Nové úkoly: Mořská symfonie (7.3.- 12.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

U nás to bylo podobné - večer vypadla elektrika a pustili to až dopoledne. Ráno se mi ale povedlo sklidit na mobilu přes data. Ale bylo to utrpení teda :(

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dopěstováno, dopadáno, odevzdáno a čekám do rána na dva metronomy, abych akci dokončila, stonek je doma ;)

3. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Skali, Satelit, velka vdaka za preverenie. Tak hadam to v konecnom dosledku nebude robit nejaku sarapatu....;)

4. opetka1964

opetka1964 Zelenáč fóra

Dopěstováno,dopadáno a stonek stonkuje:)

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Rozpěstováno prvních 10 na další velká pole, takže čekám... pak dám pidipole a budu doufat, že neusnu... když usnu, budu ráno doufat, že nikdo nebude otravovat hned po otvíračce a v limitu sklidím a zaseju... v obědové pauze by to mohlo klapnout xD

6. satelit

satelit Hvězda fóra

Mořská symfonie je minulostí, i když jsem měl zasazeno saguaro,zasekl jsem se na padátkách.:sleepy:

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak hotovo, pomohlo i +1 kvuli surikenum, akcni kytka jako akcni takze premistena symfonie do mazlikarny...
    Cekem dobry, akorat kdo na zacatku udelal chybu nebo nestihl upgrade, tak se mu to postupne zhorsovalo a ted mu ty metronomy jsou nanic, kdyz je do predchozich ukolu na jeden den uz nemuze dat...

8. Skali

duna.duna1 - tak poslední UP je v pořádku ;)

mořská symfonie.png morská symfónia.png

burds, radyn.m, Y_n_O a 1 další uživatel tohle ocenili.
  9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Hotovo, řádek na stonku, zbylo 8 metronomů a ještě přibudou, klíčků zbylo 89, akční 7ks. Na všech polích Baha i Farmy zasazeny dlouhodobky, zítra je odpočinkový den :D.

10. tonda2022

tonda2022 Rádoby autor

I já už jsem unavenej, tolik stonků jsem už nedodělal a jak na to koukám, tak asi už nedodělám žádný. Požadavky se stupňují a stupňují, kde už je ta hranice a vrátí se to k normální pohodovej hře???? Jak to vidí já, tak naše stížnosti a přání, nikdo RT netlumočí !!! Vždyť to vidí i slepý, jde jim jen o peníze, kupovat a kupovat!!! Ale proč? Konečná odměna nestojí ani za zlámanou grešli !!!!!!!!!!!
    Už by se mohli zastydět a udělat nápravu. I 1 Fl je inspirace.

11. Skali

tonda2022 - A na to jsi přišel jak ? Přání i stížnosti hráčů tlumočíme, a to pravidelně v každém reportu. To, že na to nikdo neslyší už neovlivníme. Asi tak.

12. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Tak před půlnocí jsem se dovlekl na 80 padátek. Jde to jako psovi pastva. Ráno+ to jistí.

evainfo a burds tohle ocenili.
  13. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Před chvílí sklizeno pár kousků akční,padátka dopadaly. Metronomy zbyly 3 a mořská symfonie si už sídlí na hřišti pro mazlíky. ;)

evainfo, burds a radyn.m tohle ocenili.
  14. hanči55

hanči55 Pisálek fóra

Ahoj,poradí mi někdo jak zjistím co jsem nestihla?Všechno kontroluju a někde jsem asi udělala chybu,ale nevím jak to zjistit.Nemám Mořskou synfoniji,přitom mám stonek.Kde se stala chyba.Díky.H.

15. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Mala som obavy, či stihnem - no je to v pohode, všetko dokončené a nová vetvička na stonke už dala prvé odmeny.

evainfo a burds tohle ocenili.
  16. gigis99

gigis99 Perspektivní autor

Miluju akce tohoto typu, rychlé, svižné, každý den se něco nového děje a je to zábavné. Příjemná změna a oddech od tupých pěstovaček kolikrát zbytečně překombinovaných a s ne pokaždé povedenou minihrou. I když díky výpadku el. proudu bohužel úkol č. 4 nedodělán a chybí tím pádem 1 upg., přesto spokojenost neb za rozmary počasí RT nejspíš nemůže i když dost možná má někdo i jiný názor :p xD 5 úkol dokončen už včera a stonek fičí opět na plné obrátky. Za mě jednoznačně palec nahoruuuuu :)

17. stibovam

stibovam Pilný autor

Já bych se přimlouvala tyto 24hodinovky navazující na sebe nedělat.Ty kteří dělají 12 nemají šanci,já byla skoro 2 dny bez proudu a pak se nedá nic dohnat.Akorát se vyhodí kombajny a jiná vylepšovátka.Za mě palec dolů :cry:

18. samec

samec Magnát fóra

Ahoj---nevím komu napadali natahovací klíčky,když skoro vůbec napadají!!!Přišel jsem z odpolední před půlnocí,sklidil dlouhodobou kytku a XXLstromy,přišlo jich 45ks a do teď sázím ještě akční květinu s které to ale vůbec nepadá a chybí mi jich ještě 45ks!! A v poledne jdu do práce--tak nevím kdy mi mají napadat--přes víkend to byla brnkačka a když člověk musí do práce,tak si vymyslí víc kytek a padátka které vůbec nepadají--milované RT myslí jenom na své peněžité balíčky,jinak to s normálním uvažováním nemá nic společného.....

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Těžké vystřízlivění z těžké nelogiky této hry z noci na den: Paprika - 100 polí - 6h z. č. - 9 klíčků; Protea - 88 - 10 - 9. Dohromady mizerných 18 klíčků. Měl jsem mít hotovo, ale takhle... Nemám tolik času, abych ho touhle online šaškárnou zbůhdarma zabíjel. Nasadil jsem osvědčené Chilli, jestli z toho něco bude, budiž. Ale abych se honil pro 17 klíčků jako nadmutá koza, to mne ani nehne.

evainfo a samec tohle ocenili.
  20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hotovo teď po ránu, u kávy si čtu diskusi a ten hráč, co tvrdí, že RT nereaguje, zase tak úplně pravdu nemá. Naposledy pokud vím jsme dostali 3 květináče v průběhu hry, což byla reakce na stížnosti hráčů. A to někdo reportovat asi musí, jinak by věděli houby s octem.
    Fantasiro: písni do vlákna prosbu o dárek Zasílání a výměna dárků, 17 není moc a limit je 20 dárků den. ;)
    Edit: do rána jsem měla pro mě osvědčený papyrus, (+ nové a xxl stromy) a klíčů mám navíc 15 ks.

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.