak se k nim dostat byli více (floreny atd.).
    Jenže mě jde o to, aby pravidla byla čistá, jasná a přehledná. Jinak je to čuňárna, ne hra.
    Psal jsem o tom, že je to hra pro volný čas a ne že budeme honit čas pro hru. Nesoulad mezi padátky a pěstovanou plodinou lze vysledovat hodně dozadu. To by podle mne nemělo být.
    Když už blbě začnu, tak by to mělo být cítit v obou "linkách" přibližně stejně. A ne, že například lilie dokončím o více jak 12 h dříve než padátka. Ale, připouštím, může to být také věcí názoru.
    No a legendu mám komplet. Mám přichystáno 400 hvězd na JC, ale ten se jaksi z nabídek po celou dobu, co hraju vytratil.

Xenie6161 a myš59 tohle ocenili.
  17. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Hurá,jsem to nějak zvládla a ani nevím jak :eek:.Stonek stonkuje a to je hlavní.:D

18. myš59

myš59 Vévoda fóra

Taky jsem to výjimečně zvládla levou zadní ;)

19. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Supéééééééér: [​IMG]

A v mazlíkárně přibyl [​IMG]
    a ve stodole zbylo[​IMG]

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

I přes výpadek proudu splněno;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.